Maluszek 26.06.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 takie cóś: http://www.dre.pl/elementy/images/frezy/palermo_s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.06.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 brazunia ale mowilaś że nie chodzi o jakość, tylko, żeby nie było drogo i się zmieściło no to jak się mieści to git Hejka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.06.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Znalazłam - Dre to robi - http://www.dre.pl/elementy/DRE_Katalog_elementy_meblowe.pdf popatrcie i oceńcie Brazus jest ok, ale jakos tak drogawo jak za taki fragmencik kuchni ja tam chetnie sie napije, zdazylam miec kaca po porannej imprezie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.06.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Znalazłam - Dre to robi - http://www.dre.pl/elementy/DRE_Katalog_elementy_meblowe.pdf popatrcie i oceńcie Brazus jest ok, ale jakos tak drogawo jak za taki fragmencik kuchni ja tam chetnie sie napije, zdazylam miec kaca po porannej imprezie. to i tak szybko wytrzeźwiałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2008 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Drogawo, drogawo Jutro wybiorę się dalej, dzisiaj nie zdążyłam, może coś innego wypatrzę. Ale te fronty Dre mi się podobają, psia krętka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.06.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Drogawo, drogawo Jutro wybiorę się dalej, dzisiaj nie zdążyłam, może coś innego wypatrzę. Ale te fronty Dre mi się podobają, psia krętka może ktoś inny też będzie takie miał? często firmy mają podobne wzory, trzeba poszukać. I taniej też sie znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.06.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Znalazłam - Dre to robi - http://www.dre.pl/elementy/DRE_Katalog_elementy_meblowe.pdf popatrcie i oceńcie Brazus jest ok, ale jakos tak drogawo jak za taki fragmencik kuchni ja tam chetnie sie napije, zdazylam miec kaca po porannej imprezie. to i tak szybko wytrzeźwiałaś Aniu, bo ja oszukiwalam i co druga kolejke pilam, gdyby Dawid zauwazyl ze jestem pijana jak wrocil z pracy mialabym pozamiatane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.06.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Witam wszystkie starsze panie No, wreszcie ktoś należny szacunek mnie okazuje. Dzieci, a gdzie podziałyście mój fotel na kółkach? Laskę moją jakiś psotnik mi schował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.06.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Witam wszystkie starsze panie No, wreszcie ktoś należny szacunek mnie okazuje. Dzieci, a gdzie podziałyście mój fotel na kółkach? Laskę moją jakiś psotnik mi schował. Depesia Ty się nie wygłupiaj tylko kielonek pokaż to Ci nalejemy te porto czy warto jakeś zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.06.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Znalazłam - Dre to robi - http://www.dre.pl/elementy/DRE_Katalog_elementy_meblowe.pdf popatrcie i oceńcie Brazus jest ok, ale jakos tak drogawo jak za taki fragmencik kuchni ja tam chetnie sie napije, zdazylam miec kaca po porannej imprezie. to i tak szybko wytrzeźwiałaś Aniu, bo ja oszukiwalam i co druga kolejke pilam, gdyby Dawid zauwazyl ze jestem pijana jak wrocil z pracy mialabym pozamiatane to trzeba tak robić, żeby nie zauważył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.06.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Witam wszystkie starsze panie No, wreszcie ktoś należny szacunek mnie okazuje. Dzieci, a gdzie podziałyście mój fotel na kółkach? Laskę moją jakiś psotnik mi schował. ja myślałam, że w tym wieku, to na biegunach... mi się taki marzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.06.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Znalazłam - Dre to robi - http://www.dre.pl/elementy/DRE_Katalog_elementy_meblowe.pdf popatrcie i oceńcie Brazus jest ok, ale jakos tak drogawo jak za taki fragmencik kuchni ja tam chetnie sie napije, zdazylam miec kaca po porannej imprezie. to i tak szybko wytrzeźwiałaś Aniu, bo ja oszukiwalam i co druga kolejke pilam, gdyby Dawid zauwazyl ze jestem pijana jak wrocil z pracy mialabym pozamiatane to trzeba tak robić, żeby nie zauważył wiem, wiem, wlasnie pije drugiego drinka a on nic nie widzi mecz go wciagnął ale juz mi sie jezyk placze wiec sie nie odzywam, i pewnie jemu z tym lepiej ze siedze cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.06.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 no ania to teraz poszlas po bandzie!!!!!!!!!!!!!!no właśnie i co my teraz mamy zrobić??????? PS. fajne ma też zdjęcie z takiego ichniego zlotu: z secamem i scurem, super tam wyglada, mówię wam Tym paniom juz nie polewamy, one za duzo wypily i teraz bzdury wygaduja.hehehe, nic jeszcze nie piłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.06.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 wiem, wiem, wlasnie pije drugiego drinka a on nic nie widzi mecz go wciagnął ale juz mi sie jezyk placze wiec sie nie odzywam, i pewnie jemu z tym lepiej ze siedze cicho tak trzymać, chłopy wszystkiego nie muszą widzieć miałaś gorszy dzień i ścięło Cię po pierwszym jakby co i tyle a co będzie jak się mecz skończy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.06.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Brazunia, gdzie Ty się podziewasz?? Niejedna kolejka Cię ominęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Brazunia, gdzie Ty się podziewasz?? Niejedna kolejka Cię ominęła Brazunia trzezwieje po porannych drinkach. Albo poszla w realu sie napruc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2008 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Brazunia to ciężko pracuje, a przy powiadomień znowu nie dostaje!! Ale właśnie ruszam spać, oczy mnie już bolą od tego wślepiania się w ekran. Duże buziaki i zostawcie trochę na kaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 26.06.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Brazunia to ciężko pracuje, a przy powiadomień znowu nie dostaje!! Ale właśnie ruszam spać, oczy mnie już bolą od tego wślepiania się w ekran. Duże buziaki i zostawcie trochę na kaca jak to spać Brazunia ?? ja właśnie dopiero z budowy wróciłam i chętnie bym się z Wami teraz napiła .... No nic.... moze jutro tez będzie imprezka Dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.06.2008 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Dzień dobry. Coś przyniosłam Wam, pijaki. http://www.antykac.pl/i/kc-prevent.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.06.2008 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Dzisiaj to tylko kawa Trzeba siły nabrać na wieczór - w końcu weekend Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts