Agduś 27.06.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Agduś, bardzo mi się podoba Twój plan, tylko dlaczego dopiero na emeryturze Nie żebym Ci wypominała, ale jakoś nie widzę mojego miejsca pracy na lato... Nefer - piątka rówieśnico! My do sklepu nie musimy latać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 27.06.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 dobra dobra - pozniej wy bedziecie latac jako starszyzna!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.06.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 WAM wstrzymał wykup mieszkań!!! Nie wiadomo na jak długo!!! Pieprzone MON znowu coś namieszało, zaczynam nie lubić PO, bo to ich sprawka!!! Bez tego mieszkania g...o zrobię A co z ochroną praw nabytych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.06.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 WAM wstrzymał wykup mieszkań!!! Nie wiadomo na jak długo!!! Pieprzone MON znowu coś namieszało, zaczynam nie lubić PO, bo to ich sprawka!!! Bez tego mieszkania g...o zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.06.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 WAM wstrzymał wykup mieszkań!!! Nie wiadomo na jak długo!!! Pieprzone MON znowu coś namieszało, zaczynam nie lubić PO, bo to ich sprawka!!! Bez tego mieszkania g...o zrobię a może to tylko chwilowe WAM - to chyba Wojskowa Agencja Mieszkaniowa albo jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.06.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Brazunia Ty się nie denerwuj sprawa się wyjaśni pewnie szybciej niż myślisz ale nie dziwię się dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 27.06.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Chciałam powiedzieć dzień dobry wszystkim ale powiem cześć bo widzę, że tu sama młodzież wiec i przywitam się jak na młodzież przystało. Kiedyś czytałam dziennik Brazy - pomyślałam, że fajna i rezolutna dziewczyna. Poszłam dalej, do komentarzy nie zaglądałam. Wczoraj weszłam do Dziennika mojej krajanki anjamen, który przeglądam nałogowo (i bardzo sie denerwuję jak pustkami świeci) a tu .... Ani nie ma, bo na imprezke do brazy się wybrała. Wiec dzisiaj i ja tu przyczłapałam, wszystkich serdecznie witam i na powitanie do tych wszystkich wódeczek, które tu się polały zapodam mało wykwintny ale za to niezwyke smakowity dodatek. Oto on. http://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/ya/ka/n9kt/qUryjaiu83BFdJWdHB.jpg Od razu cały słoik. Nie będziemy się rozdrabniać. Życzę smacznego i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 27.06.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 proponuje od razu przyniesc dwa bo jak bedzi etaka impra jak wczoraj to moment i zabraknie - a ze wygladaja baaaaaaaaaardzo apetycznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to na pewno szybko sie rozejda!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 27.06.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 to ja tez zagryche przyioslam: http://images27.fotosik.pl/236/3eef71859681a508.jpg chyba za wczesnie to znosimy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.06.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Brazunia - mam nadzieję, że jednak będziecie mogli szybko to mieszkanie wykupić. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 27.06.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 W dobrym towarzystwie nigdy nie jest za wcześnie. Ale najgorsze jest to, że mój dostęp do netu za chwilkę się skończy i powróci dopiero w poniedziłek. Zyczę Wam zatem miłej imprezki. ogórków doskonałych i grillowanej kiełbaski. I coś mocniejszego do tego oczywiście też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.06.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 O, widzicie ludzie z Wrocławia nigdy z pustymi rencami, na krzywy ryj nie przychodzom Scureczko, wypijemy Twoje zdrowko, jak wieczorem ktos z mlodziezy po flaszeczke skoczy, bo na razie to chyba wszyscy pracuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 27.06.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 ania ty juz ubieraj te buty - no jak na razie nikt nie przyznal sie do 79 wiec masz zapewnione latanie do nocnego jeszcze przez jakis czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 27.06.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 A wspomnijcie, wspomnijcie o mnie wieczorkiem - choć jednym toastem. A my z Anią, jak w najbliższym czasie będziemy grillować w realu to i za Was niejeden toast wypijemy. a teraz już buziaki dla wszystkich i miłego weekendu życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 27.06.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 oszaleje do 16 w tej pracy!!!!!!!! a moze bym sobie wczesniej wyszla w koncu nikogo nie ma!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.06.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 dziewczyny myslicie ze za wczesnie, zeby cos wypic, w koncu likend sie zaczal, co?????????? http://images4.fotosik.pl/51/6eabd09d0ffa9438med.jpg A Ty Kolka siedz w pracy do 4, a potem mozesz sie napic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 27.06.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 ania ty juz ubieraj te buty - no jak na razie nikt nie przyznal sie do 79 wiec masz zapewnione latanie do nocnego jeszcze przez jakis czas a kurcze znaczy się że co? typujemy młodzież coby się wysługiwać mieć kim do latania po dokładki ? to ja nie wiem czy się łapie czy nie... do 79 niebezpiecznie blisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.06.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 ania ty juz ubieraj te buty - no jak na razie nikt nie przyznal sie do 79 wiec masz zapewnione latanie do nocnego jeszcze przez jakis czas a kurcze znaczy się że co? typujemy młodzież coby się wysługiwać mieć kim do latania po dokładki ? to ja nie wiem czy się łapie czy nie... do 79 niebezpiecznie blisko... dokladnie tak, pisz nam tutaj czy jestes rocznik 79 czy nie, bo mi na tym najbardziej zalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 27.06.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 aa no i ja też nei z pustymi rękami przychodzę...jakiegoś drinka postawię koniecznie z lodem...bo przez tą parność przedburzową zaraz zejdę na zawał... http://th.interia.pl/11,oikuchnia,59fd223a28835/479d980936928_440.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 27.06.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 noo z ulgą powiem, że 4 roki starsza jestem niż 79... to mam nadzieję, że w jakim fotelu będę siedzieć a nie tam latać z butelkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts