braza 18.10.2007 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Braza, Ty się nie obrazisz, że się tak u Ciebie szarogęszę i gości częstuję, jakbym u siebie była? Czuje się obrażona jak nie wiem co!!! Acha, jeszcze jedno: pół godziny temu rozmawiałam z Szanownym i: Życzenia wszystkiego co najpiękniejsze !!!! tak kazał napisać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.10.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 ja biorę to jasno zielone (seledyn?), wygląda na niezły napój chłodzący... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.10.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Jestem dziwnie spokojna, że zaraz się wszyscy zlecą! Może to potrwać chwilkę dłużej, niz zwykle, bo malutkie cosik to zdjątko To sie zlecialam wlasnie Cos Ty nie piszesz jak tam sie sprawy maja ? Mam nadzieje , ze do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2007 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Rrmisiu nie piszę, bo do końca jeszcze nie wiem. Jutro będę dzwonić do pani mecenas. Nie obejdzie się bez wywalenia szmalu, ale prawdopodobnie odzyskamy wiarygodność. A o to nam chodzi. Częstuj się do woli Jak zabraknie - doniosę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.10.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 I najwazniejsze , ze sprawiedliwosc bedzie po naszej stronie. No to siup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2007 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 I najwazniejsze , ze sprawiedliwosc bedzie po naszej stronie. No to siup Siuuuup Rrmisiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Jestem dziwnie spokojna, że zaraz się wszyscy zlecą! Może to potrwać chwilkę dłużej, niz zwykle, bo malutkie cosik to zdjątko To sie zlecialam wlasnie Cos Ty nie piszesz jak tam sie sprawy maja ? Mam nadzieje , ze do przodu A ja się zleciałam dopiero dzisiaj... Mam nadzieję, że mogę jeszcze wziąć to zielone. Trzymam kciuki za sukces Waszej Pani Mecenas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.10.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 ja też trzymam kciuki i trzymam kciuki za dobre wiadomości . Ale mnie wczoraj schłodziło to zielone.... Już litr mineralnej poszedł dzisiaj od rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2007 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Nie wiem czy moge nazwać to sukcesem, ale bank zgodził się wstrzymać egzekucję i pozwolił na dobrowolne spłacanie przez nas tego zadłużenia To narazie wersja nieoficjalna, na piśmie dostaniemy to w przyszłym tygodniu, tylko przez telefon dostaliśmy takie zapewnienie. INo i mam tak zwane mieszane uczucia: z jednej strony ulga, że już w grudniu (najpóźniej) dochody Szanownego nie będą obciążone, a z drugiej wściekłość, że tyle kasy pójdzie w dym i nie wiadomo, kiedy i czy w ogóle ją odzyskamy w całości!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 19.10.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 ) to chyba dobra wiadomość ????? ważne że krok do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2007 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Anoleiz gdzieś Ty się podziewała???!!!! Właściwie tak - dobra. Chodzi mi przecież o wiarygodność, a z obciążonymi dochodami nie ma żadnej. Jednym słowem, pierwsze koty za płoty!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 19.10.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 no właśnie... pierwsze koty a teraz po kroczku malutkim w pożądanym kierunku to najważniejsze... a ja załatwiam... sprzedaję działkę jak dobrze pójdzie w przyszłym tygodniu i jak tfu tfu chrrr tfu jeszcze lepiej pójdzie to za 3 tygodnie będę miała klucze do swojej tfu tfu tfu chałupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Pogratuluję, jak to będzie na piśmie. Wiadomość niewątpliwie dobra, bo odzyskujecie zdolność kredytową. A o to przecież chodziło. Jasne, że to świństwo, jeśli musisz płacić cudze długi. To jest okradzenie Ciebie przez tego, kto nie spłaca za siebie. Firma windykacyjna. Nie darowałabym. Dla dzieci, bo to im odejmujesz, żeby zapłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2007 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Depeesiu zaraz po spłaceniu tego występujemy na drogę sądową. Jeśli komornik nie będzie umiał tego wyegzekwować, a ponoć zdarza się tak bardzo często, to oczywiście firma windykacyjna. Dostałam nawet namiary od naszej forumowiczki. Nie popuszczę, odsetek też nie daruję!!! Nawet gdyby miało to trwać latami, nawet gdyby mieli to spłacać do śmierci Anoleiz ... tfuuuu...tfuuu....chrrrryy....chryyy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.10.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Dziękuję za życzenia! Gdzież to jeszcze je dzisiaj znajdę? Wypada miłym gościom coś postawić, więc zapraszam na małe co nieco! http://www.obrazki.info/miniatury/szkl_1114ez_1_.jpg Jestem dziwnie spokojna, że zaraz się wszyscy zlecą! Może to potrwać chwilkę dłużej, niz zwykle, bo malutkie cosik to zdjątko A ja taka dumna z siebie jestem, że mi się TAKIE udało wkleić! Dziękuję Szanownemu Panu za życzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2007 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 A ja taka dumna z siebie jestem, że mi się TAKIE udało wkleić! Dziękuję Szanownemu Panu za życzenia! No to ja cofam to "cosik małe" Wkleiłam parę zdjęć z voltyhorse do jazdy konnej i linka do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.10.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Czasem mi się udaje wkleić, a czasem nie, chociaż chyba robię to samo. Muszę kiedyś znaleźć czas i zgłębić tę tajemnicę. Jak zapewne jeszcze kilka tajemnic forum i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.10.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 brazunia swietna wiadomosc !!! ale mam takie straszne uczucie ....wcieklosci na tych drani , ktorzy cie okradli nie daruj im prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.10.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Stare przysłowie pszczół mówi: "jeżeli chcesz stracić przyjaciela, to pożycz mu pieniądze". Dwukrotnie na własnej skórze a raz obserwując sytuację znajomych przekonaliśmy się o jego prawdziwości.Kurczę, czemu ludzie tacy są jacyś dziwni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.10.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 http://www.obrazki.info/miniatury/szkl_n_1_.jpg Żeby smakoszom zielonego nie zabrakło! Udało mi się znowu! Ale nie wiem, jak powiększyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts