Anna Wiśniewska 27.06.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 anjamen, właśnie doczytałam, że Ty też w tym roku pięknego okrąglaczka masz Już był czy jeszcze przed Tobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.06.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 anjamen, właśnie doczytałam, że Ty też w tym roku pięknego okrąglaczka masz Już był czy jeszcze przed Tobą? Aniu TEŻ, czy Ty tez i jeszcze nie mialas? Ja mialam w marcu Leć dziecino po cos mocniejszego do sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 27.06.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 cichajta baby, jazgoczą jak przekupki a mnie nie ma kto po piwo lecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.06.2008 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Ja nie wiem, jak będzie z tym mieszkaniem bo plotka mówi (ino plotka, bo Oddziale Regionalnym nie wiedzą nic ), że dopiero od września to ruszy No kicha, bo wykup wojskowego mieszkania to conajmniej półroczna procedura!!!! Ludzie, ja mam szansy bez tego mieszkania na jakikolwiek kredyt!!!! Dlatego mnie szlak trafia!!! Muszę się napić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.06.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 cichajta baby, jazgoczą jak przekupki a mnie nie ma kto po piwo lecieć http://marlonk.nazwa.pl/zdjecia/Stock/Pilsner/medium/0001.jpg po co ja sie do wieku swego przyznalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.06.2008 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Scur, witam cieplutko Ogóry to ja mogę jeść stadami, dzięki Ci dobra Kobieto!!!!!! Dochtór, piwo przyniesłam, kufniarze się lenią http://www.krytyk.pl/krytykpl/pictures/zywiec.jpg I otwieracz od razu http://img.nokaut.pl/p/f5/82/f5827dd43a3cf530cf4c787a69eb305a500x500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.06.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Ja nie wiem, jak będzie z tym mieszkaniem bo plotka mówi (ino plotka, bo Oddziale Regionalnym nie wiedzą nic ), że dopiero od września to ruszy No kicha, bo wykup wojskowego mieszkania to conajmniej półroczna procedura!!!! Ludzie, ja mam szansy bez tego mieszkania na jakikolwiek kredyt!!!! Dlatego mnie szlak trafia!!! Muszę się napić Brazuniu, my tez wykupywalismy mieszkanie wojskowe po dziadku, bylo to co prawda dawno ale trwalo to i trwalo, teraz jest wlasnosciowe. wiec musisz uzbroic sie w cierpliwosc, a dlaczego nie masz szansy na kredyt? nie bierzesz pod kupowana nieruchomosc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.06.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Scur, witam cieplutko Ogóry to ja mogę jeść stadami, dzięki Ci dobra Kobieto!!!!!! Dochtór, piwo przyniesłam, kufniarze się lenią http://www.krytyk.pl/krytykpl/pictures/zywiec.jpg I otwieracz od razu http://img.nokaut.pl/p/f5/82/f5827dd43a3cf530cf4c787a69eb305a500x500.jpg bylam pierwsza, kazdy widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 27.06.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 tak mi siem mientko na sercu zrobiło, zacne kobitki jezdeście, kufniaszom na pohybel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.06.2008 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Anjamenku, ja już głupia jestem!!! Raz się słyszy, że mogę wziąć kredyt pod zakup działki siedliskowej, innym razem że absolutnie nie da rady!!! Królestwo temu, kto to zrozumie!!! Dochtór, na zdrówko!!!! Jak będzie mało, to doniosę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.06.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Anjamenku, ja już głupia jestem!!! Raz się słyszy, że mogę wziąć kredyt pod zakup działki siedliskowej, innym razem że absolutnie nie da rady!!! Królestwo temu, kto to zrozumie!!! Dochtór, na zdrówko!!!! Jak będzie mało, to doniosę Brazuniu, można można, ale bankom jest najlepiej na budowlana, ale ponizej masz wykaz i wynika z niego ze BPH, BOŚ, Ge Money Bank, Lukas Bank udzielaja kredytów hipotecznych na zakup dzialek siedliskowych. http://www.money.pl/banki/kredyty/mieszkaniowe/p=11/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.06.2008 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Dzięki Anjamenku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.06.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 braza - jutro będę w Nordea Bank to mogę ich wypytać jak to jest z działką siedliskową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.06.2008 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Cudownie, Maluszku!!! Pytałam w BGŻ-cie, ale muszę mieć ileś tam procent wkłądu własnego - a skąd, do pioruna???!!! Dlatego tak mi zależy na wykupieniu tego mieszkania!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.06.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 nie ma sprawy.mam o coś konkretnie wypytać czy tak ogólnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.06.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 anjamen, właśnie doczytałam, że Ty też w tym roku pięknego okrąglaczka masz Już był czy jeszcze przed Tobą? Aniu TEŻ, czy Ty tez i jeszcze nie mialas? Ja mialam w marcu Leć dziecino po cos mocniejszego do sklepu O kurka Ja mam na początku lipca No to teraz mam etat kelnerki To na dobry początek wieczoru http://republika.pl/blog_il_4125850/5659535/tr/drink.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.06.2008 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 nie ma sprawy. mam o coś konkretnie wypytać czy tak ogólnie? Zapytaj o wszystko!! Czy udzielają kredytów na zakup działek siedliskowych lub gospodarstw rolnych i jakich potrzebują zabezpieczeń. Możesz nadmienić, że to na działalnośc agroturystyczną połączoną z hodowlą koni. Maluszku, dzięki piękne! U mnie Nordea chyba najbliżej w Koszalinie i nie wiem, czy jest po co jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.06.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 a tu znowu dżampreza ja Cie nie kręcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.06.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 anjamen, właśnie doczytałam, że Ty też w tym roku pięknego okrąglaczka masz Już był czy jeszcze przed Tobą? Aniu TEŻ, czy Ty tez i jeszcze nie mialas? Ja mialam w marcu Leć dziecino po cos mocniejszego do sklepu O kurka Ja mam na początku lipca No to teraz mam etat kelnerki To na dobry początek wieczoru http://republika.pl/blog_il_4125850/5659535/tr/drink.jpg ha ha wiec mamy najmlodsza na zdrowie, chyba nigdzie nie pije sie tak dobrze jak u Brazuni, i tak duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.06.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 braza - jak coś Ci się jeszcze przypomni to pisz. magi - w końcu dzisiaj piątek to można szaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts