magi 27.06.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Koluś ja się mogiem podzielić 1950 jak rozlewasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.06.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Ano jestem!! Kuchnia dalej wygrywa... Ania, dzięki, ja co prawda piwa nie piję, ale może Jamlesa przywabi Dochtór pewnikiem też podejdzie, a i kto wie, może Jea wyczuje... Ja to sobie ginu łyknę ... jak ktoś ma ochotę to proszę http://www.junipergreen.org/images/GIN-2GLASES.jpg jestem i chyba pomieszam gin z piwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 27.06.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 często i od serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.06.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 często i od serca nooo to się rozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.06.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 często i od serca nooo to się rozumie że często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.06.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 często i od serca nooo to się rozumie że często nooo a jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 27.06.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.06.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 błozeszzzz, jak dobrze ze Was mam...., wszyscy mi sie schlali na imprezie i do domu polezli spac. a ja zostalam sama i myslalam ze do lusterka pic bede.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.06.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 błozeszzzz, jak dobrze ze Was mam...., wszyscy mi sie schlali na imprezie i do domu polezli spac. a ja zostalam sama i myslalam ze do lusterka pic bede.... majtki pokładowe jakieś z bosmanami trza pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.06.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 błozeszzzz, jak dobrze ze Was mam...., wszyscy mi sie schlali na imprezie i do domu polezli spac. a ja zostalam sama i myslalam ze do lusterka pic bede.... majtki pokładowe jakieś z bosmanami trza pić no racje masz, wszyscy tak wygladali, wiec uzieklam do Was http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/ga/ve/8goz/GUalkzusTaBQMVNlYB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.06.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 błozeszzzz, jak dobrze ze Was mam...., wszyscy mi sie schlali na imprezie i do domu polezli spac. a ja zostalam sama i myslalam ze do lusterka pic bede.... majtki pokładowe jakieś z bosmanami trza pić no racje masz, wszyscy tak wygladali, wiec uzieklam do Was http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/ga/ve/8goz/GUalkzusTaBQMVNlYB.jpg ten to chyba zasłabł jak te kartki w gablocie przeczytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.06.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 no tak . Pić trzeba umić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.06.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 nie on się tak przejął że alkohol szkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.06.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 a macie tez cos dla zmeczonego malowaniem czleka ?? Kolka, pewnie ze mamy: http://www.strykowski.net/zdjecia_drinki_alkohole_fotografia/Drink_z_wisniami_248.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.06.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 nie on się tak przejął że alkohol szkodzi toż to kłamstwo jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.06.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Mnie już nic nie postawi na nogi - nigdy kurzu nie zbierałam łopatą przy sprzątaniu :) Chyba idę się grzecznie położyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.06.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Mnie już nic nie postawi na nogi - nigdy kurzu nie zbierałam łopatą przy sprzątaniu :) Chyba idę się grzecznie położyć coś Ty?????????? ja takich sprzatan co sie kurzylo jak podczas pozaru juz chyba ze 3 przezylam. i nigdy nie zrobie sobie tipsow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.06.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Mnie już nic nie postawi na nogi - nigdy kurzu nie zbierałam łopatą przy sprzątaniu :) Chyba idę się grzecznie położyć coś Ty?????????? ja takich sprzatan co sie kurzylo jak podczas pozaru juz chyba ze 3 przezylam. i nigdy nie zrobie sobie tipsow Ja dopiero sie uczę :) Ja straciłam tylko sandałki Ecco Ale już stare były - czas kupić nowe, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.06.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Mnie już nic nie postawi na nogi - nigdy kurzu nie zbierałam łopatą przy sprzątaniu :) Chyba idę się grzecznie położyć coś Ty?????????? ja takich sprzatan co sie kurzylo jak podczas pozaru juz chyba ze 3 przezylam. i nigdy nie zrobie sobie tipsow Ja dopiero sie uczę :) Ja straciłam tylko sandałki Ecco Ale już stare były - czas kupić nowe, nie ? stare, nie stare ale wiem jak boli strata ukochanych sandalkow (to moj czuly punkt).dla kobiety to jak rozstac sie z przyjacielem-przynajmniej do czasu jak sie kupi nowa pare ide spac. dobranoc wszystim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2008 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Ja bardzo przepraszam, że się nie pożegnałam czule z Szanownym Towarzystwem, ale wzięli i mnie prund zabrali nie wiedzieć czmu To dzisiaj mówię grzecznie dzień dobry Pić nie będę, jadę do Księżniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts