jea 28.06.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 aaa, języków się mamy uczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Kasica, matko elektryczna To nie jakiś menszczyzna tylko JAMLES!!!!!no ale chłop czy nie??????? może rzut monetą Dobra, podkreślenia zabrakło!!! Miało być tak: "To nie jakiś menszczyzna tylkoJAMLES" ... że niby nie byle jaki .. no tera dotarło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.06.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 aaa, języków się mamy uczyć Króliczku, nie denerwuj się ja tak bardzo przeżywam tą piosenkę, zaraz mi przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.06.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Kasica, matko elektryczna To nie jakiś menszczyzna tylko JAMLES!!!!!no ale chłop czy nie??????? może rzut monetą Dobra, podkreślenia zabrakło!!! Miało być tak: "To nie jakiś menszczyzna tylkoJAMLES" ... że niby nie byle jaki .. no tera dotarło dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.06.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Kasica, matko elektryczna To nie jakiś menszczyzna tylko JAMLES!!!!!no ale chłop czy nie??????? może rzut monetą Dobra, podkreślenia zabrakło!!! Miało być tak: "To nie jakiś menszczyzna tylkoJAMLES" ... że niby nie byle jaki .. no tera dotarło do mnie nie, jeszcze idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2008 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 A to do Ciebie dalej niż do Kasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.06.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 aaa, języków się mamy uczyć Króliczku, nie denerwuj się ja tak bardzo przeżywam tą piosenkę, zaraz mi przejdzie ja też ...jesteś szalona, mówie Ci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 28.06.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 jestem nałogi czółko, co to za futrzak pęta mi się pod nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.06.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 aaa, języków się mamy uczyć Króliczku, nie denerwuj się ja tak bardzo przeżywam tą piosenkę, zaraz mi przejdzie ja też ...jesteś szalona, mówie Ci... no ale przeciez za to mnie love Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2008 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 jestem nałogi czółko, co to za futrzak pęta mi się pod nogami No czołem Dochtór, nareszcie!!! Tylko futrzaka nie ruszaj!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.06.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 jestem nałogi czółko, co to za futrzak pęta mi się pod nogami futrzak jest szczepiony, może zostać , ba musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.06.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 A to do Ciebie dalej niż do Kasi piechotą jakieś dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.06.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Boszszsz..., czy to jest odpoweidnia pora na czytanie pisma z WAMu? Na trzeźwo nie przejdzie! A toniku dla dżina nie mam...Może Andrzej to zmoże na trzeźwo.Właśnie wróciła z namiotu pierwsza przestraszona biwakowiczka. Dwie pozostałe wróciły do namiotu po odstawieniu siostry do jej własnego łóżeczka. Kole namiotu czuwa uwiązana do placu zabaw Emi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2008 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 A to do Ciebie dalej niż do Kasi piechotą jakieś dwa dni No chyba nie ode mnie Może od Kasi, bo ja to mam tak z pięc dni - lekuchno!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 28.06.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 a kto je straszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2008 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Boszszsz..., czy to jest odpoweidnia pora na czytanie pisma z WAMu? Na trzeźwo nie przejdzie! A toniku dla dżina nie mam... Może Andrzej to zmoże na trzeźwo. Właśnie wróciła z namiotu pierwsza przestraszona biwakowiczka. Dwie pozostałe wróciły do namiotu po odstawieniu siostry do jej własnego łóżeczka. Kole namiotu czuwa uwiązana do placu zabaw Emi. Wyogoniłaś dziecka z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.06.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 A to do Ciebie dalej niż do Kasi piechotą jakieś dwa dni No chyba nie ode mnie Może od Kasi, bo ja to mam tak z pięc dni - lekuchno!!!!Poczekajcie, pogubiłam się Jamles do mnie dwa dni idzie, braza lekuchno pięc, tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.06.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 A to do Ciebie dalej niż do Kasi piechotą jakieś dwa dni No chyba nie ode mnie Może od Kasi, bo ja to mam tak z pięc dni - lekuchno!!!! przeca, że od Kasi, a jak przystanek w Bieruniu to cztery dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.06.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 jestem nałogi czółko, co to za futrzak pęta mi się pod nogami znowu w kiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.06.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 A to do Ciebie dalej niż do Kasi piechotą jakieś dwa dni No chyba nie ode mnie Może od Kasi, bo ja to mam tak z pięc dni - lekuchno!!!!Poczekajcie, pogubiłam się Jamles do mnie dwa dni idzie, braza lekuchno pięc, tak??? pięć to Brazylia idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts