DarioAS 29.06.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 ależ weekend się tu udał teraz pewnie wszyscy odsypiają tego kaca.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2008 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Popałętałam się trochę Idę do córci zadzwonić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.06.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Dwie córcie dospały jednak do rana w namiocie. Małgo wróciła wieczorem, bo zaczęła się bać, kiedy się Emi rozdarła. Nie Emi się bała, ale tego CZEGOŚ, na które darła mordę. Biwakowiczki wstały bladym świtem i o 6.15 zaczęły się kłócić teatralnym szeptem pod naszym oknem A jutro wyprawiam Madzię na obóz. Na razie trzyma się dzielnie. Mam nadzieję, że tak jej zostanie do końca obozu. Narobiliście nam smaka tym wczorajszym pijaństwem. Kupiłam tonic. Drinkować będziemy. Ciekawe, czy jest coś do oglądania w TV. A jeżeli nawet nie, to mamy Alaskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Hejka wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2008 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 O tej Alasce nie wiedziałam, bo bez niej nie wyjechałabym tak łatwo!!! Ciekawi mnie, o co one się tak tym teatralnym szptem kłóciły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.06.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Dobry Wieczór, Brazuniu jak minał dzionek?jakbys chciala sie napic u mnie w komentarzach flaszeczke postawilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.06.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Pomyłka - podwójnie się wkleiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.06.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Nie mam pojęcia, o co się kłóciły. Nie pytam, bo zeznania byłyby sprzeczne, każda z nich w jednej wersji byłaby niewinną zaatakowaną przez siostrę ofiarą. "Alaskę" możesz kupować w kiosku - co dwa tygodnie są dwa odcinki za jedyne 9,99 zł! Kupuję regularnie. Jaby co, to możemy przegrać te odcinki, które już mamy. Mogę sobie posiedzieć przy kompie, bo Andrzej chyba zaczął Weronikę uczyć brydża. Mnie nie nauczył, bo mi się nie chciało naumieć, to liczy na córkę. Wstyd mi! Może się wreszcie naumiem? Tylko że ja podczas gry w karty wolę pogaduchy prowadzić niż się cały czas skupiać. Najczęściej w połowie rozgrywki przypominam sobie, że powinnam była zapamiętywać, co zeszło, a ja oczywiście nie mam bladego pojęcia. Z drugiej strony, to taka szlachetna gra... Mój ojciec niegdyś grywał, świetnie i z ogromnym zamiłowaniem, więc wypadałoby kontynuować tradycje rodzinne... A dzisiaj byliśma na pikniku lotniczym. Dziecka sie trochę nudziły, bo one jeszcze nie wiedzą, że to, co dzieje się w powietrzu jest prawie niemożliwe z punktu widzenia fizyki. Nie dziwiło ich, więc i nie interesowało na dłuższą metę. Poza tym, choć pokazy wspaniałe, to organizacja do d.py. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2008 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Mnie tez uczyli kiedyś brydża ... nie jestem pewna, czy im się udało Ta "Alaska" to tak sobie w kiosku jest, czy z jakąś gazetą?? Kiedy się ukazuje, to znaczy kiedy będą dwa tygodnie do następnego numeru?? Zacznę kupować, ale uśmiechnę się o pierwsze płyty!! W życiu nie byłam na pokazie lotniczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2008 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Może, jeśli dzień dobry powiem, to jakaś dobra dusza odpowie Pies z kulawą nogą tylko zajrzał, a i też poleciał dalej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 30.06.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 a dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2008 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 a dzien dobry No.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 30.06.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2008 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 dzień dobry No.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 30.06.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Dzień dobry i dziękuję Brazuniu za cieplutkie przywitanie w Twoich progach. Widzę, że wszystkie butelki opróżnione, ogórki, kiełbaska i przekąski zjedzone. Fajna imprezka była. Zanim się dziś mogłam z Wami przywitać musiałam przeczytać 4 strony, które tu naskrobaliście przez weekend. Teraz już jestem po lekturze i w takim razie kawką Was witam i życzę miłego dnia. http://www.strykowski.net/kawa/Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.06.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Ja tam kulawa nie jestem. Dzień dobry, Brazunia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2008 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 A witaj Scurciu, witaj cieplutko Dzięki za kawusię, pewnie teraz więcej chętnych na nią się pojawi Mam nadzieję, że weekend minął przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2008 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Ja tam kulawa nie jestem. Dzień dobry, Brazunia. Przeca nie mówię, że Ty, ale musi masz jakoweś problemy z chodzeniem, skoro dopiero teraz się raczyłaś przypałętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.06.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Dzień Dobry wszystkim od dzisiaj nie pije! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2008 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Dzień Dobry wszystkim od dzisiaj nie pije! Serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts