braza 19.10.2007 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Frosiu - nie podaruję na pewno!! Gdyby załatwili to w inny sposób, pewnie jakoś bym z tym żyła, ale oni nas olali - nie raczyli nawet powiedzieć tego magicznego słowa "przepraszam" No to ja ich też ..... Agduś tych akurat nie da się za wiele powiększyć - sprawdziłam. To są miniaturki. A w innych przypadkach - klikasz tyle razy na zdjęcie, ile razy pojawia się na zamiast kursora "rączka" no i gotowe!! Stare przysłowie pszczół mądrze mówi!! Smakosze !!! Zielone dowiezili!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Hejka, na kawę przyszłam i dobrych wieści posłuchać chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2007 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Cześć Kasia!! Kawę postawię na RW, a z wieści - to bank się zgodził na ugodę i wstrzymają egzekucję komorniczą - tak bank mówił dziś przez telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Cześć Kasia!! Kawę postawię na RW, a z wieści - to bank się zgodził na ugodę i wstrzymają egzekucję komorniczą - tak bank mówił dziś przez telefon NOOOOOO i tak do mnie mów!!! Brawo, teraz to już tylko walka z wykonawcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2007 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 No, też się cieszę, ale kupę szmalu będzie nas to kosztowało Ale, jeśli ma to nam pomóc w odzyskaniu wiarygodności, to niech tam!!! Policzę się z nimi w sądzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Oooo! Jest zielone! Fajnie! To ja się poczęstuję! Braza, bardzo się cieszę, że dostałaś taki telefon z banku. To naprawdę dobra wiadomość. I nie daruj - okradziono Ci przede wszystkim dziecko. Pomyśl tylko, ile rzeczy byś za to mogła dla Karli kupić, opłacić języki lub inne tańce, jazdy konne, zrobić jej pokój... Świństwo! I złodziejstwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2007 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Depeesiu skoro nawet Ty, kobieta o gołębim sercu, zła jesteś, to ja za diabła czarnego nie popuszczę!!!! Właśnie w ten sposób siebie przekonywałam do takich kroków - Karlą. Wiecie, że parę lat temu uprosiłam Szanownego, żeby wycofał pozew Bo On ich już podawał do sądu, a ja głupia pała przekonałam Go, że trzeba dać im szansę No durna jestem, jak nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.10.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Witam i zmykam dalej I nie daj sobie zabrać babciu jutro dowodu!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Depeesiu skoro nawet Ty, kobieta o gołębim sercu, zła jesteś, to ja za diabła czarnego nie popuszczę!!!! Właśnie w ten sposób siebie przekonywałam do takich kroków - Karlą. Wiecie, że parę lat temu uprosiłam Szanownego, żeby wycofał pozew Bo On ich już podawał do sądu, a ja głupia pała przekonałam Go, że trzeba dać im szansę No durna jestem, jak nie wiem co No to ja nie wiem, która z nas jest dobra aż do... tego, co to ja nie napiszę, a Ty wiesz... I proszę - nie popuść. Dla Karli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.10.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Wiecie, że parę lat temu uprosiłam Szanownego, żeby wycofał pozew Bo On ich już podawał do sądu, a ja głupia pała przekonałam Go, że trzeba dać im szansę No durna jestem, jak nie wiem co Nie glupia , tak bym nie powiedziala. Tyle , ze czas zaczac myslec o sobie . Takie zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2007 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 A to i zaczęłam myśleć o sobie i swojej rodzince!!! Odświeżyłam w sobie pokłady egoizmu Dla jednych - umiarkowanego, dla inych - absolutnego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.10.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 smakoszom.. a to o mnie chodzi?? Brazia, mebelki skręcone , fajnie było . A dziś zaczęłam nową serię, tym razem do salonu. Tamte to były pikuś w porównaniu z tymi. Jak otworzyłam paczki... Same śrubki, śrubeczki, kołeczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.10.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 co do tego złodziejstwa.. To na wszystko przychodzi pora, jeszcze za to zapłacą, że komuś tyle odebrali nic nie trwa wiecznie, a długi zawsze zostają spłacone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.10.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Witam, szukam cię wszędzie, a ty latasz po obcych dziennikach!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2007 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Witajcie wszyscy odwiedzający i wprawiający mnie zawsze w świetny nastrój Cały dzień marzł mi tyłek w stadninie, ale było fajnie Boszszsze!!! Te konie mi normalnie zdrowie psychiczne ratują!!!! I za to je kocham!!!! Dario spokojnie, nawet największa ilość śrubek Cię nie pokona!!!!! Mocna dzioucha z Ciebie Stuku - jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.10.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Witajcie wszyscy odwiedzający i wprawiający mnie zawsze w świetny nastrój Cały dzień marzł mi tyłek w stadninie, ale było fajnie Boszszsze!!! Te konie mi normalnie zdrowie psychiczne ratują!!!! I za to je kocham!!!! Dario spokojnie, nawet największa ilość śrubek Cię nie pokona!!!!! Mocna dzioucha z Ciebie Stuku - jestem Gdzie, nie widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2007 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Witajcie wszyscy odwiedzający i wprawiający mnie zawsze w świetny nastrój Cały dzień marzł mi tyłek w stadninie, ale było fajnie Boszszsze!!! Te konie mi normalnie zdrowie psychiczne ratują!!!! I za to je kocham!!!! Dario spokojnie, nawet największa ilość śrubek Cię nie pokona!!!!! Mocna dzioucha z Ciebie Stuku - jestem Gdzie, nie widzę? Noooo tuuuuu!!!! http://www.avatarki.info/modules/dpGallery/gallery/zwierzeta/498emo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.10.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Witajcie wszyscy odwiedzający i wprawiający mnie zawsze w świetny nastrój Cały dzień marzł mi tyłek w stadninie, ale było fajnie Boszszsze!!! Te konie mi normalnie zdrowie psychiczne ratują!!!! I za to je kocham!!!! Dario spokojnie, nawet największa ilość śrubek Cię nie pokona!!!!! Mocna dzioucha z Ciebie Stuku - jestem Gdzie, nie widzę? Noooo tuuuuu!!!! http://www.avatarki.info/modules/dpGallery/gallery/zwierzeta/498emo.gif Teraz "aj sii ju" Lecę dalej buszować po forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.10.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 No, mam nadzieję, że już Ci sentymenty odeszły i teraz nie popuścisz. W skarpetkach ich zostaw! Chamstwo należy tępić bezwzględnie! Co do grosza powinni oddać i jeszcze nawiązkę za stracony czas i nerwy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.10.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 PS. Nam jeden dłużnik oddał dług przed salą sądową. Dopiero wtedy uwierzył, że się nie wymiga. W zębach przyniósł!A drugi oddał, kiedy postraszyłam, że jego żonie powiem o długu, bo się domyśliałam, że ona nie wie. Nie mam pojęcia, co on jej nagadał, bo teraz jakoś stosunki się ochłodziły. Szkoda, bo do niej nic nie mam (poza współczuciem), ba, nadal ją lubię, ale jakoś nie mam okazji wyjaśnić, co się stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts