mayland 30.06.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Szkoda Brazunia, szkoda. ALe moze to i lepiej że na początku wiesz juz na czym stoisz? Trzymam kciuki by los jednak łaskawym się okazał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 30.06.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Brazunia, ja myślę, że jeszcze wszystko się dobrze skończy. Jestem tego pewna! Nie tak, to inaczej, ale tak wymyślicie, że będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.06.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Rozumiem. Najlepiej przespać sie z tematem. Jutro jak wstanie słońce będzie wyglądało inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.06.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Brazuniu, na pewno jest jakies rozwiazanie, i bedziesz mogla spelnic marzenia. Dla Ciebie http://kartki.onet.pl/_i/d/32d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.06.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Braza, nie wiem, po czym te rany, ale jestem z Tobą!!!! Rany po utraconych prawdopodobnie marzeniach ... Eeeee taaam ... szkoda gadać jutro zaczniesz marzyć o czymś innym i po sprawie trzeba być dobrej myśli mimo przeszkód, każdy je ma, tylko nie zawsze takie same będzie dobrze Brazunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.06.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Podobno marzenia są po to, zeby się nie spełniały bo taki jest sens marzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2008 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Brazunia, pamiętaj - nie ma rzeczy niemożliwych. Marzenia nie są utracone, dopóki walczysz o ich realizację.Nie poddawaj się, nie pozwól, żeby jakaś skrzecząca rzeczywistość okazała się silniejsza od Ciebie. Zresztą, przyjedziesz jesienią, to pogadamy.Ale nigdy nie rezygnuj, nie, nie, nie.Twoje marzenia przecież powinny się spełnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.07.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Braza, nie wiem, po czym te rany, ale jestem z Tobą!!!! Rany po utraconych prawdopodobnie marzeniach ... Eeeee taaam ... szkoda gadać Prawdopodobnie nie znaczy na pewno Pamiętasz moje podpisy, ze co mnie nie zabije tylko mnie wzmocni i ten o tym, że jak pada, to trzeba się nauczyć chodzić między kroplami?????? Jeszcze trochę i do Cię przyjadę, wtedy uradzimy może co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.07.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 brazunia - wiesz co o tym myślę. Bardzo dobrze, że niedługo Kasia do Ciebie przyjeżdża. Pamiętaj co dwie dwie głowy to nie jedna A dzisiaj Kochana zdecydowanie pownnaś zaszaleć i nie myśleć o przykrych sprawach (wiem, że niełatwo) ale spróbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 01.07.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 http://kartki.onet.pl/_i/d/32d.jpg Ja sie pod tym podpisuje - ta stokrotka jest baaardzo wymowna!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2008 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Dzień dobry i dziękuję za wsparcie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 01.07.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 my wiemy ze ci jest ciezko - kazdemu z nas byloby ciezko i podejrzewam ze zadne pocieszenia nie wystarcza - ale popatrz na ta stokrotke - czasami pomimo ze wszystko wydaje sie beznadziejne jakos to idzie !!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 01.07.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 eee... no tak, każdy ma chwilę zwątpienia, ale jak nie drzwiami to oknem, trzeba kombinować, dostosowywać się do sytuacji, jak zabraniają coś tam, to wymyślić jak obejść itd... zresztą co ja tam Ci będę mówić walczyć trzeba, no może nie do ostatniej kropli krwi, ale ... będzie dobrze ja w każdym razie kciuki trzymam cały czas bo marzenia się nie spełniają tylko takie, o których realizację człowiek stara się zbyt mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.07.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Brazunia, dobrze będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 01.07.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 http://www.bosko.pl/kartki/kartki/21.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.07.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ja też jestem z Tobą Bazunia głowa do góry będzie dobrze cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.07.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Brazuniu, przytuptalam zapytac czy juz Ci lepiej chociaz troszke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2008 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Bardzo Wam dziękuję za to że jesteście. Może to brzmi śmiesznie, ale nie mogę się pozbierać. Jestem zniechęcona i rozgoryczona ... nie poradzę nic na to. Jakoś będę musiała sobie z tym poradzić, ale w tej chwili jest to ponad moje siły. Ja wiem, że nie takie kataklizmy ludzi dotykają, ale ja w tej chwili nie widzę żadnego wyjścia ... impas absolutny i sytuacja patowa, błędne koło. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.07.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Braza...kochana...nie jestem w temacie i nie wiem co Ci się przytrafiło...ale wierzę, że będzie lepiej . Trzymam kciuki coby wszystko Ci na prostą wyszło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.07.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 chociaz dla ochlody, na chwile bedzie dobrze http://www.lion.com.pl/img_zdjecia/567_b_1d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts