braza 01.07.2008 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 No właśnie Maluszku - kij z odpowiedzią .... moga nie odpowiadać - niech kredyt od razu dadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.07.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 No właśnie Maluszku - kij z odpowiedzią .... moga nie odpowiadać - niech kredyt od razu dadzą Braza, a tam od razu kredyt, kase niech dadza i zapomna o ratach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2008 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 No właśnie Maluszku - kij z odpowiedzią .... moga nie odpowiadać - niech kredyt od razu dadzą Braza, a tam od razu kredyt, kase niech dadza i zapomna o ratach Co za dużo ... to nie zdrowo!!! Mogę spłacać, ale niech dadzą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.07.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Braza czym się i nie daj się Cokolwiek by to nie było zawsze jest jakieś wyjście, tylko głowa do góry i nie poddawaj się Jestem z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Znajdzie sie taki bank, ktory bedzie Ci chcial dac, nie przejmuj sie. Ja tez mialam chwile zalamki, malo sie nie poplakalam jak uslyszalam pierwsza odmowe, a teraz mam satysfakcje, ze u tamtych sk... tego kredytu nie mam. Bedzie dobrze, zobaczysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 No i widzisz, Brazunia, będzie dobrze. Nie ma rzeczy niemożliwych, trzeba tylko bardzo się postarać o to, czego się chce. I tego się trzymaj. I pamiętaj, że my Ciebie love. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.07.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Jakie kuźwa z wyczuciem ? OGNIA TRZA DAĆ OGNIAAAAAAAAAAAAAAAA Nawet mogę tą cysternę ode mnie z komentarzy przytaszczyć, a co!!! Jak się bawić to się bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.07.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Brażuniu sytuacja na rynku finansowym się zmienia. czasem konkretny bank ma parcie na udzielenie jak największej liczby kredytów i udziela na co popadnie komu popadnie nie zważając na wiele. a czasem mają szlaban i wyśrubowane warunki co by wszystkich odstraszyć. trzeba tylko się znaleźć w odpowiednim czasie i w odpowiednim miejscu.. znaczy banku wierzę że skończy się pozytywnie nie tylko dlatego że inaczej nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.07.2008 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Braza, czy Ty bywasz jeszcze u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2008 05:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Braza, czy Ty bywasz jeszcze u siebie? Ano bywam Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.07.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 przyszlam sprawdzic co robilas jak mnie nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2008 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Rany lizałam ... jeszcze do końca się nie zagoiły! Niezłe tłumaczonko z tym brakiem netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.07.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.07.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 ech ...wiem , ze ci smutno , ale nie lam sie i mysl pozytywnie !!!! a do lizania ran to masz ..pomocnikow nie badz takim samolubem i daj se tez polizac z netem nie sciemniam chyba nie sadzisz, ze wytrzymalabym tak dlugo bez was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2008 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 A czeeee...cze.... Gdzieżeś Ty kicał, Króliczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.07.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Jak to gdzie? Przesiaduje na Rekordzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2008 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 ech ...wiem , ze ci smutno , ale nie lam sie i mysl pozytywnie !!!! a do lizania ran to masz ..pomocnikow nie badz takim samolubem i daj se tez polizac A pronciem Ciem bardzo z netem nie sciemniam chyba nie sadzisz, ze wytrzymalabym tak dlugo bez was Wiem, wiem, bez nas w ogóle trudno jest żyć My jak tlen som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.07.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 A czeeee...cze.... Gdzieżeś Ty kicał, Króliczku po dwóch budowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2008 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 A czeeee...cze.... Gdzieżeś Ty kicał, Króliczku po dwóch budowach Znaczy się ... do przodu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.07.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 No i jak tam humorek dzisiaj?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts