DPS 03.07.2008 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Ja bym mimo wszystko popytała w okolicy na przykład Dzikiego Zachodu - czy po wioskach ludzie nie wiedzą o gospodarstwie pod lasem na sprzedaż. A jak nie - przyjeżdżaj do nas, znajdziemy Ci piękne gospodarstwo znacznie taniej niż nad morzem. Aha - komarów u nas w ogóle nie ma, jak się trafi jakiś zabłąkany pojedynczy to i wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2008 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Noooo czeeeeeść!!!! Depsia, ja mogę szukać gospodarstwa, miałam nawet jedno takie na oku ... 2,5ha z domem (do zamieszkania) i budynkiem gospodarczym!!! Tylko nie mam na nie pieniędzy!!!! Nie wiem od której tej Expander pracuje, ale dzisiaj zadzwonię!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.07.2008 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.07.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 kłaniam sie nisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.07.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Brazuniu Trzymam kciuki , niech sie spelni Twoje marzenie . W kredytach nie pomoge , bo nie mam o tym pojecia. Duzo kazdy pisze o tym Ekspanderze , ale moja sasiadka bardzo na ta usluge narzekala. Pewnie wszystko od sytuacji zalezy . Pewnie dasz jakos rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2008 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 A witanko witanko wszystkim przybyłym Rrmisia, no ja Ciebie normalnie ..... za to milczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.07.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 witanko dzisiaj podobno w całej Polsce ma być straszliwy upał - ciekawe jak nasze zwierza to wytrzymają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.07.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 dzien dobry, a propos upalow i zwierzat to mojej kici odwalilo, patrzcie gdzie se dama siedziala wczoraj w nocy http://img59.imageshack.us/img59/913/aaaaajx3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.07.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 miusiało jej tam nieźle wiuchać Fajna kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 A witanko witanko wszystkim przybyłym Rrmisia, no ja Ciebie normalnie ..... za to milczenie Dołączam sie do ciebie Braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.07.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Hejka upał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2008 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Hejka! Może i upał, ale u mnie fajny wiaterek Kocham morze!!!!! Na czwartym piętrze mam super klimatyzowane mieszkanie - jest chłodno, poważnie - chociaż pod dachem. Psuka siedzi w domu, nie biorę jej na dłuższe spacerki! Dzwoniłam do Expandera, mam się spotkać z doradcą... no zobaczymy, co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.07.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 dzien dobry, a propos upalow i zwierzat to mojej kici odwalilo, patrzcie gdzie se dama siedziala wczoraj w nocy http://img59.imageshack.us/img59/913/aaaaajx3.jpg ale miejsce - że się bała że spadnie- no tak w końcu to kotka to sie niebała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.07.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 braza - trzymam kciuki, żeby coś wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Hejka! Może i upał, ale u mnie fajny wiaterek Kocham morze!!!!!Ale wku!@# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.07.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 A ja siedzę w klimie i jest całkiem całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 A ja siedzę w klimie i jest całkiem całkiem następny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.07.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 ja też w kilimie siedzię i jest milusio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.07.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Raaanyy ... dobrze, dobrze, zadzwonię ... bo Expandera u nas nie ma No sorki bardzo za ten nadmiar, ale mi połączenie zaszwankowało i udawało, że nie wkleja (ciągle dostawałam odpowiedź, że nie można znaleźć serwera). My tam na Ekspandera nie narzekamy. Właśnie oni znaleźli nam kredyt, a umowę i tak zawiera się potem z bankiem a nie z nimi. I co najciekawsze, warunki zaproponowane przez bank via Ekspander były znacznie ciekawsze niż te, które ten sam bank proponował nam indywidualnie. Poza tym nie płacisz Ekspanderowi (banki im płacą), więc zależy im nie na ilości spotkań z Tobą, tylko na doprowadzeniu do zawarcia umowy z bankiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.07.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 ja też w kilimie siedzię i jest milusio Pozamykałam okna, zasłoniłam te od południa, włączyłam nawiew przez gwc i mam w domu na górze 23 stopnie (na dole chłodniej). Na razie można wytrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts