kaśka maciej 03.07.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 ja też w kilimie siedzię i jest milusio rozumiem, chcecie mnie dobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2008 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 ja też w kilimie siedzię i jest milusio rozumiem, chcecie mnie dobić No co Ty Przecież my Ciebie mocno love Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.07.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 ja też w kilimie siedzię i jest milusio to ja do roboty muszę iść, żeby w klimie posiedzieć ....tylko czy będzie miło raczej nie, roboty od groma cały lipiec będzie gorący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 U nas w chałupie chłodek, grube mury poniemieckie nie dają się tak łatwo. Ale za to w kuchni jest prawdziwa sauna. Czekam na nadchodzące chłodniejsze dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 wpadlam na kawke po kolezensku http://www.mormo.de/090107-Zuhause/Kaffeetasse.jpg nie zabawie dlugo , bo musze isc tyrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2008 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Frosia, Ty pamiętaj na drugi raz, że ja Slimki mentolowe palę No, to po dymku i łyczka i ... leć tyrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.07.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 ja też w kilimie siedzię i jest milusio rozumiem, chcecie mnie dobić A Ty co? Bawełnę zbierasz na środku wielkiego suchego pola zalanego słońcem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2008 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 ja też w kilimie siedzię i jest milusio rozumiem, chcecie mnie dobić A Ty co? Bawełnę zbierasz na środku wielkiego suchego pola zalanego słońcem? Eeeee ... ja to bym stawiała na karawanę w środku pustyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 03.07.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 a tak mi się przypomniało, że może spróbuj w bgż-cie? bo oni raczej problemów z ziemią rolną czy siedliskiem nie robią... to tak zupełnie ad hoc upału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Frosia, Ty pamiętaj na drugi raz, że ja Slimki mentolowe palę No, to po dymku i łyczka i ... leć tyrać wybredna baba u nas w koncu dzisiaj na dworze lajcik do wczoraj po 35 stopni nie bylo czym oddychac wieczorem byla burza i dzisiaj super chlodzik tak ze 20 stopni fajny wiaterek pewnie do was tez dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.07.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Na jutro zapowiadają piękną pogodę - ma padać!!! I temperatura kole 20 stopni a po południu nawet mniej!!!Oby się sprawdziła ta prognoza. Ostatnio co chwilę mam na ICMie jakieś przelotne opady, których w realu nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2008 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 a tak mi się przypomniało, że może spróbuj w bgż-cie? bo oni raczej problemów z ziemią rolną czy siedliskiem nie robią... to tak zupełnie ad hoc upału Dzwoniłam do K-lina do BGŻ ... są trudności... psia krętka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2008 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 U mnie jest fajnie, ale wieczorem mogłoby popadać ... sucho i Księżniczka znowu może zacząć kaszleć Powoli będę się zbierać do stajni ... powoli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 03.07.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 trudności zawsze som, ale może uda się je przezwyciężyć inna sprawa, że chętniej chyba i łatwiej rozmawiać jak się ma coś na oku, bo i tak decyzja zależy od tego co konkretnie, gdzie i w jakim stanie i za ile się będzie kupować... no ale każdy swoje po bankach pochodzić musi to chodziaj i pytaj i drąż i męcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2008 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Mnie załatwia ten brak zabezpieczenia A Prezesa WAM-u i Ministra Obronnego to bym w kosmos wysłała ... bez rakiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.07.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Mnie załatwia ten brak zabezpieczenia A Prezesa WAM-u i Ministra Obronnego to bym w kosmos wysłała ... bez rakiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 03.07.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 ale zabezpieczeniem może być sama nieruchomość przeca nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2008 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Właśnie dokonałam zamówienia drogą via internet obroży elektronicznej antyszczekowej. Decyzja podjęta, moja psuka w tej właśnie chwili od ponad 2 minut szczeka ... nie wiem na co ... Nie wytrzymuję nerwowo, więc trudno ... niech ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2008 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 ale zabezpieczeniem może być sama nieruchomość przeca nie? No qurczę, rozmawiałam !!! Nie są chętni do takiego załatwienia sprawy!! Anoleiz, może ten krakowski oddział jest bardziej pro klient Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 03.07.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 wiesz ty co? zaraz do Ciebie napisze PMa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts