braza 03.07.2008 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Mówiąc prostą polszczyzną: "Jak nie kijem go, to pałką" Coś w tym jest!!! No cholera jasna, przecież z rzeczy niemożliwych to jedynie parasola do tyłka wsadzić nie można i tam go otworzyć, ale ponoć już nad tym pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.07.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 jak Braza nie kupi siedliska, to jamles konia nie dosiądzie Chociażby tylko z tego powodu ja MUSZĘ to siedlisko mieć!!!!!!! I to szybko, póki się Jamles nie rozmyślił rozmyśli jak rozmyśli, ale pójdzie do konkurencji http://www.mirellatumula.com/strona_rancho_sachara.htm to jest Rancho kolegi, pracował na dole, jest emerytem i zajał się końmi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 dzien dobry, a propos upalow i zwierzat to mojej kici odwalilo, patrzcie gdzie se dama siedziala wczoraj w nocy http://img59.imageshack.us/img59/913/aaaaajx3.jpg ale miejsce - że się bała że spadnie- no tak w końcu to kotka to sie niebała To zdjecie powinnas gdzies wyslac - do jakiejs gazety o kotach czy cos takiego... Takiej pomyslowej koty jeszcze nie widzialam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2008 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 jak Braza nie kupi siedliska, to jamles konia nie dosiądzie Chociażby tylko z tego powodu ja MUSZĘ to siedlisko mieć!!!!!!! I to szybko, póki się Jamles nie rozmyślił rozmyśli jak rozmyśli, ale pójdzie do konkurencji http://www.mirellatumula.com/strona_rancho_sachara.htm to jest Rancho kolegi, pracował na dole, jest emerytem i zajał się końmi, Broń Cię Panie Boże!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Brazunia, nic się nie chwalisz, że nowe wpisy w dzienniku som, a tymczasem tam takie przyjemne rzeczy! Muszę pokazać mojej rodzinie, może Ci uwierzą na słowo, że taka fajna jestem. Pamiętaj, że nie ma rzeczy niemożliwych. Mogą być trudne, ja ta Twoja. Ale możliwe. Wiesz, że ja Ciebie love. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2008 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Czekaj, to rodzina nie wie, że Ty taka fajna Jak Oni przeżyli tyle czasu w takiej nieświadomości Trzech doradców w tej chwili zachrzania ... będzie coś z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.07.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Braza, nie tylko ja wierze w to ze TY to siedlisko bedziesz miec, bo zasluzylas na nie i CI sie nalezy, walcz z tymi, ktorzy mysla inaczej. Dobrze Ci idzie, a te male zakrety potaraktuj jak wyzwanie, ktore sa tak przejsciowe jak lozko w akademiku dobranocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.07.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Oj, Braza, Braza, Ty to lubisz czasem ciśnienie podnieść! "Nie uda się!" "Marzenia legły w gruzach!" A potem wracamy do rzeczywistości - nie ma lekko, ale udać się musi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.07.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Pani - kara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.07.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Księżniczka jest gniada, a nie kara. A jej pani to różnie - zależy jaką farbę kupi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.07.2008 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Będzie dobrze, bo musi. Jeszcze nie wiadomo kiedy, ale będzie i to jest najważniejsze. Dzień dobry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.07.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 A myslalam ze pierwsza dzisisaj powiem dzien dobry (chociaz raz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.07.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 no to jestem dzień dobry Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 04.07.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 rany koguta tu tez stron nastukanych - dzien dobry!!!!!!!!!!!!!!!! az sie boje zajrzec do kaski tam to pewnie tez niezle!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.07.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Wczorajszy dzionek był straszliwie płodny jeśli chodzi o stukanie stronek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.07.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Brazunia, nic się nie chwalisz, że nowe wpisy w dzienniku som, a tymczasem tam takie przyjemne rzeczy! Muszę pokazać mojej rodzinie, może Ci uwierzą na słowo, że taka fajna jestem. Pamiętaj, że nie ma rzeczy niemożliwych. Mogą być trudne, ja ta Twoja. Ale możliwe. Wiesz, że ja Ciebie love. No właśnie, moja tez nie uwierzy Brazunia, wszystko jest możliwe a im trudniej zdobyte, tym więcej radości przyniesie Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.07.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Dzieńdoberek Ale się nagadaliście wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.07.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Dzień dobry!Ależ mamy dzisiaj piękną pogodę!!! Deszczyk pada równiutko!!! To nie burzowa ulewa, gwałtowna i krótka, tylko normalny deszczyk!!! Nie mogę się napatrzyć!!! Jak ja dawno nie widziałam takiego cudnego deszczyku! Już myślałam, że nieodwracalne zmiany klimatu zabrały nam na zawsze to piękne zjawisko atmosferyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.07.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Dla kogo cudowny dla tego cudowny. Ten głupi deszcz nie dość że leje od rana to jeszcze w dodatku wcale nie ma zamiaru przestać. Wczoraj wykonawca się zwinął z budowy bo mu było za gorąco a dzisiaj pewnie za mokro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.07.2008 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Zdarza mi się popadać w skrajności, za co niezmiernie przepraszam!!! Na usprawiedliwienie swoje mam tylko to, że jak już zaczęło się coś klarować, to nagle pierdut... z nieba jasnego grom spada i .... wszystko wydaje się iść w diabły!!!"Już był w ogródku, już witał się gąską..." i masz ... znowu gąska tyły wzięła i pooooszłaaaaaa .... Tak było i teraz Czekałam na to mieszkanie, liczyłam na nie bo nic więcej nie mamy i co??? Gucio na nartach na pierwszym śniegu hasa Wierzcie mi, że nie mogłam sobie z tym poradzić ... miotnęło mną jak diabli!!! Nie potrafiłam po prostu usiąść i pomyśleć, co z tym można zrobić, tylko wpadłam w panikę i zaliczyłam doła Przepraszam, naprawdę!!! Ale w końcu ... cholera jasna od czego mam Was??? Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts