Maluszek 04.07.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Ano od tego Pomagamy wychodzić z doła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.07.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Braża uratuj to witanie się z gąską pochodzi z jakiejś bajki prawda? Łazi to za mną od tygodnia i nie pamiętam kto to się witał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 04.07.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 nooo z doła wyciągamy koncertowo i dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 04.07.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Braża uratuj to witanie się z gąską pochodzi z jakiejś bajki prawda? Łazi to za mną od tygodnia i nie pamiętam kto to się witał Lis i Kozioł Mickiewicza chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.07.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Braża uratuj to witanie się z gąską pochodzi z jakiejś bajki prawda? Łazi to za mną od tygodnia i nie pamiętam kto to się witał Lis i Kozioł Mickiewicza chyba... No pokłony i całusów tysiące. Uff... nareszcie osiągnę spokój mentalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.07.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Dzień dobry! Ależ mamy dzisiaj piękną pogodę!!! Deszczyk pada równiutko!!! To nie burzowa ulewa, gwałtowna i krótka, tylko normalny deszczyk!!! Nie mogę się napatrzyć!!! Jak ja dawno nie widziałam takiego cudnego deszczyku! Już myślałam, że nieodwracalne zmiany klimatu zabrały nam na zawsze to piękne zjawisko atmosferyczne. tak było z rana, teraz jakby ktoś wannę na górze przewrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 04.07.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 leje jak z cebra i dobrze bo mi trawa na tarasie zamieniła się w żółte uschnięte wiórki zmieszane z kurzem i zwiędły mi słoneczniki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.07.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Dziędobry U nas nie leje, słoneczko świeci i wiaterek wieje. Piknie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.07.2008 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Dziędobry U nas nie leje, słoneczko świeci i wiaterek wieje. Piknie jest Bo my Aniu wiemy, gdzie mieszkać Tak na marginesie ... może popadać... piach wiruje w powietrzu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 04.07.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Witam, straszne tępo klikania macie. Szczególnie dla tych, którzy mogą być z Wami tylko od 8.00-15.00. Cóż, taki los. Kilka super śmiesznych tekstów padło od wczoraj. Nieźle się ubawiłam, szczególnie czytając : włos mi się na głowie jeży tak, że zeza dostaję!! Najważniejsze jednak, że braza wiary i sił nabrała i że promyczek zzza chmur wyjrzał. Miłego dnia wszystkim życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.07.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 scur to mój ulubiony fragment był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.07.2008 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 nooo z doła wyciągamy koncertowo i dzieńdoberek To fakt Chyba twarz na inną zmienię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.07.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 braża znowu zmiana avatarka? Ach te kobiety... ciągle się stroją śliczna jest więc się nie dziwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.07.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Dzień dobry! Ależ mamy dzisiaj piękną pogodę!!! Deszczyk pada równiutko!!! To nie burzowa ulewa, gwałtowna i krótka, tylko normalny deszczyk!!! Nie mogę się napatrzyć!!! Jak ja dawno nie widziałam takiego cudnego deszczyku! Już myślałam, że nieodwracalne zmiany klimatu zabrały nam na zawsze to piękne zjawisko atmosferyczne. Nic dodać, nic ująć - u nas dokładnie to samo. Oby trwało jak najdłużej. Ważne, że wreszcie podlało ogród i pole. Brazunia - jakaś coraz szczuplejsza się robisz, o ile to w ogóle możliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 04.07.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 nooo z doła wyciągamy koncertowo i dzieńdoberek To fakt Chyba twarz na inną zmienię ... nooooo............. masz taką pociągłą, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.07.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 dzień dobry tam widzę ominął mnie jeden dół ale już wszystko w normie wszystko się ułoży trzeba być dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.07.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Co do pogody to u mnie też cały dzień siąpi A w nocy to była taaaaaaaaaka burza, jakiej jeszcze na oczy nie widziałam Błyski i pioruny były NON STOP przez ponad godzinę Grzmotów nie słyszłam, pewnie daleko były, ale te błyski hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.07.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 u nas powiało tylko wiatrem i tyle deszczu wieczorne pozdrófko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.07.2008 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Witanko wieczorne Chciałam poinformowac Szanowny Ogół, że mam jeszcze kilka tych twarzy na zbyciu Poskakałam dzisiaj na Księżniczce .... rany julek ... nie skakałam chyba z pół roku, a tu mi 90cm moja trenerka (córką moją mogłaby być ) postawiła i szereg ... mało się nie skichałam ze strachu Nadmieniam, że wyszłyśmy z tego z Księżniczką bez szwanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.07.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Nadmieniam, że wyszłyśmy z tego z Księżniczką bez szwanku Nikt w to nawet przez sekundę nie wątpił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts