braza 20.10.2007 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 PS. Nam jeden dłużnik oddał dług przed salą sądową. Dopiero wtedy uwierzył, że się nie wymiga. W zębach przyniósł! A drugi oddał, kiedy postraszyłam, że jego żonie powiem o długu, bo się domyśliałam, że ona nie wie. Nie mam pojęcia, co on jej nagadał, bo teraz jakoś stosunki się ochłodziły. Szkoda, bo do niej nic nie mam (poza współczuciem). Agduś oni nawet się nie spodziewają, że coś takiego jesteśmy w stanie zrobić!!! Poprzedni pozew Szanowny wycofał (no nie mogę, ale drurrrrna byłam) i są podejrzewam święcie przekonani, że daliśmy sobie spokój. I się zdziwią, bo ja jestem gotowa zapłacić teraz, żeby jak najszybciej zażądać zwrotu tych pieniędzy!!! To już nie ja będę płacić na ich konto, tylko oni na moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.10.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Dario spokojnie, nawet największa ilość śrubek Cię nie pokona!!!!! Mocna dzioucha z Ciebie dzięki Brazia Wiara czyni cuda i jak już wiesz, bo byłaś... sprawa załatwiona pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.10.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Agduś oni nawet się nie spodziewają, że coś takiego jesteśmy w stanie zrobić!!! Poprzedni pozew Szanowny wycofał (no nie mogę, ale drurrrrna byłam) i są podejrzewam święcie przekonani, że daliśmy sobie spokój. I się zdziwią, bo ja jestem gotowa zapłacić teraz, żeby jak najszybciej zażądać zwrotu tych pieniędzy!!! To już nie ja będę płacić na ich konto, tylko oni na moje I tak trzymaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 21.10.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Braz trzymam kciuki, ciagaj ich po sądach, tyle ci klopotow narobili. Agduś, jesli moge tu to sie dopisuje do zyczen, wszystkiego najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.10.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Agduś, jesli moge tu to sie dopisuje do zyczen, wszystkiego najlepszego! Pewnie, że możesz! Braza pozwoliła Dzięki za życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.10.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Brazunia, fajnie, że wczoraj przyszłaś do nas do psychologa! Czy Ty jeszcze kaca leczysz po imprezie, że Cię dzisiaj nie ma? Ja z Pawłem piłam wino i świętowałam do pierwszej w nocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 24.10.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Twój dziennik przeczytałam jednym tchem bardzo ładnie wszystko opisujesz. Tez mam problemy z bankiem .. ale myślę,że trzeba walczyć o swoje, tego Tobie również zyczę. Pozdrawiam i za kawusie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2007 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Znowu nie dostałam powiadomień o nowych wpisach!!!!! Depeesiu kochana, w takim Towarzystwie świętować to i przyjemność i zaszczyt!!!! A kac po takiej ilości zwyczajna rzecz Byłam wczoraj ale późno wieczorem, miałam wstępny test z prawka - teoria. Kicha, 3 błędy Ale się poprawię, już mi się nie chce dźwigać kilogramów zakupów we własnych rencach!! Andzik witaj i zostań na dłużej. Dziękuję za pochwały Co do składania żeczeń moim wspaniałym forumowym znajomym ogłaszam, że w moich komentarzach można to robić bez względu na okazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.10.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Witaj Brazunia. Wpadłam tak na chwilę, aby spytać jakie wrażenia z Wdzięczniaka z galerii rocca. Zrobił tak dużo zmian, że czasami mam wrażenie, iż to nie ta chałupka. Ale ogólne spostrzeżenia bardzo pozytymne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2007 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Hej Edmar, jak dla mnie to właśnie za dużo zmian! Ale każdy dopasowuje do siebie. Dla mnie ten domek jest właściwie idealny, bez większych zmian!!!! Ostatnio nie mam za dużo czasu, ale już sobie co nieco poukładałam, teraz tylko spróbuję jakoś to wirtualnie zrealizować Jeśli już mi się uda, na pewno się pochwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.10.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Braza masz całkowitą rację. Ten domek moim zdaniem nie wymaga aż tylu zmian. Bynajmniej dla mnie jest dopasowany prawie całkowicie. Czekam na wirtualne realizacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.10.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 dzień dobry.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.10.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Dzień doberek No własnie sobie tu zachodzę, zeby powiedzieć co u Brazy tak cichutko a widzę, że szanowny murator postanowil zaprzestać wysyłania do mnie informacji o nowych zapiskach u Brazuni Co to za porządek ? I zeby tak bez pytania ??! Brzydko tak No to tak w wielkim skrócie - cieszę się bardzo, że z bankiem cosik się popchnęło do przodu ... I podejrzewam, ze lepiej stracić te pieniądze na dochodzenie swoich praw niż stracić całkowicie to co przecież Wasze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.10.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 no właśnie...co tu tak cichutko?Brazia jak tam Twoje prawko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2007 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Eeee taaaam pawko Na wstępnym, tzw. wewnętrznym teście kicha totalna - 3 błędy!! Musze się bardziej postarać, ot i tyle. Pismo z banku nie przyszło jak dotąd, tak że jeszcze w powietrzu wiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 24.10.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 nic sie nie martw testami..zdasz na pewno trzymam kciuki za Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2007 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 nic sie nie martw testami..zdasz na pewno trzymam kciuki za Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 25.10.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 nic sie nie martw testami..zdasz na pewno trzymam kciuki za Cię Braza, tylko koniecznie napisz kiedy kolejny termin, coby te kciukasy mocno zaciskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.10.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 ty juz jakies testy mialas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 25.10.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 ja też będę trzymać ja też frosch te Twoje żabki normalnie mnie rozbrajają... wszystkie jak leci a dużo ich ostatnio lata )) co spojrzę to inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts