DPS 04.07.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Jasne, że musiało być śpiewająco i koncertowo. Zwłaszcza jak podskakujesz, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.07.2008 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Jasne, że musiało być śpiewająco i koncertowo. Zwłaszcza jak podskakujesz, nie? Śmiej się, Śmiej!!! Kiedyś wpadniesz w moje ręce to zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.07.2008 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Nadmieniam, że wyszłyśmy z tego z Księżniczką bez szwanku Nikt w to nawet przez sekundę nie wątpił Wolałam to jasno zaznaczyć, co by mnie nikt o znęcanie się nie oskarżył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.07.2008 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 nooo z doła wyciągamy koncertowo i dzieńdoberek To fakt Chyba twarz na inną zmienię ... nooooo............. masz taką pociągłą, Bo z dołu zdjęcie robione .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.07.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Dobry Wieczor, Braza Ty coraz sliczniejsza jestes! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.07.2008 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Dobry Wieczor, Braza Ty coraz sliczniejsza jestes! No a jak!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.07.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Pobudka! Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2008 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Pobudka! Dzień dobry! Dobra, dobra....już wstałam Też dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.07.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 ja tez, ja tez, dzien dobry, ladna sobota sie we Wrocławiu zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.07.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Brazunia, ciężko się wcisnąć w te Twoje komentarze, ale chciałam powiedziec, że wiem co czujesz z tym kredytem, bo mam to samo - poszłam do 2 banków i niestety wszędzie się okazuje, że nie jesteśmy zdolni , a dom, w którym mieszkam i zamierzam sprzedać jak będzie możliwość przeprowadzki do nowego domu choćby do jednego pokoju,nie jest dla banku dobrym zabezpieczeniem, bo to współwłasność spadkowa taty i moja, a to wg banku nie może być zabezpieczeniem Podobnie nasz obecny wkład własny budowy wraz z 30arową działką nie jest dużym zaawansowaniem Ja się zastanawiam jak ludzie dostają kredyty na duże kwoty, żeby np. kupić działkę i wybudować nowy duży dom od podstaw A może ja w złych bankach pytam... Jedno jest pewne też mnie szlag trafia i też się nie poddaję - podobnie jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.07.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Popołudniowe dzień dobry Przyniosłam ciasto czekoladowe z budyniem i wiśniami troche mi się rozjerzdża bo jakoś za duzo ponczu wlałam ale smakuje wyśmienicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.07.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 ojej... mniam mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.07.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Pobudka! Dzień dobry! bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.07.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 A gdzieś Ty polazła dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2008 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Byłam ... wiadomo gdzie .. wróciłam późno i wzienam się w końcu za porządkowanie zdjęć na dysku, bo bajzel jak sto smoków Jutro wybieram się w teren ... jakbym się do 21.00 nie odezwała to szukajcie mnie w szpitalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.07.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 a co Ty masz zamiar do 21.00 robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2008 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 a co Ty masz zamiar do 21.00 robic? Około 17.oo wyjedziemy, gdzieś koło 19.00 wrócimy. Zanim oporzadzę klaczkę, wrócę do domu i włączę komputer to trochę czasu minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.07.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Brazuniu, a Ty bys nam jakiegos zdjecia siebie na ksiezniczce nie zapodala? hmmmm.... umieram z ciekawosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2008 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Brazuniu, a Ty bys nam jakiegos zdjecia siebie na ksiezniczce nie zapodala? hmmmm.... umieram z ciekawosci W gębach jest ... tak kole gdzieś 86 str. (chyba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Brazuniu, a Ty bys nam jakiegos zdjecia siebie na ksiezniczce nie zapodala? hmmmm.... umieram z ciekawosci W gębach jest ... tak kole gdzieś 86 str. (chyba ) Lete szukac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts