kolakao 07.07.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 no to ja jak zwykle na koncu - ale jestem w koncu nie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 07.07.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 no to ja na końcu powiem dzień dobry coby Ci przede mną się lepiej poczuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.07.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.07.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Nie speniałam, w ogóle nie byłam w stajni. Może jutro wybierzemy się nad morze, zależy jak z pogodą - jak będzie upał i słońce to turyści będą pokotem leżeć i gucio No tak, skakanie przez turystów może wywołać ich niechęć do was... Nie każdy docenia piękno konia w galopie na plaży... A u nas pochmurno i temperatura przyzwoita! Wczoraj odebrawszy córę z obozu karate (oddaliśmy z białym pasem, a wróciła z żółtym) pojechaliśmy do Krakowa na "Księcia Kaspiana". Nie polecam! Wyndziłam się setnie. Z książką to ma niewiele wspólnego, niestety. O ile pierwsza część filmu mi się podobała, bo była wierna (prawie) książce, to w drugiej nawymyślali mnóstwo bzdur, wyrzucili spokojniejsze wątki, dołożyli scen bitewnych i wyszła kaszana. Jeżeli tak skiszą "Podróż Wędrowca do Świtu" albo "Siostrzeńca czarodzieja" to im bombę podeślę! W tych częściachw ogóle nie ma wielkich bitew, a mam wrażenie, że innych scen to oni nie potrafią nakręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.07.2008 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Pochmurno...mozna by jechać, ale chyba musze załatwić sprawy .. nie da się inaczej jasny gwint! Jest prawomocny wyrok przeciwko dłużnikom!!!!!! Komornik już się do nich uśmiecha szeroko w naszym imieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 07.07.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Dzień dobry, może jeszcze ktoś po mnie przyjdzie, to nie będę ostatnia. Tak myślę o tych turystach leżących pokotem. pewnie z 90 % piszących tu, to tacy turysci. hi hi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.07.2008 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Córci "Książe Kaspian się podobał" ale Ona pierwowzoru nie czytała! Dzisiaj pokotu nie ma ... pochmurno ... pewnie w mieście kaszana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.07.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Córci "Książe Kaspian się podobał" ale Ona pierwowzoru nie czytała! A to już poważny błłąd!!! Nie tylko córci - Twój też! Ja przeczytałam już dwa razy wszystkie części na głos (z pomocą Andrzeja czasem). Teraz czekam aż Małgo dorośnie do słuchania (mniej więcej 5-6 lat miały Weronika i Magda). Oczywiście wcześniej czytałam sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.07.2008 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Ja Jej czytałam, ale kilka lat temu, a do przeczytania samej do raczej nie dam rady Jej zmusić ie lubi, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.07.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Jest prawomocny wyrok przeciwko dłużnikom!!!!!! Komornik już się do nich uśmiecha szeroko w naszym imieniu I bardzo dobrze Niech im dokopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.07.2008 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Właśnie zbieram się (chociaż nie powiem, żeby szło mi to ekspresowo ) do Pani prawnik. Rany, na samą myśl, co się może dziać w centrum tej Perły Bałtyku dreszcz mnie przechodzi!!! Trzeba się będzie przeciskać za pomocą łokci .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.07.2008 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 To ja chyba jednak pójdę się ubrać w coś bardziej odpowiedniego do chodzenia po mieści niż piżama Buziaki!!! Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.07.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 07.07.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 To ja chyba jednak pójdę się ubrać w coś bardziej odpowiedniego do chodzenia po mieści niż piżama Buziaki!!! Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.07.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 no to jestem ostatna dzień dobry i miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 07.07.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 a ja trzymam kciuki za te tamte różne no papierkowe roboty tak w przerwach między pracą i spaniem ... coś dzisiaj ciśnienie mi chyba położyło się na glebie zupełnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 07.07.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 mi to samo - zaraz bede pisac nosem po klawiatrzue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.07.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Jest prawomocny wyrok przeciwko dłużnikom!!!!!! Komornik już się do nich uśmiecha szeroko w naszym imieniu I bardzo dobrze Niech im dokopie No pięknie !!! Oby miał z czego i z kogo ściągać !!!! DUżO I PORZąDNIE !!!! Cieszę się Brazunia, bo to kolejny krok do przodu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.07.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 no to jestem ostatna dzień dobry i miłego dnia No Magi, chyba jednak Cię przebiłam Dzień doberek - miłego popołudnia wszystkim !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.07.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts