jamles 09.07.2008 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Pierwsza!!! Dzień dobry!!! śladami Depesi podążam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.07.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Pierwsza!!! Dzień dobry!!! śladami Depesi podążam i ja się przyplątałem witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.07.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 witanko !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.07.2008 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 No i ja też przylazłam Ślepia mnie bolą - za bardzo sobie do serca wzięłam to porządkowanie zdjęć na dysku Dzień dobry Ferajno Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.07.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 dzien dobry, strasznie sie ciesze Brazuniu, z takiego obrotu sprawy, niech placa i placza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.07.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 wy mi lepiej powiedzcie co ja ma zrobic z ta druga sciana ktora pomalowalm na kolor juz a wszytsko pasuje jak peisc do nosa - co innego jest na probniku a co innego wychodzi - w ogolemi to nie pasuje - chociaz wczoraj juz na sile probowlam sieprzekonac ze jest ok ale niejest niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.07.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.07.2008 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 wy mi lepiej powiedzcie co ja ma zrobic z ta druga sciana ...... U Ciebie się wymądrzyłam Cześć Romciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.07.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Ale macie tempo z tymi komentarzami co sobie wejdę to rozmowa toczy się kilka stron dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 09.07.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Dzień dobry. Oczy przecieram ze zdziwienia, że wy tak do "grubo po pólnocy" i wczesnym świtem juz klikacie. Miłego dnia dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.07.2008 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Za rzadko przychodzisz Lecę, kochani!! Psuka się uśmiecha do mnie i przesyłkę musze wysłać Buziaki, miłęgo dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.07.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Za rzadko przychodzisz zdecydowanie za rzadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 09.07.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Za rzadko przychodzisz Mam dostęp do neta tylko między 8.00-15.00. A później to już posucha. . Cóż takie są uroki przeprowadzenia sie do nowego domku na wieś. Ale czytam Was namiętnie z samego rana. Tylko zapomnieliście mi choć jednego małego naparsteczka zostawić - wszystkie Finlandie wypite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 09.07.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 ba mało że kilka stron dalej, to jeszcze w kilku wątkach jednocześnie... ja już przestałam nadążać dosyć dawno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.07.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.07.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 ba mało że kilka stron dalej, to jeszcze w kilku wątkach jednocześnie... ja już przestałam nadążać dosyć dawno... To nie tylko ja mam tyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.07.2008 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Scurciu, mam schowaną za szafą ... idź i częstuj się Zajrzałam na chwilę i zaraz letem dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 09.07.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 jeden jaskółek wiosny nie czyni, jeszcze nie raz usłyszysz że nie da się, nic się nie da, że nie podoba im się, że coś tam... trza się uzbroić, okopać na pozycjach i walczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.07.2008 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 jeden jaskółek wiosny nie czyni, jeszcze nie raz usłyszysz że nie da się, nic się nie da, że nie podoba im się, że coś tam... trza się uzbroić, okopać na pozycjach i walczyć Jeśli nie Ci, którzy w tej chwili nad tym pracują, to kto????!!!! Sama nie poradzę, za często słyszałam od banków odmowne odpowiedzi, bardzo zresztą mętnie tłumaczone Nasz wspólny znajomy promieniał entuzjazmem, ale .... zaczynam mieć wątpliwości, czy mu tego entuzjazmu wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.07.2008 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Idę przytargać 15 kilo karmy dla psuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts