Anoleiz 09.07.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 wystarczy wystarczy... on się łatwo nie poddaje... ja tylko mówię, że to że jeden powiedział że się nie da nie znaczy że od razu czarne myśli itd... to jeszcze nie koniec batalii no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.07.2008 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Za często ostatnio zdarza się taka huśtawka Wyadaje się, że wszystko jest w miarę okey, pozamykane i załatwiano i nagle ... pierdut!!!! Z najmniej spodziewanej strony!!! Nie mam już siły na kolejne rozczarowania i coraz trudniej zachować mi pozytywne podejście...ale walczę A teraz powalczę z worem karmy ... kto kogo pokona Albo po prostu nie dam mu szansy i zamówię taryfę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 09.07.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 też tak miałam... załatwianie kredytu przez pół roku zrobiło swoje... w kilku bankach... ale się udało i wierzę, że Tobie też się uda w końcu huśtawka może być, chwile zwątpienia też, ale ważne żeby nie zrezygnować zupełnie i trzymam mocno kciuki cały czas idziesz powoli do przodu i to jest bardzo bardzo pozytywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.07.2008 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Zamówiłam taryfę, karma już zajęła swoje miejsce w domu Nie chcę się poddawać, nie mogę!!! Ogarnęła mnie jakaś obsesja na punkcie siedliska i umarł w butach ... nie daruję sobie!!! Ale szlak mnie trafia!!!!! Przez jednych gnoi mamy spieprzone sprawy na wiele lat, jak widzę!!!! I to mnie wku@#$^ I ta bezsilność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.07.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Brazuniu bezsilnosc to by byla jakbys siedziala i nic nie robila, a Ty masz tyle sily ze na pewno Ci sie uda i pamietaj Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.07.2008 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Oby tak było faktycznie z tym Wszechświatem Jadę do stajni, muszę odreagować Miłego, Kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 09.07.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Brazunia, nie wolno się poddawać , wiesz ?? Pewna bardzo mądra osóbka mi kiedyś napisała, że problemy trzeba rozwiązywac i że nie ma sytuacji bez wyjścia, że zawsze jest swiatełko w tunelu , nawet jeśli bardzo blade i przyćmione - to JEST !!!!!!!!!!! A propos BIK-u to wiem, ze istanieje możiwość złożenia pisemka z prośbą o wyrzucenie Was z rejestru. Bo faktycznie nawet jesli konto jest czyste - to jednak ono jest i świadczy o tym, że jakieś probelmy kiedyś były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.07.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Braza, Ty wiesz, że musisz to załatwić, więc nie rozumiem, dlaczego opowiadasz nam, że się nie da. Będzie dobrze, tylko nie wiadomo czy już zaraz, czy trochę później. I nie baw się w trwona, kasiorka od dłużników w skarpetę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.07.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Oby tak było faktycznie z tym Wszechświatem Jadę do stajni, muszę odreagować Miłego, Kochani pamiętaj ,że my jesteśmy z Tobą i dlatego napewno się uda, trzeba tylko czekać i nie stać w miejscu... głowa do góry, boś dzielna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2008 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Dzień dobry! A gdzież to Gospodyni się szwenda od wczoraj? U siebie nie bywa... Brazunia, czy Ty się już wyprowadzasz do Zieleniewa, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.07.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 dzieńdoberek wszystkim a w tym Zieleniewie jest dostęp do netu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.07.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 juz odreagowalas? no to dalej !!!!!!!! do roboty!!!!!!!!!! tez cie kocham by, by !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.07.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Braaaaaaazaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! Gdzie jesteś ?? Nie wróciłas jeszcze ze stajni czy co ?? Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.07.2008 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 .....bryyyyy... z ranaaaaaa .... Informuję, że wstałam Do Zieleniewa jeszcze się nie wyprowadziłam, Księżniczce nie wsmak moja chęć wprowadzenia się do jej boksu...ale obok stoi pusty, nawet duży Nie wiem, czy już całkowicie odreagowałam... pójdę na pocztę wysłać wniosek o raport do BIK-u I do komornika się wybieram z przypomnieniem mojej skromej osoby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.07.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Dzień Dobry Braza Ty mi tu przestań biadolić tylko walcz o swoje!!!!!! jesteśmy z Tobą!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.07.2008 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Romciu kochany, to Ty jeszcze nie wiesz, jak ja naprawdę potrafię biadolić ... w tej chwili to pikuś, nie biadolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.07.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Romciu kochany, to Ty jeszcze nie wiesz, jak ja naprawdę potrafię biadolić ... w tej chwili to pikuś, nie biadolenie To prosze pozostać przy pikusiu i nie przechodziś na Szarika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 10.07.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Dzień dobry z rana. No to braza dziś pospała. Goście dowołać sie nie mogli. Miłego dnia gospodyni i wszystkim gościom, którzy tu dziś zawitają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.07.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Romciu kochany, to Ty jeszcze nie wiesz, jak ja naprawdę potrafię biadolić ... w tej chwili to pikuś, nie biadolenie To prosze pozostać przy pikusiu i nie przechodziś na Szarika Ja też stawiam na tego pikusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.07.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Ale szczęściara ze mnie - 140 stronka jest "moja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts