braza 10.07.2008 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 A bo też i gospodyni się nagania ..... Śląsk - Wawa - zachodnia granica - Jura Częstochowska - znowu północ ... Ty wiesz Scurciu, ile to kilometrów narobimy w ciągu dnia??? To i odespać trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.07.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Ale szczęściara ze mnie - 140 stronka jest "moja" no to stawiasz flaszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.07.2008 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Daaaawnoooo teeeeemuuuu Agduś w przypływie wizjonerstwa przepowiedziała, że jak tak dalej życie towarzyskie będzie się u mnie rozwijać, to ja osobiście popbiję rekord wpisów w komentarzach przed wbiciem pierwszej łopaty Chyba jestem blisko tego rekordu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.07.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 No to dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.07.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Ale szczęściara ze mnie - 140 stronka jest "moja" no to stawiasz flaszkę Mówisz - masz http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/4e/Finlandia_vodka.jpg/200px-Finlandia_vodka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.07.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Daaaawnoooo teeeeemuuuu Agduś w przypływie wizjonerstwa przepowiedziała, że jak tak dalej życie towarzyskie będzie się u mnie rozwijać, to ja osobiście popbiję rekord wpisów w komentarzach przed wbiciem pierwszej łopaty Chyba jestem blisko tego rekordu ... A ktoś wie jaki jest ten rekord???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.07.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Ale szczęściara ze mnie - 140 stronka jest "moja" no to stawiasz flaszkę Mówisz - masz http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/4e/Finlandia_vodka.jpg/200px-Finlandia_vodka.jpg no teraz mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.07.2008 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Daaaawnoooo teeeeemuuuu Agduś w przypływie wizjonerstwa przepowiedziała, że jak tak dalej życie towarzyskie będzie się u mnie rozwijać, to ja osobiście popbiję rekord wpisów w komentarzach przed wbiciem pierwszej łopaty Chyba jestem blisko tego rekordu ... A ktoś wie jaki jest ten rekord???? A spotkałeś gdzieś tutaj tyle stron komentarzy PRZED rozpoczęciem budowy ... co ja mówię ... PRZED zakupem działki Finlandię to ja lubię żurawinową... to tak na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.07.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Daaaawnoooo teeeeemuuuu Agduś w przypływie wizjonerstwa przepowiedziała, że jak tak dalej życie towarzyskie będzie się u mnie rozwijać, to ja osobiście popbiję rekord wpisów w komentarzach przed wbiciem pierwszej łopaty Chyba jestem blisko tego rekordu ... A my Ci w tym chętnie pomożemy w pobiciu rekordu Co wcale nie oznacza, ze do wbicia pierwszej łopaty jest daleko !!! Pobić RW w kilka ( czego Ci bardzo życzę ) miesięcy ( tygodni ?? ) to już coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 10.07.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 A bo też i gospodyni się nagania ..... Śląsk - Wawa - zachodnia granica - Jura Częstochowska - znowu północ ... Ty wiesz Scurciu, ile to kilometrów narobimy w ciągu dnia??? To i odespać trzeba O Wrocławiu brazuś nie zapominaj. My tu gościnni ludzie jesteśmy. Ania na ten przykład tak sie wczoraj gościła, że do tej pory jeszcze śpi. Ja już jej roślinki od rana w dzienniku wklejam i ogród urządzam a ona ....odsypia. Do tej wódeczki, którą Reyzel postawiła jakies coś na ząb by się przydało. No to proszę. http://static.flickr.com/69/192457472_22962cca68.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.07.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Braza, specjalnie dla Ciebie http://www.toya.net.pl/~fixxxer/Wasze/finlcran.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.07.2008 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Scurciu ... Wrocław na zachodniej granicy leży ... a że ludzie gościnni to wieeeemmm Jakie śniadanie może zjem .. choćby wirtualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.07.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Scurciu.... co za pyszności No to znów nam się imprezka od rana szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.07.2008 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Braza, specjalnie dla Ciebie http://www.toya.net.pl/~fixxxer/Wasze/finlcran.jpg No dziękuję dziękuję, ale czemu ona biała jest (Ale mam wymagania Chamstwo normalnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.07.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 no to się dopisuję do pobicia tego rekordu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.07.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Braza, specjalnie dla Ciebie http://www.toya.net.pl/~fixxxer/Wasze/finlcran.jpg No dziękuję dziękuję, ale czemu ona biała jest (Ale mam wymagania Chamstwo normalnie ) bo ona tylko ma smak żurawinowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.07.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Kurcze tak od rana pijemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.07.2008 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Chyba ja Finlandie pomyliłam ... ta czerwona to porzeczka No sorryyyyyyyyyy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.07.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Daaaawnoooo teeeeemuuuu Agduś w przypływie wizjonerstwa przepowiedziała, że jak tak dalej życie towarzyskie będzie się u mnie rozwijać, to ja osobiście popbiję rekord wpisów w komentarzach przed wbiciem pierwszej łopaty Chyba jestem blisko tego rekordu ... A ktoś wie jaki jest ten rekord???? A spotkałeś gdzieś tutaj tyle stron komentarzy PRZED rozpoczęciem budowy ... co ja mówię ... PRZED zakupem działki Finlandię to ja lubię żurawinową... to tak na przyszłość Z Finlandią mam tak samo A co do rekordów w komentarzach to tak miała Neferka, no ale teraz to łona już buduje na całego i jej rekord pobiła braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.07.2008 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Kurcze tak od rana pijemy? Kiedys trzeba zacząć ... dlaczego nie rano Tylko jak ja na gazie z komornikiem gadac będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts