braza 25.10.2007 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Dziewczyny kochane, narazie bez paniki!!! To były takie wstępne, wewnętrzne testy zorganizowane przez prowadzącego, żeby rozeznać się, kto ile umie! Tak jak wspomniałam miałam 3 błędy Terminu tych prawdziwych jeszcze nie znam. Jak poznać - będę wrzeszczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 25.10.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 eeee... 3 tylko błędy? nooo to rozumiem... jeszcze poćwiczysz i powiedzmy na prawdziwych testach z nerwów możesz sobie pozwolić na jeden z taką nonszalancją pewną i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.10.2007 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Ciekawe jest to, że jak w domu robiłam losowe testy błędów było więcej - 6 a nawet w porywach 8 Magia miejsca i czasu, czyżby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.10.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Ciekawe jest to, że jak w domu robiłam losowe testy błędów było więcej - 6 a nawet w porywach 8 Magia miejsca i czasu, czyżby robiac sobie testy w domu uczysz sie prowadzacy robiac probne testy utrwala wam wiedze tak , wiec na tych prawdziwych nie bedzie juz zadnych bledow Anoleiz....staram sie oj nie wszystkie przypadaja forumowiczom do gustu , nie wszystkie np.poprzednik zostal zakrzyczany od razu pamietam tez pare innych generalnie im glupszy avatar tym bardziej sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 25.10.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 no nie wiem no nie wiem... mi ten co masz teraz się bardzo podoba.. jest taki... no rozbrajający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.10.2007 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 oj nie wszystkie przypadaja forumowiczom do gustu , nie wszystkie np.poprzednik zostal zakrzyczany od razu pamietam tez pare innych generalnie im glupszy avatar tym bardziej sie podoba Bo poprzednik za bardzo się kojarzył .... niezbyt miło Nie gadaj, że ten obecny taki głupi, bo mi się też podoba, szczególnie ten słodki, szelmowski uśmiech [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 25.10.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 i te oczy... te oczy są zabójcze a w ogóle żabki mi się podobają... szczególnie takie co to maja takie placuszki na łapkach, przylepki takie plaskate... no są rozczulające... a jak są jeszcze do tego Zielone... to już wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.10.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 depeesi i ew-ce od razu sie podobal obecny wiec chyba jestem podobna (widzialy mnie w realu ) mnie z Zabek to najbardziej ....Biedronki odpowiadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 25.10.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 biedronka też fajna rzecz.. taka boża krówka... no i ma kropeczki ... i są takie letnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.10.2007 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 No ja Frosi od razu napisałam w komentarzach, że ślicznie wygląda!!!!! Niby słodziutka, a w oczkach diabliki dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.10.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 depeesi i ew-ce od razu sie podobal obecny wiec chyba jestem podobna (widzialy mnie w realu ) No kurde, nie chciałam głośno, ale ten uśmiech... Całkiem, wypisz, wymaluj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.10.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 naprawdę podobny?? mi się bardzo podoba a swoją drogą, to co widzę gdzieś Frosię po drodze, to się zastanawiam... czy to ona czy nie ona, bo znowu inna gębusia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 puk, puk a Wy co?? nikt tu kawki ani nic nie pije?? ja bym jeszcze jedną wypiła, bo dziś taki dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.10.2007 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Niedawno wróciłam z koni, złachana jestem jak nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Sam tego chciałeś, Grzegorzu Dyndało! Przyznaj, że jest Ci cudownie z Twoimi końmi i uśmiechnij się - jutro będzie lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.10.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Brazuniu Kiedy zdajesz teorie ? Powiedz , zeby bylo wiadomo kiedy kciuki trzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.10.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Mam w komputerze filmik. Taki dla froschki. Tylko nie wiem, co zrobić, żeby Wam go pokazać. Może mnie ktoś oświeci? A w moim dzienniku jest w któryms z wcześniejszych postów zdjęcie dla wielbicieli bardzo zielonych żabek z przylepkami na paluszkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Filmik, jeśli ma być dostępny dla wszystkich, to musi być na serwerze, jak fotki. Jeśli konkretnie dla kogoś, to najlepiej prześlij Froszce ten plik w załączniku z mailem, obejrzy na swoim komputerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.10.2007 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Cześć dziewczyny Miałam dzisiaj pierwszą jazdę!! Mamuniu, ale stresisko!!!! Chociaż jeździłam na placu, to jednak nieźle się napociłam. Ale poszło ok!!! Problemy mam jedynie ze zgraniem sprzęgła i gazu przy ruszaniu Uuuuuu, to bedzie dla mnie zachwostka jeszcze jakiś czas, na pewno Testy dopiero w grudniu - musze mieć naprawdę pewność, że sobie poradzę i wyjdę z sali egzaminacyjnej z tarczą A właściwie, to znowu dopiero wróciłam z koni i znowu jestem złachana!! Wtajemniczeni będą wiedzieli dlaczego - od paru dni na poważnie uczę się zbierać konia. I ło matko, próbuję tego z moją Brazylia (Agduś, jak myślisz, uda się w końcu?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.10.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Braza, Ty się nie booj Zawsze tak jest na początku, że sprzęgło i gaz nie chcą się zgrać Potem nawet nie zauważysz zmiany biegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts