braza 10.07.2008 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Do "nieodpowiedniego towarzystwa" możesz też Depsię dołączyć, u Niej też bezalkoholowo A właśnie, że na grillu u Rrmi wódkę piłam! Ona też się zdziwiła. Też jestem zdziwiona No jak tak można ... ta Rrmisia wszystkich zbałamuci Córcia dzisiaj wraca, czekam na Nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Stęskniona, co? Będziesz dumna z Niej, jak Ci zacznie opowiadać, jak było i jak sobie wspaniale radziła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.07.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Do "nieodpowiedniego towarzystwa" możesz też Depsię dołączyć, u Niej też bezalkoholowo A właśnie, że na grillu u Rrmi wódkę piłam! Ona też się zdziwiła. Chyba musialam wypic przed Toba , bo jakos nie pamietam Tylko , ze ja kurde wodki nie pje Brazuniu Ciekawa jestem jak sie sprawdzi obroza. U nas taki niby ON sasiadow nadaje w sumie bez przerwy Zrobilas zdjecia swojej ? Kiedy Mloda wraca ? Zobaczysz , ze bedzie zadowolona ? Znakiem masz chate wolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.07.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Córcia wórciła Stęskniona ale zadowolona Lecę się Nią nacieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.07.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Córcia wórciła Stęskniona ale zadowolona Lecę się Nią nacieszyć a skad jezeli mozna wiedziec corcia wrocila!!?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.07.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Córcia wórciła Stęskniona ale zadowolona Lecę się Nią nacieszyć a skad jezeli mozna wiedziec corcia wrocila!!?? pewnie z jakichś wywczasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.07.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 no tak przeciez wakacje sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.07.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 ide spac kasiku - do uslyszenia jutro!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.07.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Do "nieodpowiedniego towarzystwa" możesz też Depsię dołączyć, u Niej też bezalkoholowo Córcia dzisiaj wraca, czekam na Nią Nie zrozumiałaś: to my widocznie jesteśmy nieodpowiednim towarzystwem, skoro u nas nie chciałaś się napić choćby winka lub piwka, że o mocniejszych trunkach nie wspomnę (te i my sami rzadko pijamy, no chyba, że na Białorusi...) Pozdrów wywczasowaną córcię. Ciekawe, za kim się bardziej stęskniła: za mamą czy za Brazylią? Czyli teraz już zostaje w domu? Bo w ferie się odgrażała, że jej w ogóle w wakacje nie zobaczymy... Dziewczynki już się cieszą na spotkanie! A nam chyba dinozaury odpadną - pojedziemy w nocy prosto do puszczy, bo zapowiadają jakieś nieludzkie temperatury, a Felusia klimy nie zaposiada, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.07.2008 04:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Pierwszy!!!! Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.07.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 ja sobie kupiłem cóś takiego : http://www.eskot.pl/allegro/photo/AR210_4.jpg Rom - a ten grill stabilny jest? Bo chcę coś takiego kupić ale wszystkie, które oglądaliśmy to się straszliwie kolebią na boki witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.07.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 no to ja znowu druga!!!!!!!! witanko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.07.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 a przepraszam kolakao - druga to byłam ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 11.07.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Czwarta - za podium Dzień dobry, miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.07.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 a przepraszam kolakao - druga to byłam ja no extra - znaczy sie trzecia jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.07.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Pierwszy!!!! Dzień dobry Spójrz post wyżej - jak byk stoi napisane, że piątek pierwsza to ja byłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.07.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 runda pierwsza : starcie agdus z romem!! kto wygra, kto bedzie silniejszy??????? ja bede pozniej walczyc o miejsce trzecie!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.07.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 a ja będę czasami w tym przeszkadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 11.07.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 ha ha ha Koalko, ty chcesz o trzecie miejsce walczyć?? Kobieto spójrz: kolakao PostWysłany: Pią, 11 Lipiec 2008 00:01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.07.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 GDZIE DWOCH SIE BIJE TAM TRZECI KORZYSTA no dzikeuje ci bardzo scur - heuheuheuehuehue to ja jestem pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts