Nefer 11.07.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 A teraz się pochwalę: córcia po trzech tygodniach przerwy przejechała dzisiaj na Księżniczce cały parku w wysokości LL - dla niewtajemniczonych - jakieś 80-85 cm 26 lipca w Grzybowie będe zawody i obie księżniczki startują Agduś, pokibicujecie, co nie Enoooo to ważna rzecz - trza będzie pokibicować jak nic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.07.2008 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Córcia mnie przegoniła od komputera ... no ja nie wiem, czy nadal się cieszę z Jej powrotu Agduś, jak będzie pogoda taka jak od paru dni to miodzio ... bez gradobicia, co prawda i urwania chmury, ale ogólnie fajnie Wieczorek .... ale u nas lało !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.07.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 U nas do wczoraj było pięknie - pogodnie, (kilka dni wcześniej ślicznie padało), ale chłodno i miły wiaterek. Dzisiaj lato przypomnialo sobie o ociepleniu klimatu No i było 30 st. w głębokim cieniu, a w samochodzie zaparkowanym na środeczku Rynku pewnie można było ciasto piec (przynajmniej ja tak czułam, kiedy do niego wsiadłam). Jutro też ma być skwar, więc zrezygnowaliśmy z jazdy w dzień i przystanku u dinozaurów. Poznamyy je może w któryś jesienny weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.07.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.07.2008 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Cześć Króliku A gdzieżeś Ty bywał???? Agduś, to na kiedy mam myc okna i zamawiać ekpię do generalnego sprzątania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.07.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 dobry wieczor, pijemy cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 11.07.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 nie w tym wewontku, poza tym my z Brazylką pijemy se sami, chyba że ona kogoś zaprosiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.07.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 dobry wieczor, pijemy cos? chyba dobrze trafiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.07.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 nie w tym wewontku, poza tym my z Brazylką pijemy se sami, chyba że ona kogoś zaprosiła to se pijta, ja leze gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.07.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Córcia mnie przegoniła od komputera ... no ja nie wiem, czy nadal się cieszę z Jej powrotu Agduś, jak będzie pogoda taka jak od paru dni to miodzio ... bez gradobicia, co prawda i urwania chmury, ale ogólnie fajnie Wieczorek .... ale u nas lało !!!! słoneczne, upalne 31 gradusów było, teraz 21 jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.07.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 nie w tym wewontku, poza tym my z Brazylką pijemy se sami, chyba że ona kogoś zaprosiła to se pijta, ja leze gdzie indziej to prowadź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.07.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 nie w tym wewontku, poza tym my z Brazylką pijemy se sami, chyba że ona kogoś zaprosiła to se pijta, ja leze gdzie indziej to prowadź ale tak we dwoje maz spi obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.07.2008 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 nie w tym wewontku, poza tym my z Brazylką pijemy se sami, chyba że ona kogoś zaprosiła to se pijta, ja leze gdzie indziej to prowadź ale tak we dwoje maz spi obok a żona za ścianą no to już się napiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.07.2008 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Ja nie piję, ja rozmyślam .... Dochtór, z tego co wiem, to Ty też rozmyślasz ... Jamles a jak z Tobą ... dołączasz do rozmyślań Anjamenku ... dawaj ... porozmyślaj z nami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.07.2008 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 a o czym rozmyslamy?mi tam sie lepiej mysli jak cos wypijesama mam pic?http://www.poscig.pl/wp-content/uploads/2008/05/f1000036.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.07.2008 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Ja nie myślę ... ja rozmyślam ... ale za diabła nie wiem, gdzie tkwi różnica ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.07.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Ja nie myślę ... ja rozmyślam ... ale za diabła nie wiem, gdzie tkwi różnica ... w tym ze myslenie czesto przynosi efekty i nowe pomysly a rozmyslanie rzadko Mysle ze kobiety czesciej rozmyslaja niz mysla-nie wszystkie i nie zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.07.2008 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Coś w tym jest, bo do żadnych konkretnych wniosków jeszcze w tym rozmyślaniu nie doszłam Chyba pójdę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.07.2008 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Coś w tym jest, bo do żadnych konkretnych wniosków jeszcze w tym rozmyślaniu nie doszłam Chyba pójdę spać tez tak mam czasem - wtedy mowie mezowi o czym rozmyslam i zaczynamy myslec ech....kobiety ja tez sie przewracam do lozka, papapap dobranocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.07.2008 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Ano dzień dobry i miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts