kaśka maciej 15.07.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 czy wy nas przypadkiem nie obrażacie tą grypserą???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.07.2008 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 czy wy nas przypadkiem nie obrażacie tą grypserą???????? Ty myślisz, że ja goopia jestem, toż za dwa tygodnie tutaj będziesz!!!! Mam bardzo silnie wyostrzony instynkt samozachowawczy i nie obrażam nikogo, z kim mam się spotkać face to face Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.07.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 4 z 8 zacząłem co to za gryps??? 4 z 8 - czyli połowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.07.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 czy wy nas przypadkiem nie obrażacie tą grypserą???????? Ty myślisz, że ja goopia jestem, toż za dwa tygodnie tutaj będziesz!!!! Mam bardzo silnie wyostrzony instynkt samozachowawczy i nie obrażam nikogo, z kim mam się spotkać face to face no!!1 ale dalej nei wiem o co kaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.07.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Oki, ale jeszcze na nasz to becalują przełóż się kontaktują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.07.2008 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 czy wy nas przypadkiem nie obrażacie tą grypserą???????? Ty myślisz, że ja goopia jestem, toż za dwa tygodnie tutaj będziesz!!!! Mam bardzo silnie wyostrzony instynkt samozachowawczy i nie obrażam nikogo, z kim mam się spotkać face to face no!!1 ale dalej nei wiem o co kaman A na ten temat niech się Sierściuch wypowie To Jego tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.07.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 czy wy nas przypadkiem nie obrażacie tą grypserą???????? Ty myślisz, że ja goopia jestem, toż za dwa tygodnie tutaj będziesz!!!! Mam bardzo silnie wyostrzony instynkt samozachowawczy i nie obrażam nikogo, z kim mam się spotkać face to face no!!1 ale dalej nei wiem o co kaman A na ten temat niech się Sierściuch wypowie To Jego tajemnica hmmmmmm, no los, sie nie dowiem nie usnę chyba i będę niewyspana, będe miała wory pod oczami i zmarszczki mie się zrobią jeszcze gorsze ( o ile to jest możliwe) i będę zmierzła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.07.2008 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 czy wy nas przypadkiem nie obrażacie tą grypserą???????? Ty myślisz, że ja goopia jestem, toż za dwa tygodnie tutaj będziesz!!!! Mam bardzo silnie wyostrzony instynkt samozachowawczy i nie obrażam nikogo, z kim mam się spotkać face to face no!!1 ale dalej nei wiem o co kaman A na ten temat niech się Sierściuch wypowie To Jego tajemnica hmmmmmm, no los, sie nie dowiem nie usnę chyba i będę niewyspana, będe miała wory pod oczami i zmarszczki mie się zrobią jeszcze gorsze ( o ile to jest możliwe) i będę zmierzła Ciekawie się zapowiada ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.07.2008 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Ja tam nie chcę się zanadto mądrzyć, ale becalują znaczy płacą. Źródłosłów jest w języku niemieckim, w którym bezahlen znaczy płacić. No i się wymądrzyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.07.2008 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 a myślałam, że zagadka się wyjaśni a tu nic - dalej trzeba zgadywać? witanko poranne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 16.07.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 ta i ja sie podpisuej pod wymadrzanie depeesi!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.07.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 ja się nie podpisuję bo nie znam niemieckiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.07.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 witanko, becalowac=placic potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.07.2008 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Depsia, ale Ty mądra jesteś, nooooo Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.07.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 ja się nie podpisuję bo nie znam niemieckiego ja też dalej nic nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.07.2008 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Ale ja nie wiem, czy mogę nakablować, więc nic nie powiem! Rany, ale leje. Córcia ma trening dzisiaj, za tydzień zawody. Bryczesy białe Jej zamówiłam ... noooo, zawodniczka pełnom gembom będze Tylko fraka jeszcze nie ma, ale ... finanse nie pozwalaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 16.07.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 braza z jea cos chcieli powedziec ale jakos im przez gardlo nie chce przejsc - ja tez nie kumam o co chodzilo kaska!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.07.2008 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Dopóki Królik nie pozwoli, pary z gemby nie puszczę Idę z psuką, a wcale mi się nie chce w taką pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 16.07.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 znaczy sei pada - jak ja bym chcaial byc nad morzem teraz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.07.2008 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Nad morzem tak ... w mieście nie!!!! Dobra, lecę, bo psuka mnie zeżre.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts