DPS 28.10.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 ...od paru dni na poważnie uczę się zbierać konia. I ło matko, próbuję tego z moją Brazylia (Agduś, jak myślisz, uda się w końcu?) Brazunia, a gdzie on Ci wyrósł, ten koń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.10.2007 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 ...od paru dni na poważnie uczę się zbierać konia. I ło matko, próbuję tego z moją Brazylia (Agduś, jak myślisz, uda się w końcu?) Brazunia, a gdzie on Ci wyrósł, ten koń? A nie mówiłam Wtajemniczeni wiedzą!!!! Okey, nie będę wiśnia i powiem - nigdzie nie wyrósł (prędzej wyrośnie mi kaktus ), chodzi o to, żeby konisko było cały czas "zwarte i gotowe", a nie rozlazłe, a żeby się to zebranie udało, trzeba niestety mocno popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.10.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Filmik, jeśli ma być dostępny dla wszystkich, to musi być na serwerze, jak fotki. Jeśli konkretnie dla kogoś, to najlepiej prześlij Froszce ten plik w załączniku z mailem, obejrzy na swoim komputerze. Wiem, że powinienbyć na serwerze, ale ja nie umiem go tam władować. Czy to się robi tak, jak ze zdjęciami? Wkleiłabym po prostu link, żeby kazdy mógł sobie obejrzeć żabkę w akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.10.2007 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Agduś dzięki za filmiki Uśmiałam się zdrowo przy tych reklamach, a magik jest po prostu "nie do wyjęcia"!!! Faktycznie, jak on to zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.10.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Cześć słońce Sprawdzę pocztę i lece dalej nadrabiać forumowe zaległości!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.10.2007 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Cześć słońce Sprawdzę pocztę i lece dalej nadrabiać forumowe zaległości!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.10.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 O właśnie! Przecież ja Ci mogę tę żabę podłożyć i Ty się już z nią męcz, żeby pokazać ogółowi!Na pewno nauczysz zie zbierać, a potem zobaczysz, że to jest zupełnie inna jakość jazdy. Tylko nie wiem, czy akurat na Brazylii najlepiej się tego uczyć. Czy ona nadal tak kaszle? To bardzo przeszkadza w zbieraniu, a zresztą sama mówiłaś, że zebrana kaszle bardziej. Może zacznij od jakiegoś mniej "szkółkowego" konia, bo te najczęściej są zbestwione, rozlezione i zbierać się nie lubią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.10.2007 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Braza aktualnie od jakiegoś dłuższego nawet, czasu nie kaszle. Dwa dni walczyłyśmy, ojjjj, nieee byyyyyłaaa zadowolona, że coś się od niej wymaga Ale w koncu wczoraj udało mi sie przejechać kłusem jedno okrążenie hali na "prawie cały czas" zebranym koniu!! Ale to chyba była u niej taka mała chwila zapomnienia Dzisiaj na Calvaro poszło już lepiej, ale też jeszcze nie dobrze. Z filmikiem sobie nie poradzę!!!! Poważnie!!! Na fotosika chyba się nie da wgrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.10.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Tez bym obejrzala sobie , nie powiem Brazunia Ty z tym koniem to normalnie imponujesz mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.10.2007 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Tez bym obejrzala sobie , nie powiem Ale na jaki serwer go wrzucić????? I jak???? Brazunia Ty z tym koniem to normalnie imponujesz mi Zawstydziłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.10.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Brazuniu Sie nie zawstydzaj Zlotko Jesli o filmik chodzi to nie mam pojecia , trzeba na madrzejszych zaczekac No golabki to sie prosciej robi niz budowa cepa nawet. Tlumaczyc czy sie zabozylas od robienia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.10.2007 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Rrmisiu nie tłumacz, jszkoda Twojego czasu, a juz chyba ze trzy razy próbowałam to wykonać praktycznie - teorię mam opanowaną - no i wielka kicha!!!! Do gołąbków talentu nie mam, ot co Ale mój Szanowny chyba ma, to w grudniu po powrocie z rejsu będzie miał co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.10.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 gdzie nie wleze to wszedzie golabki ... jakby co to mam w zamrazalce 5 paczek po 4-sztuki Ja nie przepadam za golabkami ale moj nie-malz lubi, moja Mam lubi mojego nie-malza i robi dla nas golabki... tez lubie swojego nie-malza bo gdyby nie to, to wzielabym to za zdrade rodzinna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.10.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Braza rozumię kłopoty z bankowcami. Znam to z autopsji. U mnie sprawę zawalił rzeczoznaca bankowy wyceniając inną nieruchomość jako naszą, o czym dowiedzieliśmy się po kilku miesiącach wykupując od niego tę wycenę w celu uaktualnienia Wiem jak to potrafi nękać i jak wtedy przykro. Z drugiej znów strony, po kłopotach z wykonawcami stwierdzam, że kasa to nie jest problem Więc jestem pewna, że i Ty doświadczysz tego uczucia Przy takim zaangażowaniu i samozaparciu to napewno się uda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.10.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Eeee, gołąbki to mały pikuś. Tylko, że roboty z nimi dużo, więc nie biorę się za nie - no chyba, że od wielkich dzwonów. W dodatku mojez córeczki-niejadki gołąbków nie papu, więc nie mam motywacji.Zbieranie konia, który jest do tego przyzwyczajony to też nie sztuka. Byle mieć spokojną rękę. Na pewno szybko się tego naumiesz. Za to jaka przyjemność z jazdy! Gorzej z takim rozbestwionym szkółkami, ale z reguły też się da. Najgorzej, jak robi "łabędzia" i bierze na kieł. Jeździłam na takiej jednej folblutce - masakra! Na padoku jeszcze jakoś się dało ją poskaładać do kupy, ale w terenie na plaży, kiedy zobaczyła tyyyle miejsca, to tylko można było uwiesić się na wodzach i zatrzymywać jak na kreskówkach - piła po zębach i chamska siła. Tylko pod właścicielem szła spokojniej, ale kobyłka filigranowa, czego o właścicielu nie można było powiedzieć, więc pod jego ciężarem traciła ochotę do wyścigów.Galop na zebranym koniu to sama radość - zobaczysz, jak miękko nosi! I to poczucie, że masz go w ręku, możesz zrobić ciasną woltę, zmienić nogę, zagalopować ze stania nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.10.2007 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 gdzie nie wleze to wszedzie golabki ... jakby co to mam w zamrazalce 5 paczek po 4-sztuki Ja nie przepadam za golabkami ale moj nie-malz lubi, moja Mam lubi mojego nie-malza i robi dla nas golabki... tez lubie swojego nie-malza bo gdyby nie to, to wzielabym to za zdrade rodzinna Się zagołąbkowało ździebko dzisiaj na Forum, fakt Od teraz jeszcze bardziej je lubię bo przyciągnęły Ciebie Podpatrują Twoją kostkę Rubika i ... tak sobie myślę może stolarz też lubi gołąbki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.10.2007 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Mayland dzięki Ci piękne! Oby tylko tego samozaparcia mi wystarczyło do końca, to najważniejsze!! A na temat banków może nie będę się wypowiadać, bo swojej córce zawsze powtarzam, że nie wolno używać brzydkich wyrazów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.10.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 nie wymawiaj tego slowa na s przy mnie prosze bo nerw mi puszcza hihi ale mi przejdzie kiedys i znajde innego s ps... ja wdeptuje do Ciebie od czasu do czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.10.2007 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 nie wymawiaj tego slowa na s przy mnie prosze bo nerw mi puszcza hihi ale mi przejdzie kiedys i znajde innego s ps... ja wdeptuje do Ciebie od czasu do czasu Już nie będę, obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.10.2007 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Agduś no u mnie właśnie z ręką nie bardzo, chociaż i lepiej znią niż z łydkami Ale byle do przodu, właśnie dzisiaj na Calvie miałam okazję sprawdzić, jak fajnie galopuje się na zebranym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts