anjamen 18.07.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 ja te Cie tulam Brazuniu, wczoraj wieczorem mnie nie bylo bo sie ukrywalam i nigdzie nie lazilamdzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 18.07.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 No właśnie, o poranku, a wieczorem puchy Eeeee, już lepiej. Coś za często ostatnio w zły nastrój popadam ... wiem o tym i chyba czas zacząć z tym walczyć Nooo.... święte słowa. :D To przecież Ty zawsze pchasz nas pod górkę i nie każesz się poddawać !!! Bierz się do tej walki. I to szybciutko!!!! Dzień dobry wszystkim [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 18.07.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Koniecznie :D dzisiaj świętujemy 6 latek mi stuknęło na forum :D może ciacho na poprawę humoru http://www.strykowski.net/ciasto/Ciasto_z_serem,_sernikowe,_galeria_sernik,_wypieki_domowe_1459.jpg Maluszku, gratulacje i ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2008 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Okey, okey, podjęłam walkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 18.07.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Okey, okey, podjęłam walkę I to się rozumie Jakby cuś - pomożemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2008 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Dzięki, jakby co będę wrzeszczeć o pomoc Właśnie nabyłam drogą kupna na Allegro strzemiona firmy Kiefer. W promocyjnej cenie to mnie podkusiło Swoje chcę wymienic, bo stare już i ... no ... nie tego .... chociaż w sumie jeszcze w dobrym stanie! Ktoś chce kupić strzemiona??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 18.07.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Hmm... konika nie mam ale może zacznę od strzemion ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.07.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Dzięki, jakby co będę wrzeszczeć o pomoc Właśnie nabyłam drogą kupna na Allegro strzemiona firmy Kiefer. W promocyjnej cenie to mnie podkusiło Swoje chcę wymienic, bo stare już i ... no ... nie tego .... chociaż w sumie jeszcze w dobrym stanie! Ktoś chce kupić strzemiona??? a da sie zalozyc je na meza j atez nie mam konia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 18.07.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Dzięki, jakby co będę wrzeszczeć o pomoc Właśnie nabyłam drogą kupna na Allegro strzemiona firmy Kiefer. W promocyjnej cenie to mnie podkusiło Swoje chcę wymienic, bo stare już i ... no ... nie tego .... chociaż w sumie jeszcze w dobrym stanie! Ktoś chce kupić strzemiona??? a da sie zalozyc je na meza j atez nie mam konia Anjamen, pomysł całkiem przedni !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2008 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Anjamenku, jak jeszcze dodam do nich puśliska (te skózane paski) to się da, na pewno A jak się spodoba, to bedę pamiętać o Was przy wymianie siodła Reyzelcia, ja zaczynałam od czapraka, Ty możesz od strzemion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.07.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Anjamenku, jak jeszcze dodam do nich puśliska (te skózane paski) to się da, na pewno A jak się spodoba, to bedę pamiętać o Was przy wymianie siodła Reyzelcia, ja zaczynałam od czapraka, Ty możesz od strzemion no to biore ale razem z tymi no puśliskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2008 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Anjamenku, jak jeszcze dodam do nich puśliska (te skózane paski) to się da, na pewno A jak się spodoba, to bedę pamiętać o Was przy wymianie siodła Reyzelcia, ja zaczynałam od czapraka, Ty możesz od strzemion no to biore ale razem z tymi no puśliskami Dobra, transakcja zawarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.07.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Anjamenku, jak jeszcze dodam do nich puśliska (te skózane paski) to się da, na pewno A jak się spodoba, to bedę pamiętać o Was przy wymianie siodła Reyzelcia, ja zaczynałam od czapraka, Ty możesz od strzemion no to biore ale razem z tymi no puśliskami braza, a to coś do paszczy też dajesz Reyzel - dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2008 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Maluszku, to coś do paszczy jest mi aktualnie niezbędne Przykro mi bardzo, ale będę pamiętać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.07.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 no bo jak z małża konia zrobić jak się nie ma tego do paszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2008 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 no bo jak z małża konia zrobić jak się nie ma tego do paszczy To może by Go na początek podkuć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.07.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 no bo jak z małża konia zrobić jak się nie ma tego do paszczy To może by Go na początek podkuć.. a gdzie ja kochana znajdę koło nas kuźnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 trochę mam zaległości, ale nadrobie, kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2008 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 no bo jak z małża konia zrobić jak się nie ma tego do paszczy To może by Go na początek podkuć.. a gdzie ja kochana znajdę koło nas kuźnię Spoko ... kowale przyjeżdżają do klientów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2008 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Verunia, no kiedyś na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts