anjamen 18.07.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Anjamenku, jak jeszcze dodam do nich puśliska (te skózane paski) to się da, na pewno A jak się spodoba, to bedę pamiętać o Was przy wymianie siodła Reyzelcia, ja zaczynałam od czapraka, Ty możesz od strzemion no to biore ale razem z tymi no puśliskami braza, a to coś do paszczy też dajesz Reyzel - dziękuję a to nie oni daja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.07.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 heloł o co biega z ta paszczą???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 heloł o co biega z ta paszczą???? ja to nie wiem dokłdnie, ale coś chyba braza do paszczy daje , tylko nie wiem cooooooooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.07.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 heloł o co biega z ta paszczą???? ja to nie wiem dokłdnie, ale coś chyba braza do paszczy daje , tylko nie wiem cooooooooo?matko czy mam się zgorszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.07.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 heloł o co biega z ta paszczą???? ja to nie wiem dokłdnie, ale coś chyba braza do paszczy daje , tylko nie wiem cooooooooo?matko czy mam się zgorszyć chodzi tylko o to ze koniom do paszczy sie daje cukier, ot i filozofia a o czym one myslaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.07.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 heloł o co biega z ta paszczą???? ja to nie wiem dokłdnie, ale coś chyba braza do paszczy daje , tylko nie wiem cooooooooo?matko czy mam się zgorszyć chodzi tylko o to ze koniom do paszczy sie daje cukier, ot i filozofia a o czym one myslaly no ja tam nie wiem, na wszelki wypadek się tak chciałam zgorszyć, żeby potem nie było, że coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2008 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 No nie wiem właśnie też, może się zgorszę tak na wsi słuczaj To nie ja daję do paszczy, to Maluszek chce ... dla męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.07.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 No nie wiem właśnie też, może się zgorszę tak na wsi słuczaj To nie ja daję do paszczy, to Maluszek chce ... dla męża. paszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2008 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 No nie wiem właśnie też, może się zgorszę tak na wsi słuczaj To nie ja daję do paszczy, to Maluszek chce ... dla męża. paszcze Do paszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.07.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 No nie wiem właśnie też, może się zgorszę tak na wsi słuczaj To nie ja daję do paszczy, to Maluszek chce ... dla męża. paszcze Do paszczy nie jarzę, chyba na poprzedniej stronie szczególy som ale strach przeracać kartkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.07.2008 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 No nie wiem właśnie też, może się zgorszę tak na wsi słuczaj To nie ja daję do paszczy, to Maluszek chce ... dla męża. paszcze Do paszczy nie jarzę, chyba na poprzedniej stronie szczególy som ale strach przeracać kartkę Spoko, to tylko tak potwornie brzmi Dzień dobry ............... i spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.07.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 tu tez powiem dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.07.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Też przyszłam na dzień dobry postraszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.07.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 a ja też przyszłam ... z paszczą d.bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Witam, dobrze, ze tu troche wyhamowaly kobitki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.07.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Witam, dobrze, ze tu troche wyhamowaly kobitki... w nocy nie będziesz miała co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Witam, dobrze, ze tu troche wyhamowaly kobitki... w nocy nie będziesz miała co robić Nie przejmuj sie, ktos sie zawsze do roboty znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.07.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 A bo Wy kochani to o jednym myślicie witanko wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 A bo Wy kochani to o jednym myślicie witanko wieczorową porą Nie. O dwoch... Jeszcze o alkoholu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.07.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 A bo Wy kochani to o jednym myślicie witanko wieczorową porą Nie. O dwoch... Jeszcze o alkoholu. ale głównie o jednym bo większość rozmów zawsze schodzi na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts