braza 19.07.2008 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Jestem...a osssoooo chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Jestem...a osssoooo chodzi A nic, wszystko po staremu. Znowu bysmy sie tylko seksowaly i pily (w takiej kolejnosci). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.07.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 to co pijemy? braza - jaka pogoda u Was? Moje dziecko od dzisiaj w Dąbkach szaleje. To w sumie niedaleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Taaaa. Warszawskie pojecie o geografii... A Szczecin pewnie nad morzem, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.07.2008 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 to co pijemy? braza - jaka pogoda u Was? Moje dziecko od dzisiaj w Dąbkach szaleje. To w sumie niedaleko. W sumie ... jakieś 60 km ... circa ebaut Poza tym, to że na przykłąd słońce świeci w K-gu wcale nie znaczy, że deszcz nie leje 15 km dalej A w ogóle to fajnie, w tej hwili właśnie burzę mamy, na którą zanosiło się od rana Córcia za tydzień w niedzielę zawody ma ... trenują dziewczyny ostro, a ja robię za paparazzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.07.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Dobry wieczór wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.07.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Taaaa. Warszawskie pojecie o geografii... A Szczecin pewnie nad morzem, tak? a nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.07.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 to co pijemy? braza - jaka pogoda u Was? Moje dziecko od dzisiaj w Dąbkach szaleje. To w sumie niedaleko. W sumie ... jakieś 60 km ... circa ebaut Poza tym, to że na przykłąd słońce świeci w K-gu wcale nie znaczy, że deszcz nie leje 15 km dalej A w ogóle to fajnie, w tej hwili właśnie burzę mamy, na którą zanosiło się od rana Córcia za tydzień w niedzielę zawody ma ... trenują dziewczyny ostro, a ja robię za paparazzi ... u nas burza rano była, deszcz w środku dnia a słoneczko wieczorem. to przecież niedaleko jak 60 km. wydawało mi się, że to bliżej jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.07.2008 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Dąbki są za Koszalinem,to już daleko Cześc Romciu A gdzieżeś Ty bywał?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.07.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Dąbki są za Koszalinem,to już daleko Cześc Romciu A gdzieżeś Ty bywał?? Az mi wstyd normalnie że tak rzadko się odzywam niestety kompletnie nie mam czasu. W pracy zapierdol na całego Mam nadzieję, że jak się skończą wakację to wrócę do Was na dłużej :De Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Dąbki są za Koszalinem,to już daleko Cześc Romciu A gdzieżeś Ty bywał?? Dabki to raczej blizej Ustki, niz Kolobrzegu. Co ten Maluszek opowiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.07.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Dąbki są za Koszalinem,to już daleko Cześc Romciu A gdzieżeś Ty bywał?? Dabki to raczej blizej Ustki, niz Kolobrzegu. Co ten Maluszek opowiada... bo my z Dąbek to zawsze do Koszalina i Kołobrzegu jeździliśmy a nie do Ustki - dlatego wydaje mi się, że to w sumie niedaleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.07.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 ja do pani Dąbek mam rzut beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.07.2008 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Dąbki bliżej Koszalina A pani Dądek nie znam, niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Dzisiaj nie swintuszymy? szkoda..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.07.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Dzisiaj nie swintuszymy? szkoda..... Veruniu podoba mi się Twoja propozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.07.2008 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Dzisiaj nie swintuszymy? szkoda..... Goopio tak, co nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Dzisiaj nie swintuszymy? szkoda..... Swintuszenie juz bylo, dlatego na alkohol sie przerzucilysmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.07.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Dzisiaj nie swintuszymy? szkoda..... Swintuszenie juz bylo, dlatego na alkohol sie przerzucilysmy. ee tam wróćmy do świntuszenia, bo alkoholu mam dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.07.2008 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Dzisiaj nie swintuszymy? szkoda..... Swintuszenie juz bylo, dlatego na alkohol sie przerzucilysmy. A po alkoholu znowu .... świntuszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts