Rom 19.07.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Dzisiaj nie swintuszymy? szkoda..... Swintuszenie juz bylo, dlatego na alkohol sie przerzucilysmy. no to...........polewoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.07.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Dzisiaj nie swintuszymy? szkoda..... Swintuszenie juz bylo, dlatego na alkohol sie przerzucilysmy. A po alkoholu znowu .... świntuszenie a potem znowu alkohol ................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Nie no, kiedys jeszcze trzeba cos wybudowac czy wyremontowac czy cus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.07.2008 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Nie no, kiedys jeszcze trzeba cos wybudowac czy wyremontowac czy cus... Ale to w przerwach chyba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Nie no, kiedys jeszcze trzeba cos wybudowac czy wyremontowac czy cus... Ale to w przerwach chyba ... A... No to luzik. To polewaj gospodynio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.07.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 a co dzisiaj pijemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.07.2008 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Nie no, kiedys jeszcze trzeba cos wybudowac czy wyremontowac czy cus... Ale to w przerwach chyba ... A... No to luzik. To polewaj gospodynio. Oki: http://www.tagworldwide.com/images/our_work/press/bombay_gin_large.png Pychota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.07.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 a do tego jeszcze to http://blog.khymos.org/wp-content/2006/10/tonic_water.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 O tak, niedawno mi monsz w barze zapodal. Pyszne bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.07.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 i limonki http://www.thecamreport.com/images/fresh_lime.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 A ja wlasnie bez toniku pilam, i bardzo dobrze wchodzilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.07.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 O tak, niedawno mi monsz w barze zapodal. Pyszne bylo. tego nie piłam to się takie sote czy z czymś pije? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.07.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 A ja wlasnie bez toniku pilam, i bardzo dobrze wchodzilo. znaczy się takie sote - muszę gdzieś to znaleźć i wypróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 A ja wlasnie bez toniku pilam, i bardzo dobrze wchodzilo. znaczy się takie sote - muszę gdzieś to znaleźć i wypróbować Normalnie do knajpy idziesz, patrzysz, czy niebieskie stoi i walisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.07.2008 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Gin bez toniku Taki soute to mi za bardzo jałowcem jedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Gin bez toniku Taki soute to mi za bardzo jałowcem jedzie... No przestan, marynarze tylko bez toniku zawsze pili, a Ty przeciez marynarka jestes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.07.2008 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Gin bez toniku Taki soute to mi za bardzo jałowcem jedzie... No przestan, marynarze tylko bez toniku zawsze pili, a Ty przeciez marynarka jestes. Marynarze - aczkolwiek nie wszyscy, tylko bardzo "wytrawni" to walą drewbud, to taki dinks na spircie do czyszczenia czegoś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Gin bez toniku Taki soute to mi za bardzo jałowcem jedzie... No przestan, marynarze tylko bez toniku zawsze pili, a Ty przeciez marynarka jestes. Marynarze - aczkolwiek nie wszyscy, tylko bardzo "wytrawni" to walą drewbud, to taki dinks na spircie do czyszczenia czegoś tam Ale ja mowie o eleganckich marynarzach, takich marynarzach dzentelmenach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.07.2008 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Gin bez toniku Taki soute to mi za bardzo jałowcem jedzie... No przestan, marynarze tylko bez toniku zawsze pili, a Ty przeciez marynarka jestes. Marynarze - aczkolwiek nie wszyscy, tylko bardzo "wytrawni" to walą drewbud, to taki dinks na spircie do czyszczenia czegoś tam Ale ja mowie o eleganckich marynarzach, takich marynarzach dzentelmenach... Ten gatunek zbliża się niestety do wymarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Gin bez toniku Taki soute to mi za bardzo jałowcem jedzie... No przestan, marynarze tylko bez toniku zawsze pili, a Ty przeciez marynarka jestes. Marynarze - aczkolwiek nie wszyscy, tylko bardzo "wytrawni" to walą drewbud, to taki dinks na spircie do czyszczenia czegoś tam Ale ja mowie o eleganckich marynarzach, takich marynarzach dzentelmenach... Ten gatunek zbliża się niestety do wymarcia Ale dzinu mozna bez toniku sprobowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts