stukpuk 24.07.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Kurczę, tylko skąd ja Ci wezmę młode piersi? Muszę chyba sąsiadki córkę poprosić, może się zgodzi. Nie ma sprawy! Tylko żeby młode były!! I mało używane Sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.07.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Znowu świntuszycie Cześć i czołem Cześć! Jak tam.................p.......? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.07.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Świntuszenie to jedno z najprzyjemniejszych zajęć na świecie. A jeszcze jak jest z kim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.07.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 ale stukpuk w avatarze to taki do miziania nie do swintuszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.07.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 I takie koty jedynie lubie, na zdjęciach, sa urocze!! NA ZDJĘCIACH!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.07.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 a co tu takie puchy???????????witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.07.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Czesc Brazunia Co slychowac? Ogladasz jakies wlosci, czy sie wakacjujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.07.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Mam wiesci na temat Brazuni... Zapila sie na smierc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.07.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Chyba kawusią swoją ukochaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.07.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Wlasnie pisali na onecie, ze w Kolobrzegu znaleziono konia pijanego w trupa. Tfu! Sorry... Klaczke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.07.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Wlasnie pisali na onecie, ze w Kolobrzegu znaleziono konia pijanego w trupa. Tfu! Sorry... Klaczke. kużwa nie mają o czym pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.07.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Wlasnie pisali na onecie, ze w Kolobrzegu znaleziono konia pijanego w trupa. Tfu! Sorry... Klaczke. kużwa nie mają o czym pisać Cos Ty! To najwieksza sensacja wybrzeza! Wieksza niz gdyby Michal Wisnia przyjechal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.07.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Nie wiem, czy Brazylia jest alkoholiczką, ale w tych okolicznościach... Kto wie... Może gdzieś leżą i trzeźwieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.07.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Nie wiem, czy Brazylia jest alkoholiczką, ale w tych okolicznościach... Kto wie... Może gdzieś leżą i trzeźwieją. no, a potem mi każą na piją klacz wsiąść. Never Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.07.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 ale stukpuk w avatarze to taki do miziania nie do swintuszenia żeby poświntuszyć to trzeba się pomiziać, inaczej nie ma zaliczonej gry wstępnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.07.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 I takie koty jedynie lubie, na zdjęciach, sa urocze!! NA ZDJĘCIACH!!! czy ja dobrze zrozumiałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.07.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 ale stukpuk w avatarze to taki do miziania nie do swintuszenia żeby poświntuszyć to trzeba się pomiziać, inaczej nie ma zaliczonej gry wstępnej łi tam, gra wstepna to juz chyba do historii przeszla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.07.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 ale stukpuk w avatarze to taki do miziania nie do swintuszenia żeby poświntuszyć to trzeba się pomiziać, inaczej nie ma zaliczonej gry wstępnej łi tam, gra wstepna to juz chyba do historii przeszla Z ust kobiety to bym się tego nie spodziewał Powiem żonie , że to przeżytek i zwsze te 2 minuty można szybciej skończyć i iść szybciej spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.07.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 ale stukpuk w avatarze to taki do miziania nie do swintuszenia żeby poświntuszyć to trzeba się pomiziać, inaczej nie ma zaliczonej gry wstępnej łi tam, gra wstepna to juz chyba do historii przeszla Z ust kobiety to bym się tego nie spodziewał Powiem żonie , że to przeżytek i zwsze te 2 minuty można szybciej skończyć i iść szybciej spać ooo, ja ten argument najbardziej powinien przekonac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.07.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 ale stukpuk w avatarze to taki do miziania nie do swintuszenia żeby poświntuszyć to trzeba się pomiziać, inaczej nie ma zaliczonej gry wstępnej łi tam, gra wstepna to juz chyba do historii przeszla Z ust kobiety to bym się tego nie spodziewał Powiem żonie , że to przeżytek i zwsze te 2 minuty można szybciej skończyć i iść szybciej spać ooo, ja ten argument najbardziej powinien przekonac ile to można się całować,heheeeeeee I to jeszcze z żoną??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts