DPS 31.07.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Ratunku! Braza nie chce nas wypuścić! Braza - proszę natychmiast wypuścić Agdusiów, kurna!!! Bo inaczej nie minię Cię odwet!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.07.2008 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 A ja już pisałam u Agduś co możesz zrobić, Depsiu moja kochana Witanko wszystkim Z Kasią się wczoraj spotkaliśmy Przegoniliśmy bidulkę przez pół miasta w jedną stronę i następne pół w drugą!!! Za to fontannę piękną zobaczyła i chyba nie żałuje Jak zgram zdjęcia, to wkleję (fontanny, a nie Kasi ) Maksiu, a Ty kiedy będziesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 31.07.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Gorące dzień dobry!!! Serdeczne pozdrowienia dla Kasi i Agdusiów również ode mnie ...ależ wam zazdroszczę Bawcie się dobrze! PS. Wczoraj czytałam artykuł "U wybrzeży Kołobrzegu znów upwelling"... czyli na upały nie narzekacie? Dobra lecem dalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.07.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 A ja już pisałam u Agduś co możesz zrobić, Depsiu moja kochana Witanko wszystkim Z Kasią się wczoraj spotkaliśmy Przegoniliśmy bidulkę przez pół miasta w jedną stronę i następne pół w drugą!!! Za to fontannę piękną zobaczyła i chyba nie żałuje Jak zgram zdjęcia, to wkleję (fontanny, a nie Kasi ) Maksiu, a Ty kiedy będziesz???? a palma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.07.2008 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Palma za daleko, kiedy indziej Poza tym ... sztuczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.07.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Braza, a widzialas juz wieloryba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.07.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Uważaj... http://www.albatros.org.pl/gk/gk73m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.07.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Gorące dzień dobry!!! Serdeczne pozdrowienia dla Kasi i Agdusiów również ode mnie ...ależ wam zazdroszczę Bawcie się dobrze! PS. Wczoraj czytałam artykuł "U wybrzeży Kołobrzegu znów upwelling"... czyli na upały nie narzekacie? Dobra lecem dalej.... Za pozdrowienia dziękujemy. A ten "up... coś tam" to pewnie przyniósł nam tę rozkosznie chłodną wodę? Niech go...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 01.08.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Dzieńdoberek! Aga pisali o 14 stopniowej wodzie i temp. powietrza niższej o 10-12 stopni U nas upał niemiłosierny ...ale jak pojedziemy na urlop to jeszcze o nim zamarzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.08.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Fakt - woda całkiem jak w Wiśle w Wiśle, a chłodny wiaterek jest całkiem przyjemny. Ino do kąpieli ten zestaw nie zachęca, a ja żałuję, bo lubię się pławić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.08.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 tak nieśmiało dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.08.2008 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 tak nieśmiało dzień dobry Witaj Wu Odrzuć nieśmiałość, w tym towarzystwie nie ma ona najmniejszego sensu Cześc kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.08.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Upalnie witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.08.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 ja też się witam a podobno dziś już ma lać przynajmniej u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.08.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 witanko, Brazuniu a Ty Kasie utopilas czy jak? wcale sie do nas nie odzywa, i biegam codziennie do skrzynki i kartki od niej tez nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.08.2008 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Anjamenku, Ty naprawdę sądzisz, że Kasia dałaby się utopić Korzystają z pogody, bo jest cudna i narazie nic nie zapowiada zmiany. Czy ktoś wie, skąd można pożyczyć trochę szmalu na jakieś pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.08.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 nie wiem czy Kasia da sie utopic, bo nie wiem czu umi plywac a co do kasy to w wlasnie dostalam reklame millenium http://cf.interia.pl/millennium/kredyty_gotowkowe_pilna_pozyczka ale to zdzierstwo, najlepiej poszukac wsrod znajomych, ja jakbym miala to bym Ci pozyczyla, ale sama szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.08.2008 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 To jak znajdziesz daj znać A o Millenium wiem, toż to mój bank. Nie wiem, czy Kasia umi pływać, ale na pewno walczyłaby jak lwica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.08.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 szukamy bogatego wujka Anjamen i Braza aaaa, ogloszenia i reklamy to w innym dziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.08.2008 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Matko Elektryczna, ja naprawdę pobiję ten rekord Aaaaaa ... może być bogata ciocia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts