anjamen 01.08.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 a jam Ci te 150 stronke trzasła gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.08.2008 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 A Tyś właśnie, Tyś .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.08.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 no to swietujemyhttp://www.sylwesteroferty.pl/grafika/szampan_2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.08.2008 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Świętować to ja będę, jak do wtorku znajdę szmal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.08.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 znalazlas jakies siedlisko????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.08.2008 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Więcej nic nie powiem! Nie teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.08.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Więcej nic nie powiem! Nie teraz. To we wtorek trzymam kciuki tak na wszelki wypadek coby się udało, popros jeszcze Frosie o specjalna kawusię z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.08.2008 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Ullercia, jeszcze nic nie wiadomo, węc kciuki nic nie dadzą. Narazie szukam pieniędzy i jak do wtorku nie znajdę to kicha. Dobra, koniec kropka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.08.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Właśnie kończę czytać bardzo przydatną książkę instruktażową. Może coś wykombinujemy dzisiaj wieczorkiem zamiast łupać w karty lub w Cluedo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.08.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 A SKOK Stefczyka? Tam zdaje się nie robią problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.08.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 też chucham dmucham i trzymam kciuki a w Lukasie też są dosć elajstyczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.08.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 też chucham dmucham i trzymam kciuki a w Lukasie też są dosć elajstyczni w Lukasie, małz ma konto od 100 tysiecy lat, na 2 miesiace chcielismy pozyczyc skromna sume, (kilka doslownie kilka) tysiecy (dla lepszego odbioru powiem mniej niz 10.000 zł polskich) a pani powiedziala koszty czegos tam 10zł, dodatkowe koszty 80zł, koszt ubezpieczenia (trzymajcie mnie i sie 975zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.08.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 no to nie wiem ja nie mam u nich konta zarobki też nie jakieś kokosiaste a bez problema i specjalnych opłat wyliczyli mi ostatnio 12 tys na dowód że mi dadzą jakbym brać chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.08.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 tja, dac to dadza, ale wezmną x3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.08.2008 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Lukas jest be, obraziłam się na nich. I mam znajomych, którz też się obrazili. Wystarczy, że masz 1 raz spóźnienie z płatnością raty (no zapomnieliśmy, spóźniliśmy się chyba o 10 dni) - nieważne, że potem cały kredyt został spłacony przed terminem i w ogóle. Idziesz do sklepu i dostajesz przez sprzedawcę decyzję odmowną. AIG jest niezłe, też nie robią problemów. Braza, kiedy Agdusie będą u mnie? Bo ja nie wiem, jak z zakupami, robić czy nie. Coś muszą jeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.08.2008 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Brazunia ja mam inny pomysł. Szanowny pływa więc może piratem zostanie? Jakoś te banki i mnie wkurzają. Mówię Ci, pogadaj z Szanownym Kolejny upalny dzień się zapowiada. Bawcie się świetnie dziewczyny. Gorace buziaki dla Was a Kaśce donieść proszę, że pracę porzuciłam w diabły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.08.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 dzien dobry, ale fajnie Braza ma meza pirata Brazuniu pamietaj o mnie przy dzieleniu lupow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.08.2008 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 To, że ja obraziłam się też na Lukasa to pikuś, gorzej, bo inne chyba się zsolidaryzowały z nim i ... obraziły się na mnie Chyba będzie wielkie g... z moich planów, niestety A tak się pięknie zapowiadało... Szanownemu piractwonie podcodzi, On uczciwy człowiek jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.08.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Spróbuj w Dombank (promocje mają) a jak nie , to Santander (też będzie promocja albo już jest) i zajrzyj do Polbank-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.08.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 witam wieczornie Brazuniu jak Szanowny uczciwy jest to będzie uczciwy pirat Normalnie nie rozumiem tak to się pchają wszystkie banki nachalnie jak nie wiem co a jak chcesz konkret to żadnego nie ma ale trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts