DPS 03.08.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Witanko i pozdrawianko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.08.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 widzę, że coś się kroi dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.08.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 witanko, kroi sie napad piracki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.08.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 dzień dobry oby skutecznie sie wykroiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.08.2008 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Ano witam wszystkich, chociaż z kwaśną miną Agdusie wyjechały .... chyba nie lubie Depsi... Groźby okrutne słała, mękami straszyła, jakoweś wałki do ciasta prezentowała... i chociaż niewinne to narzędzia, a przerażenie wielkie wzbudziły we wszystkich!!!! Cicho tak jakoś ... ponuro ... psuka leży wzdychając co chwila ... smutek się snuje po domu jak dym z zepsutego pieca No!! Nie podoba mi się to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.08.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 chyba nie lubie Depsi... http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c021.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c021.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c021.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c026.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.08.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.08.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 A SKOK Stefczyka? Tam zdaje się nie robią problemów. prawa autorskie za film o Brazylii do MGM sprzedaj sorki ...żartowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Ano witam wszystkich, chociaż z kwaśną miną Agdusie wyjechały .... chyba nie lubie Depsi... Groźby okrutne słała, mękami straszyła, jakoweś wałki do ciasta prezentowała... i chociaż niewinne to narzędzia, a przerażenie wielkie wzbudziły we wszystkich!!!! Cicho tak jakoś ... ponuro ... psuka leży wzdychając co chwila ... smutek się snuje po domu jak dym z zepsutego pieca No!! Nie podoba mi się to Mialy byc zdjecia z odwiedzin, ze sie tak przypomne niesmialo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.08.2008 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Witam wieczornie. Depsia, nie rycz, juz mi przeszło ... prawie Poza tym o tej porze to Ty już się cieszysz towarzystwem Agdusiowej rodzinki, a ja co????? Zdjęcia z odwiedzin będą, jak się Agduś zgodzi odstąpić prawa autorskie! Powódź znowu miałam Zaczynam strasznie nie lubić tego mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.08.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Zalałaś sąsiadkę? My chyba dzisiaj na koniki pójdziemy. Jesli burza nas nie pogoni, bo jest taka prognoza na dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.08.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 sie przyszłam przywitać miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.08.2008 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Zalałam Szlak by to wszystko trafił Dzień dobry! Buziaki dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.08.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Braza, to ja pomysla mam Ty sie dobrze ubezpiecz i zalewaj ta sasiadke czesciej witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.08.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 witam wszystkich no jak bedzie za często to bardzo stawkę podniosą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.08.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Hejeczka lepiej nie zalewaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.08.2008 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Anjamenku, nie skorzystam z propozycji z prostej przyczyny: to bardzo miła Pani i jest mi po prostu diabelnie głupio, że tak wychodzi. Nie z mojej winy, ale jednak! Wieczorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.08.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Brazunia wymyśliłaś co na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.08.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Brazuniu, a mnie uczyli ze biznes to nie emocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.08.2008 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Nic nie wymyśliłam kochani i gucio z tego pewnie będzie. Właśnie dlatego Anjamenku kochana, że biznes to nie emocje!! Rozważyłam wszystko na zimno i ... teraz reszta zależy już nie ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts