Anoleiz 30.10.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 no brazuniu się pochwalę... niech będzie tutaj bo normalnie serwer mi padł i mojej strony pryw. na razie nie mogę uruchomić... no więc wreszcie jestem na finiszu działkę sprzedałam, do 15 podpisuje akt notarialny i dostanę klucze do chałupy i oczywiście będę się zabierała do remontowania... ))))) dzięki za kciuki gdzieś tam trzymane za mnie, żeby się udało ja za Ciebie będę trzymała bardzo bardzo mocno cały czas ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2007 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 no brazuniu się pochwalę... niech będzie tutaj bo normalnie serwer mi padł i mojej strony pryw. na razie nie mogę uruchomić... no więc wreszcie jestem na finiszu działkę sprzedałam, do 15 podpisuje akt notarialny i dostanę klucze do chałupy i oczywiście będę się zabierała do remontowania... ))))) dzięki za kciuki gdzieś tam trzymane za mnie, żeby się udało ja za Ciebie będę trzymała bardzo bardzo mocno cały czas ) No Ty masz szczęście, że się odezwałaś!!!!! Cieszę się jak nie wiem co, że się zaczęło!!!! No trzymam normalnie kciukasy żeby wszystko dobrze szło!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 30.10.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 no ufff... bedę się chwalić na bieżąco z postepów... chociaż podejrzewam, że już przed zimą dużo nam się nie uda zrobić... ale może to i lepiej, na spokojnie z papierkologią pozwoleniami itd projektem zmian, inwentaryzacją sobie polecimy... żeby na wiosnę już ruszyć bez opóźnień jezu... tfu tfu tfu... jakby się tak udało przyszłe święta przy kominku w swojej chałupce.. ech... a tfu tfu tfu tfu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2007 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Chwal się, chwal się, chwal się - tylko na bieżąco!!!!!! Tfuuu...tfuuu... - jeszcze Frosię poprosimy, Ona ma talent niezwykły w tym pluciu!!!!! Będzie ok, a w przyszłym roku Święta spędzisz przy własnym kominku na pewno!!!!!!!!!!! No cholera, no cieszę się, jakby to o mnie chodziło normalnie!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.10.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 no nie ma co, ja też trzymam kciukasy, żeby następna zima przy swoim kominku... takie pierwsze święta w swoim tym wymarzonym domku, to najpiękniejsza sprawa na świecie Brazia, Ty też jeszcze troszkę i będziesz tak sobie marzyć Tzn, już pewnie marzysz, ale potem to już będzie takie baaardzo bliskie marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 30.10.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 dzięki normalnie tak się czasem ma wrażenie jakby to wszystko co się dzieje na forum takie bliskie było i nas do bólu osobiści enie raz dotyczy... i śmiech, radości i smutki wszelakie... to normalnie jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Anoleiz - GRATULUJĘ!!! Myślę, że te następne święta to na bank na swoim. Zobaczysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.10.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 mnie cieszą bardziej takie cudze rzeczy, które ja już mam. A to dlatego, że poprostu wiem ile mnie każda z tych rzeczy wysiłku kosztowała i jak się cieszyłam, jak już coś było w końcu na moje. I myślę, że każdego cieszy tak samo. I tak mi bliskie się wydaje to wszystko, jak Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.10.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 siedze sobie spokojnie i muzyczki slucham , a tu...pager mi sie odzywa normalnie jak Superplujka siem czujem Anoleiz !!!!!!!!!!!! nadlatuje i..............ze wszech sil ..pluje !!!!!!!!!!! chrr..tfuuuuuuuuuuuuu, tfuuuuuu, tfuuuuu.....za niemalowane ramie , czy jakos tak na wszelki wypadek p.s. dario mam tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.10.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 froschka, normalnie juz Cię lubię uwielbiam ludzi z poczuciem humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.10.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 froschka, normalnie juz Cię lubię uwielbiam ludzi z poczuciem humoru tez cie lubie juz od dawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.10.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 i dopiero teraz piszesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.10.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 i dopiero teraz piszesz?? niesmiala jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.10.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 mnie cieszą bardziej takie cudze rzeczy, które ja już mam. A to dlatego, że poprostu wiem ile mnie każda z tych rzeczy wysiłku kosztowała i jak się cieszyłam, jak już coś było w końcu na moje. I myślę, że każdego cieszy tak samo. I tak mi bliskie się wydaje to wszystko, jak Tobie też tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.10.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 i dopiero teraz piszesz?? niesmiala jestem no gadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 niesmiala jestem http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.10.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 niesmiala jestem http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif no właśnie, tego mi brakowało w słowniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2007 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Dziewczyny, jak Was kurczę nie lubi, no????!!!!! Tylko cichutko wspomni sie o potrzebie pomocy i już jesteście A ja to się przyznam, że jak na jeden dzień to wzruszeń i przeżyć mam mnóstwo: Anoleiz umowę podpisała, Kaśka więźbę ma na dachu - a ja w mordę jeża przeżywam, jakby to u mnie się wszystko działo No czy to norlmalne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.10.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 nio, pewniez że normalne u nas a ja znów dziś na lodzie zostałam.. a i tak się cieszę, bo ponoć tylko do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2007 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 niesmiala jestem No..ten tego .. jakby to ... hm...ująć ... ... ... Poległam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts