kaśka maciej 07.08.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Czy ja tam daaaaaaaaleeeekooooooooo widze Wiezę Latarni Morskiej??? Taaaaaaaaaaaaakkkkkk Aleś Ty teraz mundra, no nie no baaa ktoś śmie zaprzeczyć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.08.2008 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Na mnie nie patrz, zaprzeczać nie mam zamiaru ... mam silnie rozwinięty instynkt samozachowawczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.08.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Na mnie nie patrz, zaprzeczać nie mam zamiaru ... mam silnie rozwinięty instynkt samozachowawczy Boże!!! Ależ ja musiałam zrobić wrażenie A przecież ja taka miła jestem i sypatyczna i w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.08.2008 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Na mnie nie patrz, zaprzeczać nie mam zamiaru ... mam silnie rozwinięty instynkt samozachowawczy Boże!!! Ależ ja musiałam zrobić wrażenie Piorunujące Jesteś zaczepista kobita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.08.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Na mnie nie patrz, zaprzeczać nie mam zamiaru ... mam silnie rozwinięty instynkt samozachowawczy Boże!!! Ależ ja musiałam zrobić wrażenie Piorunujące Jesteś zaczepista kobita Zaczepista Zanczy się to miał byc komplement, tak??Jakiś synonim poproszę bo jestem po 2 lampkach wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.08.2008 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Na mnie nie patrz, zaprzeczać nie mam zamiaru ... mam silnie rozwinięty instynkt samozachowawczy Boże!!! Ależ ja musiałam zrobić wrażenie Piorunujące Jesteś zaczepista kobita Zaczepista Zanczy się to miał byc komplement, tak??Jakiś synonim poproszę bo jestem po 2 lampkach wina Moja córcia, która ma zakaz brzydkiego wyrażania się, mówi to zamiast zaje...bista Wystarczy??? Gdyby nie, to jeszcze ze dwie lampki machnij i już wszystko będziesz kumać A ja to spadam teraz spać ... padam Buziaki i do jutra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.08.2008 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.08.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 dzieńdoberek miłego dnia Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.08.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Dzien dobry wpadłam sie przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.08.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 dzień dobry Brazuniu fotka cudna lepsza niż mentolowe bo ja gaduś niepalący jezdem a Kasia to sokole oko gdzie Ona tą latarnie dojrzała cheba se muszę mocniejsze bryle sprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Przywitac się przyszłam Co nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.08.2008 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 A witojta wszyscy, witojta Verunia wszelki duch Gdzieś Ty się podziewała????? A z tym słychaniem to kiepsko, ale zawszeć przeca może być gorzej, więc byle do przodu Chłodniej się na szczęście zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.08.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 a to ja też się przywitam.. milego dnia m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 08.08.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 ...nie bede gorsza Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.08.2008 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Ano cześć, cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.08.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Dzieńdoberek Ciągle zaglądam, ino nie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.08.2008 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Dzieńdoberek Ciągle zaglądam, ino nie pisze To zupełnie jak ja u Ciebie Buziaki Marjuszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.08.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 a ja się tylko tak nieśmiało zapytam - jak poszło córci z Księżniczką na tych ostatnich zawodach? witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.08.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Heloł No co tam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.08.2008 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 No heloł, a nic tam Maluszku, Młoda nie wystartowała, niestety. Stwierdziłyśmy wspólnie, że na taką wysokość to jeszcze za wcześnie. Karla jest drobna a Brazylka to duża i silna klaczka no i powstaje konflikt interesów 90cm to już wysokość, którą konie niezbyt chętnie pokonują i trzeba umieć je do tego przekonać, moja Młoda jeszcze za mało sił ma. Ale przyjęła to z godnością i ... trrenuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts