braza 09.08.2008 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Wiesz Neferciu, chyba złamane nic nie jest, tak myślę. Ale boli jak cholera. Córcia smarowała mnie Altacetem, ale nie bardzo pomaga. Ogólnie jakoś się ruszam, ale chwilami to jak starowinka nad trumną się czuję... Ze trzy dni mam wyłączone z jazdy, kurna jego mać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 09.08.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Brazunia zdrówka zyczę Trzymaj się jakoś i kuruj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Wiesz Neferciu, chyba złamane nic nie jest, tak myślę. Ale boli jak cholera. Córcia smarowała mnie Altacetem, ale nie bardzo pomaga. Ogólnie jakoś się ruszam, ale chwilami to jak starowinka nad trumną się czuję... Ze trzy dni mam wyłączone z jazdy, kurna jego mać Nie wiem czy nie powinnaś się gdzieś prześwietlić - wiesz, jak coś boli za bardzo. NIe wiem jak się "wysiada z konia" ale wiem jak z motoru. I zła wiadomość jest taka, że boleć to dopiero będzie. Jutro. Jak gdzieś spuchniesz to leć na rentgen. Żartów nie ma. Jak ostro glebnęłaś to może być też coś w środku nie teges. Więc się obserwuj, dobra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.08.2008 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Neferciu, będę na się patrzeć, na pewno. Mam jeszcze kilka spraw do załatwienia Narazie nie puchnę, tylko boli w biedrze przy niektórych pozycjach Glebnęłam zdrowo, to fakt, i po prostu ni8eźle się potłukłam - mam nadzieję że tylko potłukłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Ja też mam taką nadzieję. Po figurze na motorze ma się wrażenie , że to raczej było spotkanie z lokomotywą... więc szczerze współczuję. I trzymam kciuki za szybki powrót do formy. Zmartwiłaś mnie tym wypadkiem... Ale wiem, że będzie good :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.08.2008 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Ciekawe jest to, że właściwie to powienien mnie bark lewy boleć, bo zrobiłam salto i walnęłam właśnie nim. A tu się okazuje, że boli mnie nad lewym póldupkiem I o co tu chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Brazunia coś Ci na P.W. skrobnęłam Ania dzięki lubię się dokształcać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.08.2008 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Już przeczytałam i zapisałam Dzięki Wu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 na zdróweńko Brazuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.08.2008 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Chyba mi pisana noc przed komputerem ... nie mogę się podnieść z krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.08.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Brazuniu, noz k.wa mac co za jelop z ta taczka a Szanowny nie moze wymasowac??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.08.2008 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Szanowny to za kilka godzin będzie dopiero Jakoś przeżyję, jak mi się palić będzie chciało okrutnie, to się zwlokę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.08.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 a nie chce Ci sie teraz? bo mnie ssie, ale juz zabki umylam a po pascie papierosek juz nie samkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.08.2008 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 a nie chce Ci sie teraz? bo mnie ssie, ale juz zabki umylam a po pascie papierosek juz nie samkuje Przepłucz usta coca colą ... będzie smakował Ssie i zaraz pójdę zapalić i kawę zaparzyć ... jakoś muszę przetrzymać tę noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.08.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 a nie chce Ci sie teraz? bo mnie ssie, ale juz zabki umylam a po pascie papierosek juz nie samkuje Przepłucz usta coca colą ... będzie smakował Ssie i zaraz pójdę zapalić i kawę zaparzyć ... jakoś muszę przetrzymać tę noc chyba tak zrobie, ale po kawie to bym juz cala noc miala z glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.08.2008 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Mnie kawa nie rusza, ale napiję się, żeby oszukać te ośrodki, co to za spanie odpowiadają. Muszę jakoś podnieść tyłek tak po 2-iej Dobra, zaczynam wstawać o komputera....ciekawe, ile czasu mi to zajmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.08.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Mnie kawa nie rusza, ale napiję się, żeby oszukać te ośrodki, co to za spanie odpowiadają. Muszę jakoś podnieść tyłek tak po 2-iej Dobra, zaczynam wstawać o komputera....ciekawe, ile czasu mi to zajmie poczekamy powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 09.08.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Współczulki dla zacnych części ciałka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.08.2008 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 O! Bodzio, witaj I zacne części dziękują, dziękują Jakoś nawet niedługo mi to zajęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 09.08.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 O! Bodzio, witaj I zacne części dziękują, dziękują Jakoś nawet niedługo mi to zajęło trzymaj sie ciepło i ...poręczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts