braza 10.08.2008 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Witam serdeczniście Spać poszłam kole 4-ej Jakoś łażę, myślę, że ma się ku lepszemu , ale grunt że Szanowny w domu ... psica już nie mi w oczka patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 10.08.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Troszkę nas przybyło, Braza ma swoja Brazylię, Karla pare centymetrów wyższa. Fajnie było w pracy, ale teraz mam wreszcie odrobinę czasu popodglądać co sie działo na forum. Zycze wszystkim miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.08.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Troszkę nas przybyło Tak szybko Szanowny zadziałał ??? Czy mam już gratulowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.08.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Witam pourlopowo (niestety).Faajnie było! Mówię Wam! Superzaście!Nie porwę się na dokładniejsze opowiadanie, ale sam fakt, że w siedem osób na oszałamiającym metrażu mieszkania Brazy nie tylko wytrzymaliśmy dwa tygodnie nie wykazując żadnych morderczych skłonności, ale wręcz się rozstać nie mogliśmy, najlepiej świadczy o tym, jak nam tam dobrze było. Zazdraszczać możecie! Gdybyśmy w perspektywie nie mieli pobytu u Depsi, pewnie wołami by nas z Kołobrzegu nie wyciągnęli.A u Depsi melanż sielsko-anielskiej atmosfery Domu pod sosnami i światowej "zagramanicznej" i egzotycznej chwilami (odwiedziliśmy przy okazji prawdziwe tropiki!).Przy okazji dowiedzieliśmy się o istnieniu czegoś takiego jak "Łuk Mużakowa". A że czasu było mało, to go zobaczyliśmy tylko na zdjęciach, oglądanie w naturze zostawiając na zaś.Przybyło nam miejsc, które koniecznie musimy odwiedzać w każde kolejne wakacje. Na razie obowiązkowe były Swory (zaliczone w tym roku) i morze (ogólnie - miejscowość dowolna). Teraz miejscowość nad Bałtykiem jest tylko jedna (nie muszę pisać jaka?), a w okolicach pewnej małej miejscowości w sosnowych lasach zostało nam bardzo dużo do zobaczenia i zrobienia. Dzieci zapytane dokąd jedziemy na wakacje będą teraz miały już dłuższą listę oczywistych odpoweidzi. Tylko czy urlop Andrzeja dostosuje się do tych wymagań?A w domku zastaliśmy idealny porządek (nie moja to zasługa, tylko gości) i dżunglę w ogródku. Przy świętej niedzieli zgrzeszyłam i rzuciłam się do podwiązywania pomidorów, bo się rozszalały. Poznałam nowy gatunek tych pysznych warzywek - pomidory płożące! Przy okazji niejako ciut wypieliłam między nimi i zaczęło je być widać. Już nie płożą się po okolicy.Otworzyłam też nowe linie lotnicze dla ślimaków "Przezpłot Air". Nie było tego tałatajstwa u nas, bo za sucho dla nich, ale jakoś się zwiedziały, że pod liśćmi bujnie rosnącego, mimo zeszłorocznych wykopek (doły na metr głębokie kopałam) chrzanu jest zacisznie, cieniście i wilgotno. Zeszły się więc gromadnie ślimaki różnych kolorów, wielkości i kształtów. A dzisiaj poznały rozkosze podróży powietrznych (delikatnie rzucałam).Pięknie zakwitły nam rzodkiewki tego roku, bo goście wzgardzili nimi i pozwolili rosnąć bez opamiętania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.08.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 I w osobnym poście, żeby było lepiej widać: BAAARDZO DZIĘKUJEMY ZA GOŚCINĘ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.08.2008 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 No cieszę się bardzom, że dotarliście szczęśliwie!!! Informuję jednoczesnie, tak na wsi słuczaj, że nie rezerwuję sobie biletu na owe tanie linie lotnicze!!!! Vercia, ciekawie to odczytałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.08.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Cieszę się bardzo, że zostało Wam dużo do zobaczenia i zrobienia, już czekamy na przyszły rok. Braza, jak poobijana amazonka dzisiaj się miewa? Czy Szanowny nie ma za duzo obowiązków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.08.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 No cieszę się bardzom, że dotarliście szczęśliwie!!! Informuję jednoczesnie, tak na wsi słuczaj, że nie rezerwuję sobie biletu na owe tanie linie lotnicze!!!! Vercia, ciekawie to odczytałaś Ślimakiem nie jesteś, więc przyjeżdżaj spokojnie - przez płot nie przelecisz (w każdym bądź razie za moja pomocą, bo z własnej woli, to kto Cię tam wie, co Ci do łba strzeli). Vercia odczytała optymistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.08.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 witam wieczorową porą - wprawdzie nie brunet ale co tam Brazunia mam nadzieję że samopoczucie lepsze okłady zastosowane i ulgę przyniosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.08.2008 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Śpicie? Czego tak długo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.08.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 dzień dobry nie śpimy za dużo roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.08.2008 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Witam cieplutko. Poobijana amazonka ma się trochę lepiej za sprawą .... no Miłego dnia wszystkim życzę i lecę odkręcać to, co namieszałam z meblami kuchennymi ... no kretynka normalnie Papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.08.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Brazunia no to rewelacja co lepiej nie ważne co i jak ważne że działa a ja to chyba coś przegapiłam co z meblami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.08.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 brazunia - czyli nie ma to jak małż w domu ale o so chodzi z tymi mebelkami witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.08.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 No właśnie - co z tymi meblami? Będą pasowały do nowego domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Meble kuchenne?? Nic nie wiem Dlaczego ja znowu nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.08.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Kasia ja też nic nie wiem ale że Ty nic nie wiesz hejeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.08.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 A Brazunia taka zjęta, że nawet na chwilke nie wpadła do nas! Nieźle musiała namotać, skoro tyle czasu odkręcanie Jej zajęło! Pewnie zmienia ilość, rozmiary, kolor i kształty szafek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.08.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Jak ona robi to, co ja myślę, że ona robi, to ja chcę najświeższe wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Kasia ja też nic nie wiem ale że Ty nic nie wiesz hejeczka no czujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts