Agduś 11.08.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Jak ona robi to, co ja myślę, że ona robi, to ja chcę najświeższe wieści. Wprawdzie ja nie wiem, co Ty myślisz, że Ona robi, ale ja też chcę wiedzieć!!! A w ogóle, to kto to widział, żeby tak w towarzystwie szeptać sobie na ucho !! Protestuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.08.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 wprawdzie dalej nie wiem o co chodzi z tym meblami ale przynajmniej okazuje się że nie tylko ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.08.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Jak ona robi to, co ja myślę, że ona robi, to ja chcę najświeższe wieści. Wprawdzie ja nie wiem, co Ty myślisz, że Ona robi, ale ja też chcę wiedzieć!!! A w ogóle, to kto to widział, żeby tak w towarzystwie szeptać sobie na ucho !! Protestuję!!! Kobieto!!! Ode mnie dzwoniłaś sama i mówiłas, że jak ona tego nie zrobi no to już nie wiemy jak do niej gadać. To czego Ty chcesz ode mnie? No nie mogie dziewczynki, powiedzieć, bo dym byłby albo i wstyd jaki. No wiecie, trudne tematy to są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.08.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 TO to Ona obiecowała zrobić w weekend, takoż nie podejrzewałam, że robi dzisiaj. A te meble to w związku z TYM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.08.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 pozdrawiam wieczorkiem co to za afera z meblami??buziakim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.08.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 No właśnie nie weim, bo Braza o meblach, a Depsia o czymś zupełnie innym. I bądź tu człowieku mądry! Tym bardziej, że Braza zniknęła, albo siedzi cicho przy kompie i chichra się w rękaw. Brazunia, wycieraczek do monitora nie potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.08.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 qurka - znowu tajamnice jakoweś się tu pojawiają brazunia - a Ty gdzie wsiunkłaś, co witanko wieczorową porą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 11.08.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Witam wieczorową porą. Braza już w lepszej kondycji,a co do mebli to już wyjaśniam:Braza przyjęła, że żadne kable, rury itp nie maja prawa wystawac ze ściany, a tym bardziej z podłogi.Niestety zajrzałem w to miejsce gdzie rzeczone meble mają stać i poprostu stwierdziłem, że trzeba gnać do sklepu i odkręcić sprawę. Jednak sklep byl szybszy i meble były już na miejscu, ale nie jest tragicznie znalazłem chyba niezłe rozwiązanie problemu z montażem. Damy znać jak wszystko znajdzie sie na swoim miejscu. Miłego wieczoru wszystkim życzę i pewnie za chwilę Braza pojawi się na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 11.08.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Przykro mi bardzo, ale Braza śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.08.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 O 22.07 śpi??? Taż o tej porze zaczynaliśmy szulerkę uprawiać! Nieźle Ją te meble wymęczyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.08.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 spryciula kurczaczek ja to już całkiem zgłupłam gdzie te meble stać mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.08.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Przykro mi bardzo, ale Braza śpi w takim razie proszę na paluszkach.. co by jej nie obudzić.... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.08.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Podejrzane te meble są, bo mają stać w starej kuchni.PS. Braza, czy ja Ci już mówiłam, że zmywarka 45 cm jest całkiem bez sensu? I to bez względu na ilość użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.08.2008 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 No właśnie. Na cholerę Ci te meble i ta zmywarka? I w ogóle gdzie Ty jesteś? Odezwać się proszę, bo o szanowne zdrowie się martwię. Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.08.2008 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 No odzywam się, czemu nie, jestem. Wiecie, ja naprawdę padłam Byliśmy u Księżniczki, nałaziłam się po ujeżdżalni za córcią - ta mała cwaniara na koniu jeździła, a ja na piechotę posuwałam ... no i efekt był taki, jaki był... Meble muszą byc do starej kuchni, bo ja chcę zmywarkę!!!! Mam dość zmywania garów, po prostu. A kuchnię mam taką jaką mam, więc trzeba było zmienić. Zmywarka 45cm nie jest najgorsza - moja koleżanka ma i jest bardzo zadowolona. Poza tym ta nasza będzie miała full wypas!!! Ale się nagadałam Aaaaa...i trochę już lepiej łażę, aczkolwiek to nie jest jeszcze szczyt mojej formy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.08.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 dzień dobry chyba czegoś nie doczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 12.08.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Słoneczne dzień dobry ...no i wszystko się wyjaśniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.08.2008 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Magi, nie martw się, ja też się pogubiłam w tym wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.08.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 to ja też buziaki w słoneczne przedpołudnie zasyłam super Brazunia że Ci juz lepiej wreszcie wiadomo co z meblami bo już miałam podejrzenia że cichem i ukradkiem jakiś domeczek popełniłaś i urządzasz a nam potem tylko wkleisz gotowe foteczki żeby nam jęzory z wrażenia do piętów poopadali lecem tyrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.08.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Cześć Dobra wiadomość! Koniec wojny w Gruzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts