kaśka maciej 30.10.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Dziewczyny, jak Was kurczę nie lubi, no????!!!!! Tylko cichutko wspomni sie o potrzebie pomocy i już jesteście A ja to się przyznam, że jak na jeden dzień to wzruszeń i przeżyć mam mnóstwo: Anoleiz umowę podpisała, Kaśka więźbę ma na dachu - a ja w mordę jeża przeżywam, jakby to u mnie się wszystko działo No czy to norlmalne jest Normlane, też tak mam, dobre ludzie my som, to i cieszymy się z cudzych sukcesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.10.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 No!Nic dodać, nic ująć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2007 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Czy firmy windykacyjne działają poza granicami naszego pięknego kraju??? Właśnie się dowiedziałam, że te moje koszmary senne wyjechały - chyba do Szkocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Ja nie wiem, Brazunia, ale to chyba drfogie jest. Myślę, że trzeba popytać w tych firmach, mają swoje sposoby - przecież w Polsce zostaje zwykle jakiś majątek lub rodzina dłużników. Nie wiem, można też chyba sprzedać taki dług, trzeba by poszukać w necie. Płacą Ci co prawda tylko część zadłużenia, ale masz temat z głowy, a nabywca długu ściąga go sobie na własną rękę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.10.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 I niczego tu nie zostawiły? Żadnego majątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.10.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Czy firmy windykacyjne działają poza granicami naszego pięknego kraju??? Właśnie się dowiedziałam, że te moje koszmary senne wyjechały - chyba do Szkocji Teoretycznie pewnie da rade. W praktyce jesli ktos nie ma mediow , bo wynajmuje mieszkanie i placi poprzez wlasciciela domu , ciezko go odnalezc. Sprzedalabym dlug o ile to mozliwe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2007 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Czyli pozostaje sprzedanie długu, ale komu??? Firmie windykacyjnej??? Kto odkupi dług co do którego nie wiadomo, kiedy i jak będzie go można odzyskać?? Za dużo tego!!! Oni maja dochód - emeryturę - ale jest zajęta!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.10.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Aloha Babcia Pozwole sobie w tygodniu szarpnąć twój dziennik. Nareszcie mam odrobine wolnego czasu........wiec wolno pisze i.............. zmykam..powoli dalej........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2007 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Stuku Samozwańcza Babcia !!!! A szarpnij, szarpnij, tylko nie wiem czy go znajdziesz Pewnie już zaginął w odmętach innych dzienników (ja zaczęłabym tak kole 15 strony szukać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.10.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Eee tam, takie firmy mają swoje sposoby. Znajdź taką, która ma najgorszą reputację, żeby Ci chociaż satysfakcja została, że kochanym dłużnikom ktoś zalezie za skórę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.10.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Czyli pozostaje sprzedanie długu, ale komu??? Firmie windykacyjnej??? Kto odkupi dług co do którego nie wiadomo, kiedy i jak będzie go można odzyskać?? Za dużo tego!!! Oni maja dochód - emeryturę - ale jest zajęta!!!Chyba tak . Z tym , ze taka firma pewnie zechce ocenic szanse Nie chce Cie wprowadzac w blad , dzwon o pytaj , mow jaka masz sytuacje i sluchaj co podopwiadaja. Jakos to trzeba rozgryzc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.10.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Brazunia, wyślij mi melijka z opisem sytuacji...może co uradzim Znam trochę ale brak szczegółów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2007 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 No i tak zrobię!! Zaczynam od jutra!!! A z banku nadal żadnej odpowiedzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.10.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Andrzej przeszedł od razu do konkretów: "Muszę sprawdzić w LEXie, czy Polska nie ma ze Szkocją umowy pozwalającej ścigać (cośtamcośtam) zwykłej (cośtam) cywilnoprawnej, a poza tym, czy Szkocja nie ma rejestru dłużników".Jak już sprawdzi, to Ci napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2007 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Brazunia, wyślij mi melijka z opisem sytuacji...może co uradzim Znam trochę ale brak szczegółów... Jesteś kochany Facet!!!! Zrobię to jutro, na spokojnie, nie wiem tylko, jakie informacje szczególnie będą przydatne?? Aha, możesz mi na priva przesłać swojego maila, ja nie umiem jakoś odnaleźć na skypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.10.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Brazunia, wyślij mi melijka z opisem sytuacji...może co uradzim Znam trochę ale brak szczegółów... Jesteś kochany Facet!!!! Zrobię to jutro, na spokojnie, nie wiem tylko, jakie informacje szczególnie będą przydatne?? Aha, możesz mi na priva przesłać swojego maila, ja nie umiem jakoś odnaleźć na skypie W stopce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2007 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Agduś no normalnie po prostu podziękuj bardzo Andrzejowi w moim imieniu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2007 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Brazunia, wyślij mi melijka z opisem sytuacji...może co uradzim Znam trochę ale brak szczegółów... Jesteś kochany Facet!!!! Zrobię to jutro, na spokojnie, nie wiem tylko, jakie informacje szczególnie będą przydatne?? Aha, możesz mi na priva przesłać swojego maila, ja nie umiem jakoś odnaleźć na skypie W stopce Ale plama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 No i widzisz - nie jesteś sama! Wspólnymi siłami coś uradzimy i jakoś Ci pomożemy. Jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było. Jea, ja zawsze wiedziałam, że Ty to Facet przez duże "F". I ten Andrzej Agdusiowy też konkret. Fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.10.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 ...TYlko najpierw muszę mu komputer udostępnić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts