braza 13.08.2008 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Agduś, jak to tak daleko, to dajmy sobie spokój. Nie ma sensu, co wynajdziemy na miejscu. Vista mi się aktualizowała i musiałam się odłączyć, toteż witam wszystkich przybyłych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.08.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 braza - aktualizowałaś może Vistę do Service Pack 1? Tak się zastanawiam czy warto to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.08.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Agduś, jak to tak daleko, to dajmy sobie spokój. Nie ma sensu, co wynajdziemy na miejscu. Vista mi się aktualizowała i musiałam się odłączyć, toteż witam wszystkich przybyłych Taż mówię, że może będziemy w okolicy po telewizor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.08.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Buty już masz kupione. My telewizora nie mamy jeszcze, ale kolega Andrzeja pewnie w buty się zaopatrzył. Usłyszawszy dzisiaj w pracy o cenach w Decathlonie, pognał tam zaraz i właśnie przed chwilą nabył dla Ciebie halówki do kosza rozmiar 36 za 4,95 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 13.08.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Agduś, to ja bardzo lubię tego kolegę!!!!! Butów oczywiście nie kupiłam, bo narazie nam się nie spieszyło, i bardzo dobrze!!!! Płyty się powoli przegrywają, w przyszłym tygodniu pewnie paczkę wyślę I dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.08.2008 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Ta poezja powyżej to oczywiście moje wykonanie, jeno zapomniałam, że Szanowny sobie profil poprawiał no i się rozpędłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.08.2008 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 No i gwoli formalności: zmywarka już w domu Aktualnie stoi w przedpokoju, bo zakomunikowała nam, że ona taka śliczna, nowiutka i biała nie ma najmniejszej ochoty stać w towarzystwie nie ślicznych, nie nowych i tym bardziej nie białych kuchennych gratów Takoż oczekujemy jutrzejszej dostawy mebli, coby zmywarce nosa utrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.08.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 my też czekamy wiesz na co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.08.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Muszę znaleźć przepis na sałatkę z zielonych pomidorów, bo mi trochę opadło przy tym podwiązywaniu. Adguś - taki przepis jest we wątku o przetworach zimowych. Jakbyś miała za dużo tych pomidorków to podeślij U nas w sprzedaży nigdzie nie ma. u mnie można tylko osobiście odebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.08.2008 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Muszę znaleźć przepis na sałatkę z zielonych pomidorów, bo mi trochę opadło przy tym podwiązywaniu. Adguś - taki przepis jest we wątku o przetworach zimowych. Jakbyś miała za dużo tych pomidorków to podeślij U nas w sprzedaży nigdzie nie ma. u mnie można tylko osobiście odebrać to kiedy mam przyjechać Braza - fotki koniecznie miłego dzionka Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.08.2008 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 I ja wpadłem zobaczyć co słychać Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.08.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Dzień dobry - mój net się wścieka, więc mało mogę gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.08.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Witam cieplutko i słonecznie. Ładny dzień dziś mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.08.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 cześć bardzo ładny mamy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.08.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 u nas też pięknie słoneczko od rana świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.08.2008 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Cześć wszystkim Rom, jak rany, gdzieżeś Ty się podziewał???? Na Mozilę przeszłam i się kurna gubię Chyba wrócę do przeglądarki windowsowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.08.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Braza - zostań przy Firefoxie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.08.2008 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Łatwo powiedzieć Nie mam pojęcia, jak dodać stronę do ulubionych ... jakieś zakładki potworzyli i.... co to jest??? W Internet Explorer jest po prostu dodaj do ulubionych, a tu za diabła nie kumam, co z tymi zakładkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.08.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 przecież w FF jest tak samo masz polską czy angielską wersję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.08.2008 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Polską! Ale wcale nie jest tak samo ... tak przynajmniej mi się wydaje Nie mam pojęcia, jak dodać stronę do tzw. ulubionych, bo jakieś zakładki wymyślili No goopia jest, normalnie. Spadam, bo za godzinę przyjdą hydraulicy do zmywary, trzeba niepotrzebne szafki uprzątnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts