Nefer 15.08.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 A u mnie burza nieźle daje. Canal + zaniknął. Czyli jeszcze potrwa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.08.2008 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Witam wieczornie. Mam nadzieję, że u naszych przyjaciół z burzowo-trąbowych rejonów wszystko w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.08.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Witam wieczornie. Mam nadzieję, że u naszych przyjaciół z burzowo-trąbowych rejonów wszystko w porządku.U mnie lało, burze też była ostra, ale na szczęście ostro nie wiało, przynajmniej do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.08.2008 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Dzień dobry - ze spokojnej mojej okolicy. Mam takoż nadzieję, że u wszystkich już wszystko w porządku i że dzisiaj już takich szaleństw burzowych nie będzie, choć prognoza o tym mówi... Braza, a za ile Ty jesteś trenerem? Bo wiesz, za to się płaci... trenerowi... jak pracuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.08.2008 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Tiaaaaa ... płaci się ... ale ja taki filantrop jestem... Dzień dobry U mnie sztorm, ale w normie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.08.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Chyba za dużo kasy masz, że nic nie chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.08.2008 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Za dużo .... hmyyyy ... na pewno nie, ale to była moja osobista, prywatna córcia i Jej koleżanka. Gdyby nie to, że zgodziłam się przypilnować dziewczynki, to koleżanka córci przez dziurkę od klucza jazdę by zobaczyła Takie zwyczaje panują w tej stajni To jest okropne i chamskie!!! Komuś nie chce się postać 30 minut na hali, chociaż dziecko cały dzień pracowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.08.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Za dużo .... hmyyyy ... na pewno nie, ale to była moja osobista, prywatna córcia i Jej koleżanka. Gdyby nie to, że zgodziłam się przypilnować dziewczynki, to koleżanka córci przez dziurkę od klucza jazdę by zobaczyła Takie zwyczaje panują w tej stajni To jest okropne i chamskie!!! Komuś nie chce się postać 30 minut na hali, chociaż dziecko cały dzień pracowało Braza, czas z tym zrobić porządek A tak w ogóle to przyszedłem się przywitać i złożyć uszanowanie Szanownemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.08.2008 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Witaj Marjuszku Porządek to zrobię u siebie, jak już w końcu tę stajnię założę, w obecnej nie ma co liczyć na zrozumienie i szacunek dla ludzi ... o dzieciach nie wspomnę Szanowny śpi twardym bykiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 16.08.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Witam serdecznie wszystkich. Nie śpię twardym bykiem, tylko się aklimatyzuję, zazwyczaj trwa to kilka dni, a poza tym korzystam z sytuacji, że mogę Miłego dnia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.08.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Witam serdecznie wszystkich. Nie śpię twardym bykiem, tylko się aklimatyzuję, zazwyczaj trwa to kilka dni, a poza tym korzystam z sytuacji, że mogę Miłego dnia życzę. Aklimatyzacja do nowych warunków - teraz to będzie moja ulubiona wymówka jak będę spał za długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.08.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Ja w sprawie formalnej, bo ja chciałam zgłosić, że mnie się bardzo avatar Szanownego podoba. Dziękuję za uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 16.08.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Ja w sprawie formalnej, bo ja chciałam zgłosić, że mnie się bardzo avatar Szanownego podoba. Dziękuję za uwagę. Stary awatarek zaginął, a chciałem nadal utrzymać klimacik no i Braza mi go znalazła. Korzystam z okazji,że Braza szaleje na Brazylii/poprawiło się jej trochę/ i chciałbym bardzo podziękować za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 16.08.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Witam serdecznie wszystkich. Nie śpię twardym bykiem, tylko się aklimatyzuję, zazwyczaj trwa to kilka dni, a poza tym korzystam z sytuacji, że mogę Miłego dnia życzę. Aklimatyzacja do nowych warunków - teraz to będzie moja ulubiona wymówka jak będę spał za długo Ja tylko czasem mogę pozwolić sobie na "aklimatyzację".Wypada tak ze dwa razy do roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.08.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Ależ, ależ , ja dziś się raczyłam zwlec z wyrka o 12.00 - normalne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.08.2008 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Ja w kwestii formalnej: wróciłam ze stajni. Ubaw był po pachy Nadjechał był bowiem wóż transmisyjny TVN (jeno nie wiem którego TVN-a ) ze wsparciem w postaci niejakiego "De Mono" i niejakiej Elizabeth Duda!!! Ranyyyyy, ale dali po garach Niejaka E.Duda przebrała się za Indiankę - sukienusia z zamszu powiązana sznureczkami, gołe nogi, gołe ręce i sandałki "rzymianki" na nogach i wsiadła na ..... konia, myślicie????? Nieeeee, kochani!!!! Wsiadła na wielbłąda Widział ktoś kiedyś Indiankę na wielbłądzie Natomiast niejaki pan A.Krzywy z tego De ... cośtam ubrał się w strój Indianina (wyglądał jak pajac, nota bene) i dosiadł skarogniadego rumaka o wdzięcznym imieniu Brenus ( przez przyjaciół nazywanego Bronek). Wyglądał ździebko żenująco, ale hit sezonu nastąpił w chwili, gdy ów Pan Krzywy nakazał dziewczynie prowadzącej owego rączego rumaka,tonem nieznoszącym sprzeciwu, z lekka podlazłym jakby niesmakiem, puszczenie wodzy i pozostawienie Go sam na sam z rumakiem. Dziewczyna zrobiła to ze śpiewem na ustach po czym Bronek .... udał się zdecydowanym krokiem w stronę stajni, nie zważając w najmniejszym nawet stopniu na poczynania osoby siedzącej na jego szlachetnym grzbiecie i sprawiającej wrażenie, jakby wcale do stajni udawac się nie chciała Nad panem A.Krzywym zlitowała się jakaś dobra dusza i zatrzymała Bronka w tym parciu do stajni, gdyż pan A.Krzywy za jasną cholerę nie był w stanie tak prostej rzeczy zrobić Po przyprowadzeniu rączego rumaka w miejsce, w którym miała się odbywać jakaś tam akcja pan A.Krzywy, niepomny wcześniejszej porażki, ponownie zarządał zostawienia go sam na sam z rumakiem i ponownie miałam okazję obserwować zdecydowany marsz Bronka w stronę stajni Po takim dictum rumaka pan A.Krzywy stwierdził, że jednak ujęcie z koniem jest be Wierzcie mi, wiłam się ze śmiechu, bo wyglądało to przekomicznie!!!! Pan A.Krzywy - z lekka przygasła chyba już gwiazda polskiej muzyki dał mi mnóstwo radości i za to jestem Mu niezmiernie wdzięczna Więcej już na tę żenadę nie chciało mi się patrzeć i poszłam pogadać z Brazylką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.08.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Bo Krzywy śpiewać umie a nie galopować . Pewnie wyglądałabym podobnie jak on na koniu Wredna Tyyyyyyyyyyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.08.2008 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Nie chodzi o Jego umiejętności, tylko o fakt jak się zachował!! Sam kazał w sposób mało delikatny dziewczynie opiekującej się Bronkiem zostawić go samego, bo mu "...koncepcje obrazu psuje" No to miał ... obraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.08.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Nie chodzi o Jego umiejętności, tylko o fakt jak się zachował!! Sam kazał w sposób mało delikatny dziewczynie opiekującej się Bronkiem zostawić go samego, bo mu "...koncepcje obrazu psuje" No to miał ... obraz Ach, bo wiesz, MY ARTYŚCI ..mamy często ludzi za nic.... Buractwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.08.2008 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Ano ... buractwo!!! Ale za to ile zabawy i radości mi sprawił Pani E.Duda toże, chociaż ona sama w sobie jakaś sympatyczniejsza się wydaje. Aaaaaa ... i żeby nie było: gdy pan A.Krzywy zsiadł z owego rączego rumaka przesiadł się na bryczkę, na któej siedziała reszta tego De...costam. Pani E.Duda dołączyła do nich no i realizując jakąś tam wizje ruszyli. Pamiętajmy, że rzecz dzieje się na Dzikim Zachodzie, pan A.Krzywy udaje (żenująco, bo żenująco, ale jednak) Indianina ... i gromkim głosem woła "Aloha" jako hasło do ruszenia bryczki No nie, tego to już było dla mnie za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts