Agduś 18.08.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Żadnego brata w pobliżu nie było to i mogę rozpocząć robotę jako "Amazonka bez głowy" - jeździec był to i czas na damską reprezentację Wu, jak można mnie nie poznać Cześc wieczorne To niech niewiasta się do konia nie zbliża, kiedy brata żadnego w pobliżu nie ma, który by mógł niewieście na pomoc się rzucić. Bo niewiasta bez głowy niemądrze wyglądać będzie i nikt niewiasty nie pozna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.08.2008 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Niewiasta będzie ostrożniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.08.2008 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Mojny się pyta, czy z koniem na głowę się zamieniłaś. Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.08.2008 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Mojny się pyta, czy z koniem na głowę się zamieniłaś. Dzień dobry. Na chwilę tak!!! Mam sporo do myślenia, a kuń ma dużą głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.08.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Już mi przeszło! Wczoraj odbyłam szokujące rozmowy telefoniczne, podczas których rozmówca tytułował mnie niewiastą zwracając się do mnie w trzeciej osobie. Trzy razy dzwonił! Podczas pierwszej rozmowy mało się nie udusiłam ze zdumienia a potem tłumionego śmiechu. Kolejne już mnie tak nie zaskoczyły, ale ślady w psychice zostawiły, jak bylo widać. Uważaj, żeby Brazylii głowa nie rozbolała od tego myślenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.08.2008 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Tytułowanie niewiasty niewiastą od tak dawna jest passe, że aż miło posłuchać Przecież dlatego na te głowy się zamieniłyśmy, bo ona ma większą, wolniej rozboleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.08.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Tytułowanie niewiasty niewiastą od tak dawna jest passe, że aż miło posłuchać Przecież dlatego na te głowy się zamieniłyśmy, bo ona ma większą, wolniej rozboleje Nie wiem, czy by Ci miło było, gdyby ktoś tytułujący się pustelnikiem (mówiąc w 3 osobie) zaskoczył Cię takim telefonem. Mnie sie o mało zwoje nie przegrzały od wytężonej pracy, by zrozumieć do kogo i o kim mówi. On nie używa innej formy niż 3 osoba w stosunku do siebie i rozmówcy. Ja bym tam nie była pewna, czy Brazylka życzy sobie bólu głowy. Bo podejrzewam, że gdy tylko rozboli, to jej oddasz głowę i weźmiesz swoją - zdrową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.08.2008 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Może i racja, chyba jednak oddam jej tęgłowę Co to za cudak, ten Pustelnik??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.08.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Pustelnik mieszka w Staniątkach. O ile wiem, nie jest uznawany przez Kościół, co mu chyba wcale nie przeszkadza. Wygląda nadzwyczaj oryginalnie. Ponoć wcale nie stroni od współczesnych udogodnień w życiu codziennym. Ot, taka atrakcja miejscowa.Zadzwonił do mnie, bo musimy usunąć z mieszkania dziadków meble. Nie są piękne i nowe, ale jeszcze całkiem porządne, więc szkoda je porąbać na opał. Powiesiliśmy ogłoszenia, że je oddamy i pustelnik zainteresował się nimi. Zadzwonił więc do niewiasty i zamówił szafy. Potem chciał jeszcze inne meble też wziąć, więc dzwonił kolejne dwa razy. Niestety w międzyczasie niewiasta obiecała niektóre z tych mebli pewnemu bratu i innej niewiaście. Sprawę transportu pustelnik załatwi z bratem kierowcą, który dostarczywszy część szafek nam, pojedzie do pustelnika. Zastanawiam się, czy uprzedzać brata kierowcę, do kogo jedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.08.2008 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Uprzedź koniecznie, brat kierowca może szok przeżyć i będziesz go miała na sumieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.08.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 a zem się uśmiała dzień dobry grzecznie mówię braza czy są jakieś darmowe programy w necie do projektowania łazienki czy lepiej coś kupić ? Bo muszę czymś swoją niezbyt dużą głowę zająć przed przyjściem murarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.08.2008 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=8&a=68#lazienka Różne programy, dość ciekawy jest ten Sweet Home 3D. Ja pracuję w PRO100 Na stronie producenta http://www.ecru.pl masz demo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.08.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 mówię dzień dobry i uciekam bo mi moje znudzone Słoneczko na plecy włazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.08.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=8&a=68#lazienka Różne programy, dość ciekawy jest ten Sweet Home 3D. Ja pracuję w PRO100 Na stronie producenta http://www.ecru.pl masz demo. dzięki będę się edukować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.08.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 dobry wieczor wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.08.2008 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Rany boskie!!!!! Szanowny Pan wsiadł dzisiaj na Księżniczkę!!!!! Ja nie wiem, kto był z nich bardziej przejęty - czy Szanowny, czy Księżniczka, ale wiem, że ja byłam mocno przejęta!! Tak mocno, że zdjęc nie zrobiłam, ofiara losu. Ale na usprawiedliwienie dodam, że dzielnie w rencach lonżę trzymałam, co by Księzniczka Szanownego w siną dal nie wywiozła Jutro nadrobię, poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.08.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Dla mnie konie są za duże ALe mają piękne, miękkie, zamszowe nosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 I gryza w glowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.08.2008 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Nefer, no umarłam, za duże Konie Toż babę zza biurka jedym paluszkiem za chabety wyciągasz!!!! No daj spokój, koń na pewno nie powie następną razą tylko będzie się miział cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Jeszcze tego brakowalo, zeby panca w STOENie sie miziala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts