malgos2 19.08.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 A kto nas zdiagnozuje ? Dochtora by cza mój akurat siedzi obok ale podejrzanie patrzy na monitor to może lepiej niech nic nie mówi może powie coś fajnego Niech powie, czym mozna zarazic pania plwocinami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.08.2008 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Może by jaką diagnozę wystawił ten Twojny Kasica Byle nie za dokłądną Dobry wieczór Panie Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.08.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 ja jutro opluje kilka pan z NFZ i zrobie fotki dobry wieczor Trzymam za słowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.08.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 A kto nas zdiagnozuje ? Dochtora by cza mój akurat siedzi obok ale podejrzanie patrzy na monitor to może lepiej niech nic nie mówi może powie coś fajnego Niech powie, czym mozna zarazic pania plwocinami... To pewnie zależy od tego, czym sama dysponujesz... No chyba, że plwocinę pożyczysz od kogoś, kto dysponuje innymi zarazami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 A kto nas zdiagnozuje ? Dochtora by cza mój akurat siedzi obok ale podejrzanie patrzy na monitor to może lepiej niech nic nie mówi może powie coś fajnego Niech powie, czym mozna zarazic pania plwocinami... To pewnie zależy od tego, czym sama dysponujesz... No chyba, że plwocinę pożyczysz od kogoś, kto dysponuje innymi zarazami... No tak, slusznie. Zakladajac, ze bedzie tam jakis ochraniarz stal mozna do spisu wlaczyc przede wszystkim paradontoze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.08.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 A ochroniarze zawodowo na paradontozę zapadają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.08.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 jak tu chorobskowo sie zrobilo, fuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 A ochroniarze zawodowo na paradontozę zapadają? No to sie przyjrzyj standardowemu uzebieniu ochroniarskiemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.08.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 jak tu chorobskowo sie zrobilo, fuj Zapluty się ten temat zrobił jak karzeł reakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.08.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 A ochroniarze zawodowo na paradontozę zapadają? No to sie przyjrzyj standardowemu uzebieniu ochroniarskiemu... Nie przyglądałam się, ale zacznę im zaglądać w zęby. Jutro będziemy w Selgrosie po telewizor, a tam zawsze jest jakiś ochroniarz, a że darowanym koniem nie jest, to mu w zęby zaglądnę. Zapytać jakby co, czy to paradontoza czy próchnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.08.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 A ochroniarze zawodowo na paradontozę zapadają? No to sie przyjrzyj standardowemu uzebieniu ochroniarskiemu... Nie przyglądałam się, ale zacznę im zaglądać w zęby. Jutro będziemy w Selgrosie po telewizor, a tam zawsze jest jakiś ochroniarz, a że darowanym koniem nie jest, to mu w zęby zaglądnę. Zapytać jakby co, czy to paradontoza czy próchnica? pewnie jeden zab zzarty przez prochnice, a pod drugim paradontoza, reszty brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.08.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Brazunia ja zauważyłam epokowy wyczyn Szanownego a dla Ciebie Nefercia to zawsze jeszcze hucuł zostaje - jak ja mówię takie pół konia większy jak kucyk mniejszy jak normalny - jak dla mnie w zupełności wystarczy bo z normalnego to mam za daleko do ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.08.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 O widzisz Wu - Ty mnie rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.08.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Nefcia bo ja to mam odwieczny dylemat - i chciałabym i boję się kocham konie i chętnie bym na nich jeździła ale cholera mam lęk wysokości i normalnie z normalnego konia to uuuuuuuuu za daleko ziemia ale na hucułku jeździłam i nie było tak najgorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 A ochroniarze zawodowo na paradontozę zapadają? No to sie przyjrzyj standardowemu uzebieniu ochroniarskiemu... Nie przyglądałam się, ale zacznę im zaglądać w zęby. Jutro będziemy w Selgrosie po telewizor, a tam zawsze jest jakiś ochroniarz, a że darowanym koniem nie jest, to mu w zęby zaglądnę. Zapytać jakby co, czy to paradontoza czy próchnica? pewnie jeden zab zzarty przez prochnice, a pod drugim paradontoza, reszty brak Zapytac nalezy koniecznie, tylko najpierw potraktowac pytaniem: pan chyba nie bardzo lubi swoja prace, prawda? Ochroniarz potraktowany jest mniej awanturujacy sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.08.2008 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 To ja zacznę traktowac ochroniarzy ... od jutra, dzisiaj juz za późno Pojutrze hydraulicy przychodza i nawet podobno maja zamiar coś zrobić, więc na wsi słuczaj dzisiaj parę rzeczy z kuchni wyniosłam ... tych cenniejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Ajajaj. A czlowiek nie kaktus, pic musi... Wredna klaczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.08.2008 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Ajajaj. A czlowiek nie kaktus, pic musi... Wredna klaczka... http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_11877_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.08.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Hejka Dalej wieje nad morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.08.2008 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 No jak pragnę zdrowia, Królik, gdzie Ty się szwendasz Przestało wiać, dzisiaj to nawet upiornie duszno i gorąco było!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts