jea 19.08.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 No jak pragnę zdrowia, Królik, gdzie Ty się szwendasz Przestało wiać, dzisiaj to nawet upiornie duszno i gorąco było!!! Kopię rowy sezon jest nieeeee? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.08.2008 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Przez taki czas, to juz do Chin się pewnie dokopałeś Jakby co to podeślij parę rzutów, pomyślimy o wnętrzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.08.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Przez taki czas, to juz do Chin się pewnie dokopałeś Jakby co to podeślij parę rzutów, pomyślimy o wnętrzach ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.08.2008 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Pamiętaj Dobra, idę głowę do podusi przytulić Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Pamiętaj Dobra, idę głowę do podusi przytulić Dobranoc! Te zjedzona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.08.2008 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Mój Synek teraz chwilowo z koniami pracuje. Takimi wyścigowymi, co to Ascot, Wielka Pardubicka itede. I mówi, że to bestie są, nie konie. Złośliwe jak pszczoły zabójcy, nie ma chwili, żeby nie próbowały ugryźć. Czasem lekko, jakby próbowały, czy człowiek jest jadalny, a czasem... Mówi, że znielubił przez to konie. Radzi sobie z nimi, w końcu to nie takie trudne, ale musi (jak wszyscy tam) stale się pilnować, czy z tyłu Go koń nie ugryzie, nawet jak między boksami środkiem stajni idzie ktoś z taczką, to łeb z boksu wyciągają i gryzą. A odległość jest taka, że sięgają. No, wariaty, nie konie. A Szanownemu proszę gorąco i serdecznie pogratulować w moim imieniu!!! Jestem pełna podziwu, bo ja na konia bym nie wsiadła. Nawet na miłą i dobrą Brazylkę. Pełna więc jestem podziwu dla Szanownego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.08.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Bo to folbluty są. Z torów w dodatku. Taki koń ma we łbie jedno - heja i do przodu - widocznie więcej mu się nie mieści.Araby to co innego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.08.2008 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Araby ... Folbluty ... Wyższość Świąt Bożega Narodzenia nad ... Wszystkie te kopytne bestie są jednakowe, chociaż jedne mniej, a inne bardziej rozbisurmanione Witam cieplutko Szanownemu przekażę ukłony gdy z działeczki dziadka wróci - pojechał ogołocić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 20.08.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Dzień dobry w ten przepiękny, słoneczny dzień Działka ogropdowa ogołocona,przepyszne warzywa i owoce. Dziękuje wszystkim za słowa uznania za mój pierwszy raz , ale drobne sprostowanie - jeździć zacząłem w tamtym roku, ale ze względu na pracę miałem sporą przerwę. A poza tym nie wsiąść na Konia Brazy to grzech. Brazylia jest wspaniałą klaczką i jestem pewien,że każdy by sobie poradził Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.08.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.08.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 ja też dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.08.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 A poza tym nie wsiąść na Konia Brazy to grzech. Brazylia jest wspaniałą klaczką i jestem pewien,że każdy by sobie poradził Miłego dnia zgadzam się z każdym słowem nie testowałam, ale tak jej z oczu patrzy... dobre i mądre zwierzę to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2008 03:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 A poza tym nie wsiąść na Konia Brazy to grzech. Brazylia jest wspaniałą klaczką i jestem pewien,że każdy by sobie poradził Miłego dnia zgadzam się z każdym słowem nie testowałam, ale tak jej z oczu patrzy... dobre i mądre zwierzę to jest Na odleglosc to kazdy mondry jest. Nie moge sie doczekac, kiedy Cie Ania na grzbiecie Brazylii zobacze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.08.2008 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.08.2008 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 I ja też witam Hydraulicy się spóźniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 21.08.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 witam porannie!A ja bym wsiadla - wyglada na wielka i tu bym sie juz troche bala - cos mi sie wydaje ze ona jak kon slaski jest wielka!!!!!!! POtega i siła - piekna!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.08.2008 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Mhk - Braza to w połowie Wielkopolak, stąd jej wzrost; druga połowa jest już mniej znana Ale "SP" ma (dla mnie wtajemniczonych - sp to skrót od szlachetna półkrew, cokolwiek by to nie oznaczało, brzmi dobrze ) DarioAS, trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.08.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Dzień Dobry Nareszcie coś drgnęło w dzienniczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.08.2008 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Cześc Romciu Znowu poleciałam w rankingu ... trzeba było coś z tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.08.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Tak się zastanawiam............chyba nie ma innych komentarz któr by miały 157 stron Czyli jesteś Liderem. Nie zazdroszę temu, co by chciał to wszystko przeczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts