braza 21.08.2008 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Może znajdzie się taki zapaleniec, zobaczymy Faktycznie, ten przepowiedziany przez Agduś rekord wpisów w komentarzach, przed wbiciem pierwszej łopaty chyba już mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.08.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 No, nareszcie jakieś stanowcze słowo, bo już zaczynałam wątpić w to siedlisko. Skoro jednak Szanowny Pan zagustował w konnych spacerkach z córcią, to moja wiara w wakacyjną pracę dla mnie wróciła na właściwe miejsce.Byliście???!!! Jedźcie!!! Umieram z ciekawości, co to jest! I nie wiem, jak Wy możecie nie umierać z ciekawości! Ja bym już na piechotę tam doszła! Wyobrażasz sobie zimą te kuligi? Wożenie rodzin z dziećmi znudzonymi nartami? Ciąganie narciarzy za koniem? Kolejkę chętnych? A latem las za progiem i tereny? Rajdy?Oczywiście w tę sobotę nie jedźcie TAM, tylko zupełnie gdzie indziej (chociaż nie wiem, czy Mloda nie ma więcej wolnego w niedzielę, ale pewnie spodziewa się gości w sobotę i do niedzieli by nie wytrzymała już). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.08.2008 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Pojedziemy!!!! Aktualnie trwają jeszcze negocjacje z Panią od Stawu Jeszcze klamka nie zapadła ... No mówię Tobie, jak się Szanownemu spodobało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.08.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Wcale się nie dziwię. W perspektywie taki spacerek po lesie... bajka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.08.2008 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Bajeczka nawet!!!! Hydraulicy się spóźniają ... u nich się to nazywa "gromadzeniem materiałów" Przez taki czas to materiał na 4 takie kuchnie można zebrać .. chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.08.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 A Ty im dobre wymiary kuchni podałaś? Może uni nie uwierzyli i dodali sobie zero na końcu każdego wymiaru? To i nie ma dziwne, że gromadzą i gromadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.08.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Brazunia, to ja po przeczytaniu dzisiejszego wpisu w Twoim dzienniku, wierzę i ufam temu, co powiedział Szanowny Pan i trzymam mocno za to, by tak się stało, jak on powiedział, ale bez kataklizmów i końców świata. Siedlisko....jak to ładnie brzmi, pamiętasz ten film z Dymną i Pietraszakiem chyba, sielskie, anielskie życie, buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 21.08.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 wiesz co braza nic madrego mi sie nie cisnie na usta ale bardzo trzymam kciuki zeby wam wyszlo!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.08.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 I ja z całego serca zaciskam paluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.08.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Innej opcji nie ma. Ja to muszę pojechać do Brazy do tego siedliska na konie. Szanowny na koniu prezentuje się całkiem, całkiem, tylko powiedz mu żeby patrzył się przed siebie a nie na siodło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.08.2008 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Verunia, no mówię ... i mówię .... i mówię ... i chyba powoli zaczyna docierać Kochani, nie dziękuję jeszcze za te życzenia, żeby nie zapeszyć!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.08.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 dobry wieczor i lece czytac Brazy dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 21.08.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Innej opcji nie ma. Ja to muszę pojechać do Brazy do tego siedliska na konie. Szanowny na koniu prezentuje się całkiem, całkiem, tylko powiedz mu żeby patrzył się przed siebie a nie na siodło Witam Szanowne towarzystwo! Zabrzmi to nieskromnie, ale uwielbiam takie komentarze-no cóż męska próżność. Oczywiscie powinnaś Veruniu dosiąść Brazy, jest naprawdę wspaniała. Miłego wieczoru wszystkim życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 21.08.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 /braza to TEN Szanowny pan! - ja dopiero zalapalam - witam imc pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.08.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Brazunia co ja czytam aż mnie się uszka zaczerwieniły na myśl że może to co ja myślę to jest to co Ty tak tajemniczo gdzieniegdzie napomykasz wiec trzymam kciuki aż mnie bolą tak mocno ściskam - tu słówko tam słówko a ja już widzę byłsk słońca w tafli wody słysze szum lasu i czuję jego zapach i to wszystko z konikami w tle ale mam wybujałą nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 21.08.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 /braza to TEN Szanowny pan! - ja dopiero zalapalam - witam imc pana mhk jak to miło czytać takie słowa, a poza tym ja nie jestem TEN Szanowny Pan tylko poprostu szanowny małż Brazyli, a że się tak jakos przyplątał Pan to i tak powstał Szanowny Pan A teraz wszyskim dobrej nocy życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 21.08.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 No dobra juz dobra - niech juz zostanie ten szanowny pan - pozniej i tak zostanie sam MAŁŻ nie przejmuj sie Bardzo mi milo!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.08.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 śpicie już?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.08.2008 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Nie. Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.08.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Brazunia co ja czytam aż mnie się uszka zaczerwieniły na myśl że może to co ja myślę to jest to co Ty tak tajemniczo gdzieniegdzie napomykasz wiec trzymam kciuki aż mnie bolą tak mocno ściskam - tu słówko tam słówko a ja już widzę byłsk słońca w tafli wody słysze szum lasu i czuję jego zapach i to wszystko z konikami w tle ale mam wybujałą nie A ja nie muszę sobie wyobrażać, bo widziałam!!! No mówię Wam - będziecie się pchać drzwiami i oknami! Ale ja pierwsza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts