braza 30.10.2007 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 ...TYlko najpierw muszę mu komputer udostępnić... No i to są tak zwane "mieszane uczucia" .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.10.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Brazunia, ja nie umiem Ci pomóc z tą kasą, ale mam nadzieję, że Jea potrafi, to łebski gość jest. Ja mogę popluć, kciuki potrzymać i... pomodlić się za pomyślne załatwienie sprawy. Nie mam co prawda za bardzo chodów na górze, ale chyba każde dobre słowo się liczy, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.10.2007 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Każde Depeesiu, dokłądnie każde!!!! A przy okazji dodam, że na pewno masz większe chody, niż ja Szanowyny dzwonił z Hiszpani (Bilboa) - i ja chcę do Hiszpanii!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.10.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Moje chody to żadne, ale sie pomodlę, no. Jak Ty pojedziesz do tej Hiszpanii to zabierzesz mnie ze sobą? Też bym chciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.10.2007 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Zabiorę Depeesiu, na pewno Cię ze sobą zabiorę!!!! Jestem po pierwszym w życiu (prawie)samodzielnym wyjeździe na miasto!!!!! Ja żyję, instruktor żyje, koleżanka-pasażerka żyje, samochód cały, drzewa stoją nadal!!!!! Czyli chyba jest ok!!!!!!! Ludzie!!!! Ale fajne jest to kierowanie samochodem!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.10.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Zabiorę Depeesiu, na pewno Cię ze sobą zabiorę!!!! Jestem po pierwszym w życiu (prawie)samodzielnym wyjeździe na miasto!!!!! Ja żyję, instruktor żyje, koleżanka-pasażerka żyje, samochód cały, drzewa stoją nadal!!!!! Czyli chyba jest ok!!!!!!! Ludzie!!!! Ale fajne jest to kierowanie samochodem!!!!! No baaaa!!! Widzę, że koleżanka zasmakowała już tego uczucia No to witaj wśród kierowniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.10.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Witaj witaj Mam prawko od 1989r i dopiero rok jeżdżę Wreszcie się zebrałam a i małż się zbuntował i nie chciał mnie wozić Postawił auto pod klatką i miesiąc sie mu przygladałam aż w końcu wsiadłam i jeżdżę do dzisiaj Jak ja żyłam bez tej wolności mobilnej to ja nie wiem Trzymam kciuki za powodzenie na kursie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.10.2007 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Kasiu czy po swoim pierwszym wyjeździe na miasto też czułaś, że tewraz to już góry tylko przenosić????!!!! Aha, nawalony jak moskit facet wylazł mi prościuteńko pod koła!!! Zataczał się jak bączek!! Przy samiusieńkim cmentarzu!! I pewnie bym go szturchnęła z lekka, gdyby nie hamulec instruktora!! Ale wcale nie czuję do siebie żalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.10.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Kasiu czy po swoim pierwszym wyjeździe na miasto też czułaś, że tewraz to już góry tylko przenosić????!!!! Braza, każdy pierwszy raz sprawia, że chcesz przenosić góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.10.2007 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Kasiu czy po swoim pierwszym wyjeździe na miasto też czułaś, że tewraz to już góry tylko przenosić????!!!! Braza, każdy pierwszy raz sprawia, że chcesz przenosić góry Masz rację Lecę popatrzeć, co nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.10.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Zabiorę Depeesiu, na pewno Cię ze sobą zabiorę!!!! Jestem po pierwszym w życiu (prawie)samodzielnym wyjeździe na miasto!!!!! Ja żyję, instruktor żyje, koleżanka-pasażerka żyje, samochód cały, drzewa stoją nadal!!!!! Czyli chyba jest ok!!!!!!! Ludzie!!!! Ale fajne jest to kierowanie samochodem!!!!! Fajnie będzie, jak mnie zabierzesz!!! Wielkie gratulacje, Brazunia, z powodu pierwszej jazdy!!! Widzę, że będzie z Ciebie znakomity kierowca - tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.10.2007 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Może i kierowiec ze mnie będzie, kto wie, ale jakiego ja stresa miałam!!!!!!! Drugi raz za kierownikiem i już na miasto!!!! A przecież teraz, przed świętem to .... Instruktor wybrał na szczęście taką trasę, że nie było najgorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.10.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 No widzisz, a tyle obaw miałaś! Na pewno będzie dobrze. Już ja o tym wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 31.10.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 dobrze,że Ci sie podoba jazda samochodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.10.2007 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 No widzisz, a tyle obaw miałaś! Na pewno będzie dobrze. Już ja o tym wiem. http://www.poland.ameryka.org/pic/dziekuje.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.10.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Braza, każdy pierwszy raz sprawia, że chcesz przenosić góry Nie wiem dlaczego , ale moim zdaniem Kasia to Ty pomyslalas o czyms zupelnie innym niz kierowanie samochodem Braza Gratuluje pierwszego razu Teraz to juz bedziesz nas wszystkich odwiedzala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.10.2007 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Nie wiem dlaczego, ale moim zdaniem też Kasia chciała powiedzieć coś innego Ja Wam wszędzie i o każdej porze będę mówić, jak to cudownie wiedzieć, że jesteście!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.10.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 a moim zdaniem kaska wcale nam nie chciala powiedziec przeciez gdyby chciala ..... ale faktem jest , ze pomyslala brazunia ciesze sie , ze jazda na calego sprawia ci frajde jak przyjedziesz do mnie , zapisze sie na kurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.10.2007 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Frosia to Ty nie masz prawka?? Myśłałam, że to ja taka antyautkowa jestem To naprawdę fajne uczucie, ale i tak wolę 60km/h na koniu od 200km/h w blaszanej konserwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.10.2007 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 czy ja wygladam na taka , co ma prawko ? ja tam wole 200km/h ............jako pasazer na koniu to ja nie wiem z jaka szybkoscia ................chodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts