mayland 22.08.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Cześć Odrobiłam zaleglości dziennikowe. WYbacz, ze dopiero teraz Ślicznie sie te konie prezentuja. Zaje....tą fascynacje macie rodzinną. Kurcze no, wydaje się byc idealnym rozwiązaniem dla Was takie siedlisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.08.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Braza ja tu pierwszy raz u Ciebie i zakochałam się i w Twojej pięknej klaczce i w Twoim talencie literackim i w Twoim pomyśle na życie!!! Samej mi wiele razy chodziło po głowie jak cudownie byłoby mieć stadninę, a jak małż po wielu namowach spróbował wsiąść na konia, to wsiąkł tak, że po dwóch miesiącach jeździł lepiej niż ja po dwóch latach nauki A teraz od dawna nie byliśmy na koniach i strrrrrrasznie mi z tego powodu smutno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.08.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Tak się zastanawiam............chyba nie ma innych komentarz któr by miały 157 stron Czyli jesteś Liderem. Nie zazdroszę temu, co by chciał to wszystko przeczytać No ja to się poddaję Chyba że gdzieś wcześniej powklejane jakieś fajne pomysły - co? No bo o czym można tyle gadać??? O seksie? Ale tak długo?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.08.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 O seksie? Też...Jest tyyyyle tematów do omówienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.08.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 dobry wieczór jednak całkiem bystre ze mnie zwięrzę pomimo nadmiaru pracy fizycznej - a może właśnie dlatego no ja to już się dawno wryłam do Brazuni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.08.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Dawno to tu były: tatjana, Iwozelka, Anoleiz, Agduś, DPS, Biała... Od pierwszej strony komentów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.08.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 brazunia - trzymam kciuki, żeby się udało witam wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.08.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 nie ma to jak ktoś człowiekowi pokaże gdzie jego miejsce w szeregu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.08.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 nie martw się wu - ja teraz jestem najświeższa świeżyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.08.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 nie martwię się DorciaIQ po prostu nagle zrobiło się dla mnie jakoś mniej sympatycznie na szczęście nie za sprawą właścicielki tychże komentarzy jak to mówią życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.08.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 cichutko witam Brazunia, bądź dobrej myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.08.2008 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 nie martwię się DorciaIQ po prostu nagle zrobiło się dla mnie jakoś mniej sympatycznie na szczęście nie za sprawą właścicielki tychże komentarzy jak to mówią życie Nie chciałąm nikomu pokazywać jego "miejsca w szeregu". Jeśli jest Ci przykro - przepraszam, nie miałam takiego zamiaru. Chciałam się pochwalić, że już dawno znam i lubię Brazę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.08.2008 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Witam w pioruńsko deszczowy poranek Leje, jak jasna cholera, ale może to i dobrze, bo nie żal w domu siedzieć i bitwę o jeden z przyczółków kuchni wygrywać Aktualnie Szanowny walczy z ustawieniem wszystkiego w jakiś sensowny sposób, a ja dzielnie wspieram Go duchowo Depsia na pewno nikogo nie chciała obrazić ani ustawiac, Wu Słońce moje, źle to odebrałaś!! Miałam to ogromne szczęście, że w ciągu tego roku odwirtualizowałam dwie znajomości: z Agduś i Depsią właśnie - to cudowne, kochane osoby, dalekie od obrażania i pokazywania komukolwiek, gdzie jest jego miejsce!!! Pani od Stawu się narazie nie odzywa W przyszłym tygodniu wybierzemy się w to drugie miejsce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.08.2008 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 DarciaIQ witama cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.08.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 No proszę chwilę mnie nie było a tutaj takie wiadomości to ja też trzymam kciukasy mocniście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.08.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 a i chciałam pozdrowić Szanownego i dlaczego schowałaś się za Księżniczkę w avatarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.08.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Brazunia, dzięki za dobre słowo. Też Cię kocham. Wu, no jak pragnę zdrowia, przestań się dąsać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.08.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 To ja czekam niecierpliwie na obszerną relację z tego drugiego miejsca. Szkoda, że nie mogę tam pojechać... Kusząco brzmi ten las w pobliżu, ten wyciąg i życzliwy sąsiad ze stawem... Zdjęcia, koniecznie duuużo zdjęć. Adresów nie posyłam, bo Młoda nie może nigdzie kupić znaczków, więc z wysyłania karteczek nici. Miłego spotkania Wam życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.08.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 dobry wieczór dzięki Brazunia za dobre słowo dompodsosnami siem nie dąsam siedzę w Zakopanem i trochu mam utrudniony dostęp do interneta a tempo to ma takie że można wyjść z siebie zanim strona wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.08.2008 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Dzień dobry pochmurne i chłodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts