Agduś 24.08.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 U nas słoneczko przebija się przez chmury. W nocy popadało nawet!Dobry dzionek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.08.2008 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Witam, witam I zaraz lecę dalej - Agduś mam i przekażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.08.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 dzien dobry. kaca mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.08.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 No i co - jeszcze lecisz? http://sceptological.blox.pl/resource/czarownica.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.08.2008 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 dzien dobry. kaca mam Służę: http://www.sylwesteroferty.pl/grafika/kac_sylwester_2.gif Depsia, doleciałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.08.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 dzien dobry. kaca mam Służę: http://www.sylwesteroferty.pl/grafika/kac_sylwester_2.gif Depsia, doleciałam... dzieki Ci dobra kobieto, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.08.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Dobry dzionek!Cóż tu dzisiaj tak pusto?Braza jedzie oglądać włości, Depeesia jedzie do Sworów obradować i szkolić się, Anjamen leczy nadal kaca... a reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.08.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 a reszta lata z obiegówką w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.08.2008 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Przywitam się i z kronikarskiego obowiązku poinformuję, że właśnie trwa pierwsze w tym domu zmywanie garów bez udziału czynnika ludzkiego Narazie jest fajnie, zobaczymy czy efekt też będzie fajny Verunia, obiegówka to super sprawa!! Ja biegając ze swoją w każdej kancelarii jakąś kawę spijałam .... zajęło mi tak z 6 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 25.08.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 dzien dobry! jak tam po zmywaniu - ja pierwszy raz spedzialm siedzac pod zmywarka - szkoda ze nie zrobialm tego przy trzecvim razie bo wlasnie wtedy zalao nam kuchnie poniewaz hydraulik zle wsadzil weza do odplywu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.08.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 dzień dobry efekt też będzie fajny a co ma nie być te zmywarki to takie głupie nie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.08.2008 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Ja to nawet zaryzykuję stwierdzenie, że w pewnych sytuacjach te zmywarki są mądrzejsze ... ode mnie Instrukcja (zmywarka Electrolux) napisana dla super inteligentnych osób z IQ powyżej 1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.08.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Dobry dzionek! Cóż tu dzisiaj tak pusto? Braza jedzie oglądać włości, Depeesia jedzie do Sworów obradować i szkolić się, Anjamen leczy nadal kaca... a reszta? niektórzy właśnie kawkę piją... dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.08.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Dobry dzionek! Cóż tu dzisiaj tak pusto? Braza jedzie oglądać włości, Depeesia jedzie do Sworów obradować i szkolić się, Anjamen leczy nadal kaca... a reszta? reszta czeka na nowe zdjęcia w Twoim dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.08.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 I na relację z oglądania nowego domku Brazy Bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.08.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 I na relację z oglądania nowego domku Brazy Bry kupiła czy wybudowała .....z dziesięć dni tutaj nie zaglądałem to i w temacie nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.08.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 I na relację z oglądania nowego domku Brazy Bry kupiła czy wybudowała .....z dziesięć dni tutaj nie zaglądałem to i w temacie nie jestem Pojechała oglądać nowe włości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 26.08.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 ale dopiro bedzie kupowac ?? czy juz kupila?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.08.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 I na relację z oglądania nowego domku Brazy Bry kupiła czy wybudowała .....z dziesięć dni tutaj nie zaglądałem to i w temacie nie jestem Pojechała oglądać nowe włości no, musi w końcu coś kupić, bo podobno w przyszłym roku mam mieć urlop wypoczynkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.08.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 I na relację z oglądania nowego domku Brazy Bry kupiła czy wybudowała .....z dziesięć dni tutaj nie zaglądałem to i w temacie nie jestem Pojechała oglądać nowe włości no, musi w końcu coś kupić, bo podobno w przyszłym roku mam mieć urlop wypoczynkowy No to koniecznie musi kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts