Agduś 26.08.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Dobry dzionek! Cóż tu dzisiaj tak pusto? Braza jedzie oglądać włości, Depeesia jedzie do Sworów obradować i szkolić się, Anjamen leczy nadal kaca... a reszta? reszta czeka na nowe zdjęcia w Twoim dzienniku Już byłam gotowa biec z aparatem, porzucając nawet obiadek, który właśnie wcinam przy komputerze, ale przypomniało mi się, że: a) na podjeździe stoi samochód, który nie mieści się w garażu, bo rezydują tam przywiezione z Krakowa szafki, które nie chcą same wejść na strych. Przydałyby się umiejętności nieobce początkującemu nawet rycerzowi Jedi - przenoszenie przedmiotów gestem dłoni. Muszę poćwiczyć! Najpierw jednak trzeba zrobić na strychu miejsce dla szafek. To wiąże się z odkręceniem części płyt nad naszym pokojem, bo chcemy nad sufitem podwieszonym przeciągnąć kable głośników i przesunąć lampę. Dopiero wtedy na przykręconych na powrót płytach postawimy szafki. No dobra - samochodem mogę wyjechać na drogę, odsłaniając podjazd, ale... b) na pięknym kole stoją stare szafki kuchenne, które na opał mieli wziąć sąsiedzi. Sąsiedzi nie przychodzą. Nie wiemy, co zrobić - poganiać, czy uznać, że nie chcą tych szafek i spalić je na sąsiednim polu. Pójdę poganiać - głupio. Spalimy - też głupio, bo obiecaliśmy. Tyle że oni obiecali je zabrać w miarę szybko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.08.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Dobry dzionek! Cóż tu dzisiaj tak pusto? Braza jedzie oglądać włości, Depeesia jedzie do Sworów obradować i szkolić się, Anjamen leczy nadal kaca... a reszta? reszta czeka na nowe zdjęcia w Twoim dzienniku Już byłam gotowa biec z aparatem, porzucając nawet obiadek, który właśnie wcinam przy komputerze, ale przypomniało mi się, że: a) na podjeździe stoi samochód, który nie mieści się w garażu, bo rezydują tam przywiezione z Krakowa szafki, które nie chcą same wejść na strych. Przydałyby się umiejętności nieobce początkującemu nawet rycerzowi Jedi - przenoszenie przedmiotów gestem dłoni. Muszę poćwiczyć! Najpierw jednak trzeba zrobić na strychu miejsce dla szafek. To wiąże się z odkręceniem części płyt nad naszym pokojem, bo chcemy nad sufitem podwieszonym przeciągnąć kable głośników i przesunąć lampę. Dopiero wtedy na przykręconych na powrót płytach postawimy szafki. No dobra - samochodem mogę wyjechać na drogę, odsłaniając podjazd, ale... b) na pięknym kole stoją stare szafki kuchenne, które na opał mieli wziąć sąsiedzi. Sąsiedzi nie przychodzą. Nie wiemy, co zrobić - poganiać, czy uznać, że nie chcą tych szafek i spalić je na sąsiednim polu. Pójdę poganiać - głupio. Spalimy - też głupio, bo obiecaliśmy. Tyle że oni obiecali je zabrać w miarę szybko... jakoś strasznie skomplikowane to tłumaczenie to chyba znaczy że muszę jeszcze poczekać aż samochód wyjedzie a szafki szlag trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.08.2008 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Cześc Kochani i czołem Zostawiłam Was dzisiaj i szczerze mówiąc to się nawet trochę za Wami stęskniłam Narazie nic nie kupuję, chyba że ktoś ma na zbyciu jakieś 5 tys. i może tak na 3 miesiące pożyczyć Pani od Stawu kazała działać .... Agduś, ćwicz ten gest rycerzy Jedi, ewentualnie pogadaj z Harry'm, jest szansa, że on coś wymyśli A sąsiadów pogoń ... to wcale nie będzie nieładnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.08.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Cześć Niestety ja z tym jadących na oparach więc nic innego zrobić nie mogę jak powitać Cię w klubie cierpiących deficyt budżetowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.08.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 ja za jakies 2 miesiace bede przy kasie, mozesz tyle czekac??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.08.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Raaaaanyyyy, jesteście niesamowite Maylandzia, miło mi gościć w klubie składającym się z tam zacnych członków Anjamenku .... kto wie ... kto wie .... może się jeszcze uśmiechnę, gdyby zabrakło na finalizację przedsięwzięcia, no qurna .... niesamowite!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.08.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 odloze na boczek na Twoje siedlisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.08.2008 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Gadaliście o tej zamianie z koniem na głowy ... gadaliście ... to macie A sobie zaszalałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.08.2008 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 niezla amazonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.08.2008 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 jakoś strasznie skomplikowane to tłumaczenie to chyba znaczy że muszę jeszcze poczekać aż samochód wyjedzie a szafki szlag trafi Samochód pikuś, tylko te szafki strasznie wyglądają i zasłaniają koło. Sąsiadowi się przypomniałam. Czekam na reakcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 27.08.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 ladne zdjecie - tez bym chciala takie miec ale obawiam sie ze ja na tym koniu wisialbym u dolu a nie tak sie pieknie prezentowala jak ty! huehuehueue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.08.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Brazuniu, avatarek niczego sobie konik fotogeniczny jest, jak zwykle dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.08.2008 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Dzień dobry Miłemu Towarzystwu Kola, spoko, ja raz tak na dole wisiałam, pod szyją Księżniczki, jak jaki naszyjnik drogocenny Informuję też lojalnie i uprzedzam, że mam w zanadrzu parę nowych awatarków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.08.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 dzien dobry, Braza ale daj sie chwile tym avatarem nacieszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.08.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 odloze na boczek na Twoje siedlisko no to się załapiesz na I turnus, praca w stajni gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.08.2008 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 odloze na boczek na Twoje siedlisko no to się załapiesz na I turnus, praca w stajni gratis Już po szychcie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.08.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 jakoś strasznie skomplikowane to tłumaczenie to chyba znaczy że muszę jeszcze poczekać aż samochód wyjedzie a szafki szlag trafi Samochód pikuś, tylko te szafki strasznie wyglądają i zasłaniają koło. Sąsiadowi się przypomniałam. Czekam na reakcję. ale Ty zaradna kobialka jesteś czekam cierpliwie nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 27.08.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 ja tez moge w stajni robic - wszystko - zadnej parcy sie nie boje i wiecie co uwielbiam zapach jaki jest w stajni - chora jestem co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.08.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 odloze na boczek na Twoje siedlisko no to się załapiesz na I turnus, praca w stajni gratis Już po szychcie??? dawno, chciałabyś mnie robotą zabić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.08.2008 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Kola, jaka chora Normalna Kobita jesteś, ja też lubię ten zapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts