braza 27.08.2008 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 odloze na boczek na Twoje siedlisko no to się załapiesz na I turnus, praca w stajni gratis Już po szychcie??? dawno, chciałabyś mnie robotą zabić Eeeee, nie tak wcześnie, dopiero jak na turnus przyjedziesz to pomyślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 27.08.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 znaczy norma bez odchylen tylko ze ja nigdy nieczego profesjonalnie przy konich nie robilam - tylko w oborze u mojego dziadka no i klaczke ujezdzalam na oklep po polach, ale ja jestem pojetny uczen i ciezko pracowac moge to moze sie zalapie na jaki turnus kiedys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.08.2008 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Spoks, będzie good Dobra, najwyższy czas wziąć się za mniej przyjemne rzeczy, np.: zakup książek do szkoły dla córci Bleeeee, kupa szmalu za nic Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.08.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 znaczy norma bez odchylen tylko ze ja nigdy nieczego profesjonalnie przy konich nie robilam - tylko w oborze u mojego dziadka no i klaczke ujezdzalam na oklep po polach, ale ja jestem pojetny uczen i ciezko pracowac moge to moze sie zalapie na jaki turnus kiedys? jak lubisz robić to przyjedziesz przed I turnusem coby było na glanc przygotowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 27.08.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 a co mi tam mo ge przyjechac !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.08.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 a co tu tak cicho d.bry fajny avatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.08.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.08.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 dobry wieczór niestety jestem z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.08.2008 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Dobry...dobry ... Wu, a dlaczego niestety Tak Ci było dobrze tam, gdzie byłaś Kuchnia mnie wciągnęła, tym razem nie moja jeno łobca i mi zeszło. Dlatego mwię od razu dobranoc, bo chyba padam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.08.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Dobry...dobry ... Wu, a dlaczego niestety Tak Ci było dobrze tam, gdzie byłaś Kuchnia mnie wciągnęła, tym razem nie moja jeno łobca i mi zeszło. Dlatego mwię od razu dobranoc, bo chyba padam to ja zaczynam czuwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.08.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Brazunia byłam w Zakopanym i tak tak było mnie tam straśnie dobrze tylko króciutko za to moje Maluśkie nic innego nie robi tyłko woła ihaha - ciekawe czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.08.2008 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Czuwaj Jamlesiku, czuwaj Będę spała spokojnie, a żeby nie było, że tylko czegoś chcę, to zostawię dla Ciebie na to czuwanie: http://www.opakowania.com.pl/technologie/foto/2zamheineken.jpg Nie wiem czy lubisz, ale na pewno lepsze to niż "Harnaś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.08.2008 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Brazunia byłam w Zakopanym i tak tak było mnie tam straśnie dobrze tylko króciutko za to moje Maluśkie nic innego nie robi tyłko woła ihaha - ciekawe czemu Konia dziecku kupiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.08.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 no zaraz kupiłam i co pod blokiem sobie uwiążę siedział na kucyku, jechał bryczką (mam na to dowoda ) i teraz na widok konia podskakuje i woła ihaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.08.2008 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Lubię Twojego synka Znaczy się, trzeba chłopaka na jazdę konną posłać .... chyba, że mu przjedzie jak podrośnie,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.08.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Czuwaj Jamlesiku, czuwaj Będę spała spokojnie, a żeby nie było, że tylko czegoś chcę, to zostawię dla Ciebie na to czuwanie: http://www.opakowania.com.pl/technologie/foto/2zamheineken.jpg Nie wiem czy lubisz, ale na pewno lepsze to niż "Harnaś" ciekawe, czy chociaż łyczkiem poczęstuje koleżankę wiedziałam, że powinnam tu zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.08.2008 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Tola ale zauważyłaś, że Jamles siedzi cicho, nie odzywa się, a piwa w beczce ... ubwa Rany, spadam, bo rano znowu na rzęsach będę chodzić!!! Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.08.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 kolorowych Brazunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.08.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 ja ani łyka z tej beczki, chyba Bodzio jest w krzakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.08.2008 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Dlaaaaczeeeego jeszcze nikt dzień dobry nie powiedział Depsia na szkoleniu wysokim i masz Pani ... cisza Dzieńdoberek Kochani ... Bodzio możesz się ujawnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts